Bahasa Simbolik memberi kuasa aplikasi AI, Membuka Sempadan Baru

DUBAI, Emiriah Arab Bersatu, 4 Okt. 2023 — Dalam lompatan besar ke arah membawa kecerdasan emosi maju kepada AI, Source Code Technology (SCT) akan mendedahkan Symbolic Language di GITEX Global 2023 yang berprestij di Dubai.

ChatDream®: Memberdayakan AI, robotik dan kecerdasan impian dengan Symbolic Language®. Pembentangan dan pelancaran rasmi di GITEX Global, Dubai, 16-20 Okt.

Symbolic Language berjanji untuk mendefinisikan semula bagaimana teknologi memahami kesadaran manusia, menjembatani jurang antara manusia dan mesin dengan cara yang belum pernah terjadi sebelum ini.

Teknologi ini dibangunkan selama 25 tahun oleh Profesor Francis L. Kaya, Pengasas & Presiden Source Code Technology, dengan kerjasama pakar psikologi, psikiatri, perubatan, dan pendidikan.

Inovasi pelopor ini bersedia untuk mengubah pelbagai teknologi berpusat manusia dalam bidang kesihatan mental, pendidikan, robotik dan juga keselamatan siber melalui pengekodan tingkah laku, emosi, dan alam semesta di sekeliling kita, mendedahkan aspek alam bawah sedar manusia yang tidak diketahui untuk pertama kali. Pakar percaya Symbolic Language berpotensi untuk membuka nilai komersial berbilion dolar dalam tempoh 5 tahun akan datang.

Sebagai contoh, agensi kesihatan Kerajaan, yang dibebani oleh kos krisis kesihatan mental yang semakin meningkat dapat menggabungkan Symbolic Language dalam intervensi mereka untuk meredakan keadaan dan membuat perubahan yang berkekalan.

Dalam penjagaan kesihatan, apabila pesakit yang dihospital tidak dapat bercakap dengan jelas, program perisian yang disematkan dengan Symbolic Language boleh membantu menyahkod makna dan emosi yang mendasari, membolehkan profesional perubatan memahami pesakit secara simbolik dan bertindak balas dengan berkesan. Selanjutnya, doktor boleh merawat pesakit dengan pemahaman yang lebih mendalam tentang keadaan mental yang menyertai keadaan fizikal dan mempercepatkan hasil rawatan.

Dalam aplikasi yang sangat berbeza, pembangun Permainan dan pengeluar Mainan boleh mewujudkan kandungan dan produk yang menarik bukan sahaja untuk kanak-kanak dan remaja tetapi juga untuk ibu bapa dan pendidik mereka.

Symbolic Language bersepadu dengan lancar dengan AI dan boleh diakses secara universal, mengatasi halangan bahasa pertuturan.

Dr. Royston Flude, Presiden CSPOC, NGO Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, dan kolaborator SCT berkata:

“Jika kita berjaya mengintegrasikan prinsip-prinsip asas Symbolic Language ke dalam AI dan robotik, kita boleh melengkapinya dengan empati, pemahaman etika, kebaikan hati, pembedaan, dan yang lebih penting, memudahkannya untuk mengatasi halangan. Ini akan membolehkan AI memastikan penyelesaian yang mampan diri.

Pelancaran ChatDream, produk AI yang memanfaatkan Symbolic Language untuk analisis mimpi dan penilaian kesihatan mental yang kompleks menggambarkan kesan mendalam Symbolic Language.

ChatDream dijadualkan membuat penampilan rasmi di GITEX Global, Pusat Dagangan Dunia Dubai, dari 16 Okt – 21.

Untuk media dan hubungan pelabur:

Eloi Delmonico
Pengarah, Source Code Technology (SCT)
T: +41615880600
info@sctfoundation.org
www.sctfoundation.org

FB : https://www.facebook.com/sctfoundation
X : https://twitter.com/SCTfoundation

Pautan untuk memuat turun gambar :

https://www.swisstransfer.com/d/b75c9ea4-bbcb-4a5b-b46b-d2a42874d264

Foto – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/f81250ea-chatdream.jpg
Logo – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/00444054-sct_foundation_logo.jpg

SOURCE CODE TECHNOLOGY (SCT) ialah Yayasan kebajikan awam Switzerland yang mengkhusus dalam Symbolic Intelligence® (SI) dan teknologi berasaskan AI. Kami adalah pemimpin global dalam Symbolic Language®, termasuk program latihan untuk Perniagaan, Universiti & Individu yang memberi tumpuan kepada Tafsiran Mimpi dan Kecerdasan Emosi.