Automation Anywhere dan Robo Co-Op Membekalkan Pelarian dengan Kemahiran Automasi Melalui Program Global Gateway

(SeaPRwire) –   Inisiatif perkongsian global bertujuan menangani krisis pelarian global dengan 100 juta pekerja digital.

TOKIO, 29 Nov. 2023 — , pemimpin dalam penyelesaian automasi pintar yang meletakkan kecerdasan buatan (AI) untuk bekerja di setiap aspek sebuah organisasi, mengumumkan pelancaran Program Gerbang Global bersama untuk memberdayakan pelarian dengan kemahiran digital dan akhirnya memperluaskan peluang pekerjaan untuk pembangunan kerjaya digital.

“Di Automation Anywhere, ianya adalah misi kami untuk membuat masa depan kerja lebih pelbagai dan inklusif,” kata Neeti Mehta Shulka, Pengasas dan Pegawai Impak Sosial di Automation Anywhere. “Cita-cita kami yang ambisius untuk bekerjasama dengan Robo Co-op untuk mewujudkan 100,000 peluang pekerjaan untuk pelarian dan sekaligus memperkasakan pelarian selama tiga tahun adalah bukti komitmen kami untuk tidak sahaja menangani cabaran segera pemindahan, tetapi juga memberdayakan individu dengan kemahiran dan peluang penting untuk kejayaan jangka panjang.”

Robo Co-op ialah koperasi yang diketuai pelarian dengan fokus kepada penyertaan digital dan penciptaan peluang pekerjaan inklusif untuk pelarian melalui sumber digital berimpak. Dalam perkongsian dengan Automation Anywhere, organisasi bertujuan untuk mengisi jurang antara 100 juta pelarian di seluruh dunia dan permintaan yang berterusan untuk 100 juta pekerja digital.

“Melalui ekosistem kami untuk sumber digital berimpak dan portfolio produk Automation Anywhere yang mudah diakses, kami memberikan peluang kerjaya kepada pelarian, tanpa mengira latar belakang mereka, untuk menyumbang kepada ekonomi digital,” kata Jintae Kim, Pengasas Robo Co-op. “Dengan kejayaan program Gerbang Global kami, organisasi kami boleh berkembang untuk menyokong lebih ahli manakala syarikat seperti Automation Anywhere boleh menyediakan lebih peluang pekerjaan inklusif di seluruh dunia.”

Program Gerbang Global menyediakan kurikulum untuk mengajar kemahiran automasi, bersama-sama dengan program biasiswa impak sosial menawarkan kursus dan sijil ditawarkan oleh Automation Anywhere. Automation Anywhere bercadang untuk menyediakan peluang latihan di tempat kerja (OJT) melalui pengujian automasi ciri-ciri baru Automation Anywhere, membuka peluang baru untuk pelarian untuk mempamerkan kemahiran profesional mereka, seperti menyediakan jaminan perisian berkualiti tinggi.

Program yang baru dilancarkan ini, sudah meluaskan di luar sempadan, mempercepatkan mobiliti sosial dan mobiliti global, membantu pelarian meningkatkan taraf sosioekonomi dengan kemahiran digital, dan memberi mereka kebebasan pergerakan global tambahan untuk hidup di mana sahaja mereka mahu dengan peluang kerja jarak jauh.

Robo Co-Op bertujuan untuk mewujudkan 100,000 peluang pekerjaan inklusif untuk pelarian, akhirnya meningkatkan kadar pengekalan pekerjaan, meningkatkan pendapatan, dan meningkatkan kesejahteraan keseluruhan masyarakat pelarian. Automation Anywhere dan Robo Co-Op berkongsi matlamat untuk Program Gerbang Global untuk memperkasakan 100 pelarian dalam tempoh tiga tahun.

Tentang Automation Anywhere 

Automation Anywhere ialah pemimpin dalam penyelesaian automasi pintar yang meletakkan AI untuk bekerja di seluruh aspek sebuah organisasi. Platform Kejayaan Automasi syarikat itu diserap dengan AI generatif dan menawarkan proses penemuan, RPA, orkestra proses hujung ke hujung, pemprosesan dokumen, dan analisis, dengan pendekatan keselamatan dan tadbir urus terlebih dahulu. Automation Anywhere memberdayakan organisasi di seluruh dunia untuk melepaskan potensi produktiviti, memacu inovasi, meningkatkan perkhidmatan pelanggan dan mempercepat pertumbuhan perniagaan. Syarikat itu dipandu oleh visinya untuk membakar masa depan kerja dengan melepaskan potensi manusia melalui automasi pintar.

Terlibat dengan Automation Anywhere  

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.