BingX Menang TradingView Anugerah Pertukaran Kripto Terbaik 2023

(SeaPRwire) –   SINGAPORE, Jan. 25, 2024 — , syarikat perdagangan mata wang kripto global terkemuka, telah dianugerahkan untuk tiga tahun berturut-turut pada Anugerah Broker TradingView 2023, mendapat skor yang menakjubkan 4.9 daripada 5. Penghargaan ini mencerminkan pandangan dan ulasan komuniti pengguna asas TradingView, ditambah dengan analisis TradingView terhadap pelbagai aspek seperti penglibatan pengguna, metrik prestasi, dan kebolehpercayaan platform.

BingX Wins TradingView Best Crypto Exchange 2023
BingX Wins TradingView Best Crypto Exchange 2023

TradingView, alat analisis pasaran yang diakui secara meluas, menawarkan sumber daya visualisasi kewangan yang canggih dan wawasan pasaran terperinci. Ia melayani komuniti global lebih 50 juta pelabur dan pelabur setiap bulan, menyediakan platform untuk pengenalpastian peluang pasaran. Anugerah Broker TradingView adalah arena persaingan untuk pembekal perkhidmatan kewangan terkemuka mempamerkan kehebatan broker mereka pada skala global. Prestasi luar biasa BingX sepanjang tahun lepas telah memperoleh pengiktirafan terpuji ini daripada TradingView.

Sepanjang tahun 2023, BingX menyambut tonggak penting dalam inovasi teknologi, inisiatif penjenamaan semula, dan perkongsian strategik, mendapat pengiktirafan bertambah di komuniti global TradingView. Penyelesaian inisiatif penjenamaan semula transformatif menekankan komitmen BingX untuk menyediakan platform selamat diperkaya dengan alat canggih. Pelancaran produk utama termasuk BingX Wealth untuk pengurusan aset dan ciri-ciri terkemuka seperti tiada selipan dalam perdagangan futures. Kek yang menghiasi adalah kerjasama BingX dengan Kelab Bola Sepak Chelsea. Semua ini menyebabkan pertumbuhan yang luar biasa – peningkatan dua kali ganda daripada asas pengguna 5 juta ke 10 juta.

Vivien Lin, Ketua Pegawai Produk di BingX, menyatakan rasa terima kasih, berkata, “Kami amat berterima kasih kepada pengguna kami dan komuniti TradingView atas sokongan mereka yang teguh, yang telah menjadi penentu utama BingX mengekalkan anugerah berprestij ini untuk tahun ketiga. Penghargaan ini mengesahkan kepercayaan yang diberikan pengguna kami. Kami komited untuk memberdayakan pengguna kami, membantu mereka melampaui matlamat perdagangan mereka. Anugerah ini tidak sahaja mengiktiraf pencapaian terdahulu kami tetapi juga memberi inspirasi untuk inovasi masa depan kami yang bertujuan menyediakan pengalaman perdagangan tanpa tandingan. Kami komited untuk mencorakkan perkembangan baru dan menetapkan piawaian lebih tinggi dalam industri.”

Mengenai BingX

Ditubuhkan pada 2018, BingX ialah pertukaran mata wang kripto terkemuka yang melayani lebih 10 juta pengguna di seluruh dunia. BingX menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan, termasuk tempat, derivatif, salinan perdagangan, dan pengurusan aset – semuanya direka untuk keperluan berubah pengguna, dari pemula hingga profesional. BingX komited untuk menyediakan platform yang boleh dipercayai dan telus yang memberdayakan pengguna dengan alat dan ciri inovatif untuk meningkatkan kemahiran perdagangan mereka.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.