BALMAIN DAN OLIVIER ROUSTEING MERAYU KEMBALI KE MINGGU Fesyen Lelaki Paris, DENGAN MINUMAN KOKTEIL JOHNNIE WALKER BLUE LABEL YANG DIKHAS KHAS DI MAJLIS SELEPAS PERTUNJUKAN DI HÔTEL PLAZA ATHÉNÉE

(SeaPRwire) –   Meraikan kembalinya yang gemilang ke Paris Men’s Fashion Week.

PARIS, Jan. 23, 2024 — Olivier Rousteing dan Balmain merayakan kembalinya rumah itu ke Paris Men’s Fashion Week, dengan parti peribadi yang dihoskan di ikonik Paris Hotel Plaza Athénée, berpesta dengan minuman koktail khas JOHNNIE WALKER BLUE LABEL .

Olivier Rousteing (photo credit: Stephane Feugere)

Olivier Rousteing (photo credit: Stephane Feugere)

Teman-teman terdekat Olivier Rousteing – termasuk nama-nama fesyen, muzik, filem dan hiburan global – menari sepanjang malam, merayakan koleksi terbaru pereka dengan seleksi koktail JOHNNIE WALKER BLUE LABEL yang dikurat.

SIAPA: Olivier Rousteing, Zane Philipps, Ozuna, Tokisha, ConanGray, Sebastian Yatra, Vic Mensa, Saint JHN dan lain-lain.

MANA: Hotel Plaza Athenee, 25 Avenue Montaigne, 75008, Paris

BILA : Sabtu, Januari 20th 2024

Penafian: Risalah akhbar ini tidak ditujukan kepada Perancis atau mana-mana negara lain dengan sekatan berkaitan dengan pengiklanan minuman beralkohol. Risalah akhbar ini tidak boleh diterbitkan dalam media Perancis atau ditujukan kepada orang awam Perancis. Risalah Akhbar ini tidak boleh diterjemahkan ke dalam Bahasa Perancis. Minumlah dengan bertanggungjawab | DrinkIQ.com

Sila minum dengan bertanggungjawab dan jangan teruskan kepada sesiapa di bawah umur membeli secara sah. 

NOTA KEPADA PENYUNTING

Tentang Johnnie Walker:

Johnnie Walker ialah jenama whisky Scotch nombor satu di dunia (IWSR 2022), dinikmati oleh orang di lebih 180 negara di seluruh dunia. Sejak masa pengasasnya, John Walker, mereka yang mencampur whiskynya telah mengejar perisa dan kualiti di atas segala-galanya. Jajaran pemenang anugerah hari ini termasuk Johnnie Walker Red Label, Black Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve, Aged 18 Tahun dan Blue Label. Bersama-sama mereka menghitung lebih 21 juta kes terjual setiap tahun (IWSR, 2022), menjadikan Johnnie Walker jenama whisky Scotch paling popular di dunia.

Tentang Diageo:

Diageo ialah pemimpin global dalam minuman beralkohol dengan koleksi cemerlang jenama di kategori spirit dan bir. Jenama-jenama ini termasuk Johnnie Walker, Crown Royal, JεB dan Buchanan’s whiskies, Smirnoff, Cîroc dan Ketel One vodkas, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray dan Guinness.

Diageo ialah syarikat global, dan produk kami dijual di lebih 180 negara di seluruh dunia. Syarikat ini disenaraikan di Bursa Saham London (DGE) dan Bursa Saham New York (DEO). Untuk maklumat lanjut mengenai Diageo, orang kami, jenama kami dan prestasi, lawati kami di . Lawati sumber minum bertanggungjawab global Diageo, , untuk maklumat, inisiatif dan cara berkongsi amalan terbaik.

Meraikan kehidupan, setiap hari, di mana-mana.

Ambiance (photo credit: Stephane Feugere)

Ambiance (photo credit: Stephane Feugere)
Zane Phillips (photo credit: Stephane Feugere)

Zane Phillips (photo credit: Stephane Feugere)

 

Rahi Chadda & Ozuna (photo credit: Stephane Feugere)

Rahi Chadda & Ozuna (photo credit: Stephane Feugere)
Pierre Bourne (photo credit: Stephane Feugere)

Pierre Bourne (photo credit: Stephane Feugere)

 

Sebastian Yatra (photo credit: Stephane Feugere)

Sebastian Yatra (photo credit: Stephane Feugere)
Drinkaware

Drinkaware

 

 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.