bolttech menerima pengiktirafan meluas industri dengan pelbagai anugerah pada tahun 2023

(SeaPRwire) –   Pengiktirafan untuk tahun ini termasuk tiga anugerah ‘Insurtech of the Year’

SINGAPURA, 30 Jan. 2024 — Insurtech antarabangsa bolttech sekali lagi menunjukkan kecemerlangan industri pada tahun 2023 apabila ia memenangi siri pengiktirafan global di seluruh Asia, Amerika Syarikat dan Eropah.

Pencapaian ini menggarisbawahi komitmen bolttech untuk menyediakan penyelesaian insurans yang disesuaikan dan mampu milik untuk membantu menutup jurang perlindungan global sementara terus meningkatkan skala dan keupayaan ekosistem insurans globalnya.

Terutamanya, bolttech memenangi anugerah ‘Insurtech of the Year’ di InsuranceAsia News Awards for Excellence untuk tahun ketiga berturut-turut dan tahun kedua berturut-turut di Asia Insurance Review’s Asia Insurance Industry Awards.

Pengiktirafan industri utama termasuk:

  • ‘Insurtech of the Year’ di
  • ‘Insurtech of the Year’ di Asia Insurance Review’s
  • ‘Insurtech of the Year’ di
  • ‘Best Insurtech Solution’ di
  • ‘Technology Excellence Initiative’ untuk Singapura di 
  • ‘Best in Industry Ecosystem’ di 
  • ‘Fintech – General Insurance’ category di
  • ‘5-star Insurance Innovator’ oleh  
  • ‘Sustainability for Open & Embedded Insurance’ award diberikan bersama kepada bolttech dan rakan kongsi Amplifon, sebuah pemimpin dalam segmen produk alat dengar, di
  • ‘Top Insurtech of the Year’ di  

Syarikat itu juga terus diiktiraf untuk penyelesaian inovatifnya yang memacu perubahan di seluruh industri, telah disenaraikan untuk tahun kedua berturut-turut di dan, serta  dan  senarai.

Pemimpin bolttech juga diiktiraf untuk sumbangan mereka kepada insurans dan komuniti perniagaan yang lebih luas. Stephan Tan, Ketua Strategi Kumpulan dan Ketua Eksekutif Insurtech Solutions, memenangi anugerah ‘Executive of the Year’ untuk kategori Insurtech di, manakala Pengurus Umum Singapura Yen Yen Koh dinamakan sebagai salah satu .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Rob Schimek, Ketua Eksekutif Kumpulan, bolttech berkata: “Kami gembira menerima pengiktirafan konsisten daripada organisasi dan media yang paling dipercayai industri untuk sumbangan kami dalam memacu pertumbuhan dan inovasi insurtech. Pencapaian kami dalam anugerah pada tahun 2023 adalah kesaksian kuat terhadap usaha gigih pasukan bolttech kami, serta impak kolaborasi yang bermakna dengan rakan kongsi perniagaan kami di pelbagai industri. Saya tidak sabar untuk melihat apa yang akan dicapai pasukan kami bersama pada tahun 2024!”