Autohome Inc. akan Menganjurkan Kewangan Keempat Suku Tahun dan Penuh 2023 Keputusan Kewangan pada 6 Februari 2024

(SeaPRwire) –   BEIJING, Jan. 25, 2024 — Autohome Inc. (NYSE: ATHM; HKEX: 2518) (“Autohome” atau “Syarikat”) , destinasi dalam talian yang paling terkemuka untuk pengguna kereta di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangannya untuk suku keempat dan tahun penuh berakhir 31 Disember 2023, sebelum pasaran AS dibuka pada 6 Februari 2024.

Pasukan pengurusan Autohome akan menganjurkan sesi persidangan keuntungan pada 7:00 PG Waktu Timur Amerika Syarikat pada Selasa, 6 Februari 2024 (8:00 PG Waktu Beijing pada hari yang sama).

Sila daftar terlebih dahulu untuk persidangan menggunakan pautan pendaftaran yang disediakan di bawah. Setelah mendaftar, setiap peserta akan menerima set nombor sambungan peserta dan PIN peribadi, yang akan digunakan untuk menyertai persidangan panggilan.

Butir-butir untuk persidangan panggilan adalah seperti berikut:

Tajuk Acara: Persidangan Keuntungan Suku Keempat dan Tahun Penuh 2023 Autohome Inc

Pautan Pendaftaran:         

Sila gunakan maklumat capaian persidangan untuk menyertai panggilan sepuluh minit sebelum persidangan dijadualkan bermula.

Selain itu, siaran langsung dan arkib web persidangan akan tersedia di dan rakaman web persidangan akan tersedia selepas sesi.

Mengenai Autohome Inc.

Autohome Inc. (NYSE: ATHM; HKEX: 2518) adalah destinasi dalam talian yang paling terkemuka untuk pengguna kereta di China. Misi syarikat adalah untuk melibatkan, mendidik dan memaklumkan pengguna tentang segala-galanya berkaitan kereta. Autohome menyediakan kandungan yang dijana secara pekerjaan, kandungan yang dijana secara profesional, kandungan yang dijana pengguna, dan kandungan yang dijana AI, perpustakaan kereta yang komprehensif, dan maklumat senarai kereta yang luas kepada pengguna kereta, meliputi seluruh kitaran pembelian dan pemilikan kereta. Keupayaan untuk mencapai dasar pengguna kereta yang besar dan terlibat telah menjadikan Autohome platform yang disukai bagi pembuat kereta dan peniaga untuk menjalankan kempen pengiklanan mereka. Selain itu, perkhidmatan langganan dan pengiklanan peniaga membolehkan peniaga mempromosikan stok dan perkhidmatan mereka melalui platform Autohome, meluaskan jangkauan bengkel fizikal mereka kepada potensi jutaan pengguna internet di China dan menjana rujukan jualan untuk mereka. Syarikat menawarkan rujukan jualan, analisis data, dan perkhidmatan pemasaran untuk membantu pembuat kereta dan peniaga meningkatkan kecekapan dan memudahkan transaksi. Autohome mengendalikan “Autohome Mall”, platform transaksi dalam talian penuh servis untuk memudahkan transaksi bagi pembuat kereta dan peniaga. Selain itu, melalui laman web dan aplikasi mudah alihnya, ia juga menyediakan perkhidmatan nilai tambah lain, termasuk pembiayaan kereta, insurans kereta, transaksi kereta terpakai, dan perkhidmatan selepas jualan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Untuk pertanyaan dan permintaan media dan pelabur, sila hubungi:

Di China:

Autohome Inc.
Hubungan Pelabur
Sterling Song
Pengarah Hubungan Pelabur
Tel: +86-10-5985-7483
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.