Arcadium Lithium Mengumumkan Tarikh untuk Keluaran Kewangan Suku Keempat 2023 dan Panggilan Persidangan Webcast

(SeaPRwire) –   PHILADELPHIA dan PERTH, Australia, Jan. 24, 2024 — Arcadium Lithium plc (NYSE: ALTM, ASX: LTM, “Arcadium Lithium”) hari ini mengumumkan ia akan mengeluarkan keputusan suku keempat 2023 pada Khamis, 22 Februari 2024, selepas pasaran saham ditutup melalui PR Newswire dan laman web hubungan pelabur syarikat di: . 

Syarikat akan kemudiannya menganjurkan webcast persidangan panggilan pada Khamis, 22 Februari 2024 pada 5:00 petang ET (6:00 pagi. AWST, 9:00 pagi AEDT pada Jumaat, 23 Februari, 2024) yang terbuka kepada awam melalui siaran Internet.

Siaran Internet: .

Rakaman webcast akan tersedia melalui Internet di: .  

Arcadium Lithium Hubungan:

Pelabur:
Daniel Rosen +1 215 299 6208

Phoebe Lee +61 413 557 780

Media:
Karen Vizental +54 9 114 414 4702

Alamat:
Arcadium Lithium plc
Suite 12, Gateway Hub
Shannon Airport House
Shannon, Ireland

Tentang Arcadium Lithium
Arcadium Lithium adalah pengeluar kimia litium global terkemuka yang komited untuk menggunakan kuasa litium dengan selamat dan bertanggungjawab untuk memperbaiki kehidupan orang dan memesatkan peralihan ke masa depan bersih tenaga. Kami bekerjasama dengan pelanggan kami untuk memacu inovasi dan menggerakkan dunia yang lebih mampan di mana litium membolehkan kemungkinan menarik untuk tenaga boleh baharu, pengangkutan elektrik dan kehidupan moden. Arcadium Lithium mempunyai keupayaan terkemuka secara menegak dalam proses pengekstrakan litium, termasuk perlombongan batu keras, pengekstrakan brine konvensional dan pengekstrakan litium terus (DLE), dan dalam pengeluaran kimia litium untuk aplikasi prestasi tinggi. Kami mempunyai operasi di seluruh dunia, dengan kemudahan dan projek di Argentina, Australia, Canada, China, Jepun, United Kingdom dan Amerika Syarikat.  Untuk maklumat lanjut, sila lawati kami di .

Maklumat Penting dan Penafian Undang-Undang:

Kenyataan Prospektif

Kenyataan Selamat di bawah Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta 1995: Beberapa kenyataan dalam berita ini adalah kenyataan prospektif. Dalam beberapa kes, kami telah mengenal pasti kenyataan prospektif dengan kata-kata atau ungkapan seperti “akan kemungkinan menghasilkan,” “yakin bahawa,” “mengharapkan,” “diharapkan,” “harus,” “boleh,” “akan terus,” “percaya,” “percaya,” “menjangkakan,” “ramalan,” “anggaran,” “projek,” “potensi,” “berniat” atau ungkapan serupa yang mengenal pasti “kenyataan prospektif” dalam Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta 1995, termasuk penafian kata-kata dan ungkapan itu. Kenyataan prospektif sedemikian berdasarkan pandangan dan anggapan kami mengenai peristiwa masa depan, keadaan perniagaan masa depan dan gambaran Arcadium Lithium berdasarkan maklumat yang tersedia pada masa ini. Terdapat faktor penting yang boleh menyebabkan keputusan, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian sebenar Arcadium Lithium berbeza secara material daripada keputusan, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian yang dinyatakan atau tersirat oleh kenyataan prospektif, termasuk faktor yang dinyatakan di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam Borang 10-K Livent Corporation 2022 yang diedarkan kepada Suruhanjaya Sekuriti (“SEC”) pada 24 Februari 2023, dan faktor yang dinyatakan di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam permohonan pendaftaran Borang S-4 Arcadium Lithium, yang asalnya diedarkan kepada SEC pada 20 Julai 2023, sebagaimana dipinda selepas itu dan diisytiharkan sah oleh SEC pada 20 November 2023, serta risiko lain yang berkaitan dengan pergabungan sama nilai antara Livent Corporation dan Allkem Limited yang menghasilkan Arcadium Lithium, serta pendedahan SEC dan komunikasi awam lain. Walaupun Arcadium Lithium percaya jangkaan yang tersirat dalam kenyataan prospektif itu adalah munasabah, Arcadium Lithium tidak menjamin keputusan, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian masa depan. Selain itu, tiada pihak lain bertanggungjawab untuk ketepatan dan kesempurnaan mana-mana kenyataan prospektif Arcadium Lithium. Arcadium Lithium tidak berkewajipan untuk mengemaskini mana-mana kenyataan prospektif selepas tarikh berita ini untuk menyelaraskan penyataan sebelumnya dengan keputusan sebenar atau jangkaan yang disemak semula.

Logo –  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.