Baidu Global MediaGo Umumkan Kerjasama dengan Amazon Publisher Services

(SeaPRwire) –   Melalui kolaborasi ini, penerbit akan mempunyai peluang untuk membawa permintaan berbeza dan tambahan ke inventori iklan mereka.

SUNNYVALE, Calif., 24 Januari 2024 — MediaGo, platform iklan pintar berdasarkan pembelajaran mendalam di bawah Unit Perniagaan Global Baidu, hari ini mengumumkan bahawa ia kini disatukan dengan Transparent Ad Marketplace (TAM) Amazon Publisher Services (APS), menawarkan rakan penerbit APS cara baharu dan mudah untuk mengakses permintaan kualiti tinggi natif dan paparan melalui MediaGo.

Dikuasakan oleh teknologi rangkaian neural dalam, MediaGo menyediakan perkhidmatan kepada lebih 10,000 pengiklan global. Melalui kolaborasi ini, penerbit APS akan mempunyai akses ke potensi pendapatan yang lebih tinggi daripada kolam permintaan unik dari pengiklan teratas yang bekerja dengan MediaGo, termasuk pembeli carian dan e-dagang APAC yang membeli programik untuk kali pertama.

APS adalah suatu set penyelesaian berdasarkan awan menawarkan akses ke inventori media digital berkualiti tinggi, termasuk kebanyakan daripada 250 penerbit teratas Comscore. Dengan integrasi ini, pengiklan MediaGo kini boleh menjangkau saluran laluan trafik premium tambahan untuk meningkatkan prestasi iklan semasa mereka.

“Dalam tempoh empat tahun operasi, MediaGo telah membina platform kukuh, dan kami gembira untuk membolehkan integrasi ini, yang akan membenarkan penerbit untuk melonggarkan permintaan iklan natif dan paparan berkualiti tinggi tambahan,” kata Bryan Everett, Ketua Bahagian Permintaan Pihak Ketiga, APS. “Kami kagum dengan nilai MediaGo membawa bukan sahaja kepada rakan-rakan mereka tetapi juga kepada penerbit APS.”

“Kami gembira bahawa integrasi dipertingkatkan ini akan membantu penerbit mengakses permintaan berbeza untuk inventori iklan mereka,” kata Brian Mun, Pengarah Perkongsian Global untuk Unit Perniagaan Global Baidu. “Selama bertahun-tahun, kami telah melabur dalam pembelajaran mendalam untuk memaksimakan pulangan pelaburan (ROI) untuk rakan-rakan kami di seluruh dunia. Melalui kolaborasi ini dengan TAM APS, kami juga boleh menghubungkan teknologi ini untuk menghubungkan penerbit dan pengiklan global.”

Mengenai MediaGo

MediaGo ialah platform iklan pintar di bawah payung Baidu Global. Menggunakan teknologi AI asas Baidu dan berdasarkan algoritma pembelajaran mendalam, MediaGo memberdayakan perniagaan pelbagai skala, mencipta nilai nyata untuk syarikat. Dengan 12 pusat operasi di seluruh dunia, MediaGo berjaya menyediakan perkhidmatan pertumbuhan perniagaan yang terlokalisasi dan menyeluruh kepada lebih 10,000 rakan kongsi.

Untuk maklumat lanjut mengenai MediaGo, sila lawati .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.