BizLink akan menyajikan penyelesaian antaramuka ‘membuka mata’ untuk trend mega komputasi prestasi tinggi pada DesignCon 2024

(SeaPRwire) –   Fokus kepada penyelesaian 200G/lane dan kecekapan tenaga untuk rangkaian AI dan Machine Learning mampan

FREMONT, California, 26 Januari 2024 BizLink mendorong had batas penghantaran data pantas dan kecekapan tenaga di pusat data lebih jauh lagi. Pembekal utama penyelesaian sambungan terkemuka di seluruh dunia ini akan memaparkan penyelesaian sambungan unggulnya untuk tren mega data center terkini di DesignCon 2024 (booth #749) dari 31 Januari hingga 1 Februari. Pengunjung dijemput untuk mengalami penghantaran data 224 Gbit/s per lane dan penyelesaian kecekapan tenaga yang akan ‘membuka mata’ untuk muatan transmisi Komputasi Prestasi Tinggi (HPC), AI dan Machine Learning generasi seterusnya.

DesignCon adalah persidangan dan pameran komunikasi dan reka bentuk sistem utama, dan acara wajib untuk pereka cip, papan dan sistem untuk meninjau teknologi komputasi prestasi tinggi terkini di Pusat Konvensyen Santa Clara di tengah-tengah Lembah Silikon.

BizLink menggunakan platform ini untuk memaparkan penyelesaian kabel dalaman dan luaran pantas tinggi dan latensi rendahnya untuk rangkaian 1.6T dan PCIe 5/6, serta komponen bekalan kuasa berskala untuk reka bentuk komputasi ketumpatan tinggi yang disusun rapi.

“Di BizLink, kami sentiasa komited untuk menggerakkan denyut inovasi dalam sambungan pusat data bersama pelanggan, rakan kongsi dan pertubuhan industri kami.” kata Mike Lin, Naib Presiden Kanan Kumpulan Perniagaan Komputasi & Pengangkutan BizLink. “Kami bangga untuk memaparkan penyelesaian terkini kami untuk permintaan HPC, AI dan Machine Learning generasi data center seterusnya, dan kami berharap berbual dengan pemain pasaran dan pengguna lain mengenai sebarang konfigurasi reka bentuk pilihan yang diperlukan.”

Pemaparan kunci kabel dalaman dan luaran di booth #749 termasuk 1.6T OSFP DAC revolusioner, sambungan/kongsi 1.6T OSFP-XD, perakitan PCIe Gen 5/6 yang sedia untuk SFF-TA-1002 (Gen-Z), SFF-TA-1016 (MCIO), SFF-TA-1026 (NearStack) dan SFF-TA-1033 (Multi-Trak), dan ParaLink 60s – wayar kabel twinax BizLink yang menggandakan kadar data membolehkan penghantaran 1.6T+ generasi seterusnya melalui tembaga pasif dan aktif, yang ditunjukkan secara langsung di booth.

Untuk komputasi ketumpatan tinggi mampan dalam Aplikasi Awan, AI, dan Machine Learning, BizLink memaparkan penyelesaian OCP ORV3 bekalan kuasanya termasuk sambungan input AC 60A, sambungan busbar DC 600A, pengepit kuasa 60A, busbar rak 42-48OU, dan kabel serta sambungan yang boleh digunakan dalam aplikasi penyejukan penyelaman. 

Lebih kepakaran sambungan untuk diterokai

BizLink memindahkan kepantasan tinggi dan kecekapan tenaga ke infrastruktur dan sambungan kecemerlangan ke banyak aplikasi, seperti industri semikonduktor. Wayar Flex Prestasi Tingginya yang paling fleksibel dan gesekan rendah, yang dipamerkan di DesignCon 2024, mampu menahan sehingga 150 juta kitaran fleks pada jejari lengkung yang sangat ketat. Wayar rata ini boleh menyokong diri untuk mengelakkan landasan sokongan tradisional, berkadar ISO Kelas 1 bersih bilik bersih, untuk partikulasi dan pengasingan rendah, dan boleh memasukkan konduktor tembaga berstrand tinggi dengan paip untuk udara dan cecair.

(3,236 aksara termasuk kosong)

Mengenai BizLink
BizLink, diasaskan pada 1996, beribu pejabat di Lembah Silikon, Amerika Syarikat. Misi kami adalah untuk menjadikan sambungan lebih mudah dan menjadi pembekal utama penyelesaian sambungan global. Kami menyokong industri mesra alam dan meningkatkan kualiti hidup dengan menyediakan komponen penting, belenggu wayar, dan kabel kepada pelbagai industri seperti Infrastruktur IT, Periferal Pelanggan, Komunikasi Serat Optik, Telekom dan Rangkaian, Peralatan Elektrik, Kesihatan, Automasi Kilang, Mesin dan Sensor, Kenderaan Bermotor, Keluli Bergerak, Marin, Perindustrian, dan Solar. Dengan sumber pengeluaran fleksibel dan pasukan R & D global di Amerika, Eropah, dan Asia, BizLink sentiasa menyediakan penyelesaian sambungan boleh dipercayai berhampiran pasaran. BizLink juga pakar dalam menawarkan perkhidmatan PMP dan PNB berdasarkan permintaan pelanggan.

HUBUNGI
Birte Wendeln
Pengurus Pemasaran ǀ Unit Perniagaan Kesihatan ǀ Unit Perniagaan Komputasi Prestasi Tinggi
T +49 4491 291 173 | M +49 171 55 40 988 |  
BizLink Special Cables Germany GmbH
Eschstrasse 1, 26169 Friesoythe, Jerman

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.