BUTTONSCARVES MENCARI SINGAPURA SERIES DI POP-UP STORE DESAIN ORCHARD, MENANDATANGANI PENGEMBANGAN GLOBAL

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 25 Januari 2024 — Memulakan perjalanan globalnya dengan inisiatif #ButtonscarvesGoesGlobal pada awal 2024, Buttonscarves memperkenalkan Pameran Fesyen Moden di Singapura dari 18 hingga 28 Januari 2024. Diadakan di latar belakang yang ceria di Design Orchard Singapore Amphitheatre, Tingkat 2, Buttonscarves melancarkan Pasangan Pop-Up menumpukan koleksi terbaru Singapura.

Left to Right: Mohamed Hafez Marican, Tiani Boy, Phyllis Quek, Linda Anggrea, Suryo Pratomo
Kiri ke Kanan: Mohamed Hafez Marican, Tiani Boy, Phyllis Quek, Linda Anggrea, Suryo Pratomo

Singapura Series, koleksi eksklusif syal yang diilhamkan oleh keindahan Singapura dan bekerjasama dengan Lembaga Pelancongan Singapura, menawarkan 14 variasi warna yang berbeza menangkap pesona negara itu. Terutamanya, dua daripada warna ini hanya tersedia secara eksklusif di Pasar Raya Pop-Up Singapura. Selain itu, Buttonscarves juga terlibat dalam kerjasama jenama dengan gerai ais krim satu dolar yang terkenal, mempamerkan reka bentuk yang dihiasi dengan monogram Buttonscarves. Pengunjung dapat mengambil gambar dengan maskot Buttonscarves dan menikmati gerai ais krim satu dolar dari 18 Januari 2024 sebagai sebahagian daripada kegiatan pemasaran keseluruhan.

Pada 22 Januari 2024, Buttonscarves menjemput BSLady dari Indonesia, Malaysia dan Singapura, bersama-sama tetamu VIP dan media, untuk pengalaman yang menyeronokkan di Pameran Fesyen Moden. Acara itu diraikan oleh Linda Anggrea, CEO Buttonscarves, dan Mohamed Hafez Marican, Pengarah Kawasan untuk Indonesia di Lembaga Pelancongan Singapura.

Ini menandakan pengembaraan #ButtonscarvesGoesGlobal pertama kami pada 2024. Dengan kerjasama dengan Lembaga Pelancongan Singapura untuk Singapura Series dan Pameran Fesyen Moden, kami berazam untuk memperkenalkan Buttonscarves ke pasaran Singapura dan berpotensi membuka kedai fizikal di sini,” ungkap Linda.

Bekerjasama dengan Buttonscarves menawarkan peluang luar biasa untuk mempamerkan pesona dan keunikan Singapura kepada audiens global. Kami bersemangat tentang kerjasama ini dan berharap Pameran Fesyen Moden akan menyampaikan pengalaman yang menarik dan menawan, menggalakkan lebih ramai individu untuk menemui Singapura sebagai destinasi ramah Muslim di mana momen biasa dijadikan luar biasa,” ungkap Mohamed Hafez.

Buttonscarves dan Lembaga Pelancongan Singapura mengundang semua peminat fesyen untuk menyertai menghargai keindahan dan pesona Singapura melalui Pameran Fesyen Moden. Dengan koleksi eksklusif dan acara yang menarik, Buttonscarves dan Lembaga Pelancongan Singapura bertujuan untuk mencipta pengalaman yang tidak terlupa untuk semua pengunjung.

Tentang Buttonscarves

Ditubuhkan pada 2016, Buttonscarves telah mengukuhkan kedudukannya sebagai jenama gaya hidup mewah terkemuka Indonesia, khusus dalam pelbagai aksesori fesyen seperti syal cetak, beg, kasut, bros dan jubah solat. Sejak 2018, jenama ini berjaya meluaskan kehadirannya dengan membuka kedai fizikal di pelbagai pusat membeli-belah di seluruh Indonesia dan dua kedai di Malaysia.

Untuk maklumat lanjut mengenai Buttonscarves dan Pameran Fesyen Moden, sila lawati

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.