Bright Scholar Menjadualkan Keputusan Kewangan Tidak Diaudit Bagi Suku Tahun Pertama Tahun Kewangan 2024 Berakhir 30 November 2023

(SeaPRwire) –   FOSHAN, China, Jan. 30, 2024 — Bright Scholar Education Holdings Limited (“Bright Scholar”, “Syarikat”, “kami”) (NYSE: BEDU), syarikat pendidikan perkhidmatan global terkemuka, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku tahun kewangan pertama tahun kewangan 2024 berakhir November 30, 2023, pada February 5, 2024, selepas pasaran AS ditutup.

Kenyataan akhbar pendapatan akan tersedia di laman hubungan pelabur di .

Persidangan Panggilan

Pengurusan BEDU akan menganjurkan persidangan panggilan pada 8:00 am Waktu Timur AS (9:00 pm Waktu Beijing/Hong Kong) pada February 6, 2024, untuk membincangkan keputusan suku tahunan dan aktiviti perniagaan terkini mereka.

Untuk menyertai persidangan panggilan, sila hubungi nombor berikut lima hingga sepuluh minit sebelum masa persidangan panggilan yang dijadualkan:

Daratan China:                  4001-201203
Hong Kong:                         800-905945
Amerika Syarikat:                     1-888-346-8982
Antarabangsa:                       1-412-902-4272

*Tiada kod laluan diperlukan untuk panggilan. Sila minta untuk menyertai panggilan Bright Scholar Education Holdings Ltd. ketika anda menelefon masuk.

Syarikat juga akan menyiarkan siaran audio web langsung persidangan panggilan. Siaran web akan tersedia di .

Menyusuli persidangan pendapatan, arkib panggilan akan tersedia dengan menelefon:

Amerika Syarikat Talian Percuma:      1-877-344-7529
Antarabangsa:                       1-412-317-0088
Kod Arkib:               7587259
Tarikh Tamat Arkib:                February 13, 2024

Mengenai Bright Scholar Education Holdings Limited

Bright Scholar ialah syarikat perkhidmatan pendidikan global terkemuka, yang terutamanya menyediakan pendidikan antarabangsa berkualiti kepada pelajar global dan melengkapkan mereka dengan asas akademik dan kemahiran kritikal yang diperlukan untuk berjaya dalam pengejaran pendidikan tinggi.  

Kenyataan Selamat

Kenyataan ini mengandungi penyataan prospektif dalam maksud Seksyen 21E Akta Bursa Sekuriti 1934, seperti yang dipinda, dan seperti yang ditakrifkan dalam Akta Pembaikan Tuntutan Sivil Persendirian Amerika Syarikat 1995. Penyataan prospektif ini termasuk, tanpa had, rancangan perniagaan dan pembangunan Syarikat, yang boleh dikenal pasti dengan istilah “mungkin”, “akan”, “dijangka”, “menganggarkan”, “bertujuan”, “menganggar”, “percaya”, “berpotensi”, “terus”, “kemungkinan” atau ungkapan lain yang serupa. Kenyataan sedemikian berdasarkan jangkaan pengurusan terhadap prestasi semasa dan keadaan pasaran dan pengendalian semasa, yang melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui atau tidak diketahui yang sukar diramal dan banyak di luar kawalan Syarikat, yang mungkin menyebabkan keputusan, prestasi atau pencapaian sebenar Syarikat berbeza secara material daripada yang terkandung dalam penyataan prospektif. Maklumat lanjut mengenai risiko, ketidakpastian atau faktor ini termasuk dalam penyataan Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini sebarang penyataan prospektif akibat maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali diperlukan di bawah undang-undang.

IR Contact:
Email:

Media Contact:
Email:
Phone: +86-757-2991-6814

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.