BTC POWER akan Melancarkan 2 Produk Baharu di Pameran Dagangan NACS/PEI 2023

2 BTC POWER to Launch 2 New Products at the NACS/PEI 2023 Tradeshow

SANTA ANA, Calif., 4 Okt. 2023 – BTC POWER gembira untuk mengumumkan penyertaan dalam Pameran Dagang PEI/NACS yang akan datang, yang akan diadakan di Pusat Persidangan Georgia World di Atlanta, GA, 4-6 Oktoberth, 2023. BTC POWER menjemput semua peserta untuk melawat Booth #B4949 dan mengalami pelancaran dua produk baru yang revolusioner dalam talian AC dan DC mereka.


BTC POWER Logo (PRNewsfoto/BTC POWER)

BTC POWER to Launch 2 New Products at the NACS/PEI 2023 Tradeshow

Pameran Dagang PEI/NACS terkenal kerana menghimpunkan syarikat-syarikat dan profesional terkemuka dari industri runcit bahan api dan kemudahan. Acara ini berfungsi sebagai platform yang ideal untuk mempamerkan inovasi, bertukar idea, dan menggalakkan perkongsian yang mendorong kemajuan industri.­

Di Booth #B4949, BTC POWER akan berada di barisan hadapan inovasi dengan pelancaran dua produk baru dalam talian AC dan DC mereka. Sebuah pengecas AC Tahap 2 yang diperbaiki AC Level 2 untuk menampung kapasiti baterai yang lebih besar di pasaran armada dan keupayaan pengecasan yang lebih pantas untuk destinasi, dan pengecas DC DC Charger awam baru dengan perkongsian kuasa dinamik yang mampu mengecas serentak. Pasukan mereka telah mencurahkan usaha penyelidikan dan pembangunan yang ekstensif untuk mencipta penyelesaian ini dan yakin ia akan menangani keperluan penting dalam industri.

Di samping pelancaran produk, pasukan akan bersedia untuk memberikan demonstrasi langsung, menjawab soalan, menawarkan wawasan mendalam tentang bagaimana penyelesaian baru ini dapat memberi manfaat kepada perniagaan anda, dan membincangkan pilihan pembiayaan kerajaan yang paling sesuai dengan model perniagaan anda. Sama ada anda mencari kecekapan yang lebih baik, penjimatan kos, atau kepuasan pelanggan yang lebih baik, BTC POWER komited untuk memberikan penyelesaian yang memenuhi dan melampaui jangkaan anda.

“Kami sangat teruja untuk menyertai Pameran Dagang PEI/NACS sekali lagi,” kata Stephen Israel, Pengarah Kanan Pengurusan Produk. “Kami akan memperkenalkan produk terbaru kami yang bertujuan untuk projek infrastruktur awam seperti ruang C-Store. Produk-produk baru ini mewakili komitmen BTC POWER untuk mendorong kemajuan dalam pengecasan kenderaan dan pergerakan menuju masa depan yang lebih mampan. Pameran PEI/NACS mewakili peluang yang baik bagi kami untuk mempamerkan line-up baru kami dan membantu pemilik dan operator kedai serbaneka beralih ke e-Mobiliti.”

Untuk menjadualkan mesyuarat dengan pasukan kami semasa pameran dagang, sila hubungi sales@btcpower.com

Untuk maklumat lanjut mengenai BTC POWER, sila layari btcpower.com.

Mengenai BTC POWER

BTC POWER adalah pengeluar sistem pengecasan kenderaan elektrik terkemuka di Amerika Utara. Portfolio produk BTC POWER terdiri daripada sistem pengecasan DC dan AC dengan julat kuasa dari 6.6kW hingga 350kW. Dengan lebih daripada 22,000 sistem pengecasan dijual di seluruh dunia, Pengecas DC Pantas dan Pengecas AC BTC POWER berkhidmat kepada Operator Titik Cas, Minyak & Gas, Kedai Mudah, Pusat Runcit, Armada dan banyak lagi untuk mengecas kenderaan elektrik, transit berat tug dan bas sekolah, armada, dan kenderaan khas lain.

linkedin.com/company/btcpower

Kontak Pemasaran:
Caitie Romano, Pengurus Pemasaran & Komunikasi
BTC POWER
+1 714 504 7604
cromano@btcpower.com

SUMBER BTC POWER