Binance keluar sepenuhnya dari Rusia dengan penjualan kepada CommEX

DUBAI, EAU, 27 Sept. 2023 — Binance telah menandatangani perjanjian untuk menjual seluruh perniagaan Rusia nya kepada CommEX (https://www.commex.com/). Untuk memastikan proses yang lancar bagi pengguna Rusia sedia ada, proses penyingkiran akan mengambil masa sehingga setahun. Semua aset pengguna Rusia sedia ada adalah selamat dan dilindungi dengan selamat.

“Apabila kita memandang ke hadapan, kami mengakui bahawa beroperasi di Rusia tidak sejajar dengan strategi pematuhan Binance,” kata Noah Perlman, Ketua Pegawai Pematuhan Binance. “Kami kekal yakin dengan pertumbuhan jangka panjang industri web3 di seluruh dunia dan akan memberi tumpuan tenaga kami kepada lebih 100 negara lain di mana kami beroperasi.”

Akan ada proses teratur untuk migrasi pengguna. Binance dan CommEX akan bermitra untuk memaklumkan pengguna bagaimana untuk berhijrah aset mereka ke CommEX. Sebahagian pendaftaran pengguna baru KYC Rusia akan serta-merta dialihkan ke CommEX dan akan meningkat dari semasa ke semasa. Dalam beberapa bulan akan datang, Binance akan menamatkan semua perkhidmatan pertukaran dan garis perniagaan di Rusia. Setiap usaha akan dibuat untuk mengekalkan pengalaman pengguna yang lancar semasa peralihan ini.

Walaupun butiran kewangan perjanjian tidak akan didedahkan, adalah penting untuk dicatat bahawa dengan penjualan ini, Binance sepenuhnya keluar dari Rusia. Tidak seperti syarikat antarabangsa yang serupa di Rusia, Binance tidak akan mempunyai sebarang perkongsian pendapatan berterusan daripada penjualan, mahupun mengekalkan sebarang pilihan untuk membeli semula saham dalam perniagaan tersebut.

Mengenai Binance

Binance adalah ekosistem blockchain dan penyedia infrastruktur kripto terkemuka dunia dengan suite produk kewangan yang merangkumi pertukaran aset digital terbesar mengikut jumlah dagangan. Dipercayai oleh lebih 150 juta pengguna di seluruh dunia, platform Binance didedikasikan untuk meningkatkan kebebasan wang untuk pengguna dan menampilkan portfolio tanpa tandingan produk dan tawaran kripto, termasuk: perdagangan dan kewangan, pendidikan, data dan penyelidikan, kebaikan sosial, pelaburan dan pengeraman, pendesentralan dan penyelesaian infrastruktur, dan banyak lagi. Binance telah membina program pematuhan yang kukuh dan telah memperoleh lesen dan pendaftaran di 18 buah negara di seluruh dunia, dengan lima lagi diumumkan sejak Januari 2023. Untuk maklumat lanjut, layari: https://www.binance.com

Logo – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/09/1a5815ef-binance_logo_yellow_4x_logo.jpg