Bahri Line Diiktiraf dengan ‘Anugerah Roh Persekutuan Pembekal’ di Persidangan Pembekal Rantai Utama General Electric di Florida

(SeaPRwire) –   Bahri Line berdiri sebagai satu-satunya syarikat pengangkutan laut yang dianugerahkan di konferensi industri terkemuka.

PENSACOLA, Fla., 21 November 2023Bahri Line, anak syarikat Bahri, syarikat pengangkutan dan logistik nasional Arab Saudi dan pemimpin global dalam logistik dan pengangkutan, telah memenangi anugerah ‘Supplier Spirit of Alliance’ yang berprestij di Konferensi Pembekal Rantai Berkat Angin Darat dan Anugerah GE 2023. Acara ini diadakan di Hotel Hilton Pensacola Beach, Florida, Amerika Syarikat, pada 14 dan 15 November, Bahri Line menjadi satu-satunya syarikat pengangkutan laut yang dianugerahkan di acara berprestij ini.

Bahri Line Memenangi Anugerah Supplier Spirit of Alliance

Bahri Line Memenangi Anugerah Supplier Spirit of Alliance

Rajith Aykkara, Naib Presiden Bahri Line, menerima anugerah tersebut mengiktiraf kecemerlangan operasi, kecekapan dan kebolehpercayaan syarikat sebagai rakan pengangkutan GE. Anugerah diberikan oleh Vice Abate, CEO GE Rantai Berkat Darat, dalam kehadiran Dimitri Schneider, Pengarah Urusan dan Pemimpin Pembelian Eksekutif GE Renewable Energy, dan Guy Lynch, Pengarah Eksekutif Pembelian Global di GE. Ketika memberikan anugerah, Vice Abate menyifatkan Bahri Line sebagai rakan pengangkutan terbaik GE.

Berkomentar mengenai kejayaan luar biasa ini, Eng. Soror Basalom, Presiden Bahri Integrated Logistics berkata: “Kami berasa sangat bangga menerima anugerah berprestij ini, mengesahkan komitmen kami untuk mengekalkan standard perkhidmatan tinggi dan memberikan nilai tambah luar biasa kepada rakan kongsi kami. Pengiktirafan kecemerlangan Bahri Line merentasi pelbagai kriteria anugerah, meliputi kelestarian, keselamatan, kualiti, penghantaran perkhidmatan, daya saing kos, inovasi perkhidmatan, dan penyelesaian proaktif adalah bukti keupayaan terkemuka kami. Menjadi satu-satunya syarikat pengangkutan laut yang dianugerahkan di acara industri penting ini menekankan kepimpinan dan komitmen kami yang tidak berbelah bagi kecemerlangan dalam sektor pengangkutan laut. Kami menyampaikan ucapan terima kasih kepada GE atas anugerah ini dan kami bersemangat untuk kerjasama masa depan dengan General Electric.”

Terima kasih khas kepada Encik Austin Specter, Pengurus Logistik Kanan di GE Renewables, dan Brian Putallaz, Pengurus Komoditi Kanan, di GE Health Care,” tambah Eng. Basalom.

Bahri Line memainkan peranan penting dalam mengembangkan kehadiran logistik dan pelanggan ibu syarikatnya dengan memasuki pasaran global baharu sebagai unit perniagaan khusus Bahri. Strategi perkembangan dan penambahbaikan perkhidmatan Bahri Line selari dengan peranan Bahri sebagai pemacu proaktif Strategi Pengangkutan dan Logistik Kebangsaan dan Wawasan 2030 Arab Saudi. Inisiatif ini bertujuan untuk menubuhkan Kerajaan sebagai hab logistik global terunggul, menghubungkan tiga benua dengan lancar.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)