BSOS Menang Anugerah Penyelesaian Terbaik Tahun ini di SAP.iO Startup Accelerator

(SeaPRwire) –   TAIPEI, Feb. 6, 2024 — BSOS Tech Co., Ltd. dengan bangganya mengumumkan bahawa ia telah dianugerahkan Anugerah Solusi Terbaik Tahun ini di SAP.iO Startup Accelerator Taiwan yang pertama. Platform Pengurusan Modal Kerja BSOS, direka untuk membantu perniagaan dalam mengurus dana operasi rantai bekalan, mengintegrasikan dengan Sistem ERP CTBC Bank dan SAP untuk menyuntik tenaga kewangan yang kukuh ke dalam rantai bekalan perusahaan.

BSOS Wins the Best Solution of the Year at SAP.iO Startup Accelerator
BSOS Wins the Best Solution of the Year at SAP.iO Startup Accelerator

Program Peningkatan Permulaan SAP.iO telah menyokong perniagaan permulaan di seluruh dunia selama bertahun-tahun, menyediakan pelbagai sumber dan pengalaman dalam teknologi, perniagaan dan pemasaran untuk memberdayakan syarikat-syarikat ini. Tahun lalu, SAP.iO Startup Accelerator membuat kemunculan sulungnya di Taiwan, dan BSOS mengambil bahagian secara aktif, menggunakan penyelesaian tahap pengurusan perusahaan terkemuka SAP untuk melancarkan Platform Pengurusan Modal Kerja BSOS. Selepas setahun pemilihan, persaingan dan penilaian, BSOS berjaya menonjol di kalangan lima syarikat permulaan terakhir.

Sepanjang proses itu, BSOS menyelami pemahaman sistem SAP, melaksanakan integrasi, membangunkan seni bina biasa dan melaksanakan pengesahan. Dengan sokongan kuat pakar teknikal dan perunding SAP, BSOS akhirnya membawa Platform Pengurusan Modal Kerja terkini. Penyelesaian ini membolehkan perniagaan untuk mewujudkan platform penyesuaian dana operasi rantai bekalan, mengintegrasikan data sistem ERP SAP dengan licin. Ia menyediakan cara yang mudah bagi syarikat rantai bekalan untuk menyambung maklumat invois sistem ERP SAP dan memohon pembiayaan, mempermudah proses pembiayaan, meningkatkan kecekapan pengurusan rantai bekalan dan meningkatkan fleksibiliti rantai bekalan, membolehkan syarikat bertindak balas lebih cepat terhadap perubahan pasaran.

Selain itu, BSOS bekerjasama dengan Bank CTBC untuk menghantar maklumat rantai bekalan yang boleh dipercayai melalui blockchain, mencapai penyelesaian rantai bekalan kewangan yang tahan lama dan mampan. Integrasi menyeluruh ini tidak sahaja memperkukuh kemampanan kewangan perusahaan tetapi juga menggalakkan interaksi positif di seluruh rantai bekalan, mencipta lebih peluang perniagaan untuk syarikat.

Diiktiraf dengan Anugerah Solusi Permulaan Terbaik Tahun ini menunjukkan prestasi cemerlang kami dalam program Peningkatan Permulaan SAP.iO. Kami berharap untuk terus bekerjasama dengan SAP pada masa hadapan, menyediakan penyelesaian pintar dan fleksibel kepada perusahaan, membantu kami menuju masa depan yang lebih makmur.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.