Apa yang Lebih Baik Daripada Cinta dan Coklat? Rayakan Kedua-duanya di Meet a Scientologist

43 What Could be Better Than Love and Chocolate? Celebrate Both on Meet a Scientologist

Berjudi segalanya untuk membina kehidupan dan kerjaya mereka bersama, pasangan kuasa yang diketengahkan minggu ini dalam “Meet a Scientologist” mencipta kelezatan kulinari dan keanggunan di Sicily Kota Kedua.

LOS ANGELES, 30 Sept. 2023 — Siapa yang boleh menolak godaan coklat dan gelato yang lazat? Sudah pasti tiada sesiapa yang memasuki Cioccolato e Gelato, sebuah kedai gula-gula yang dimiliki oleh Armando Siracusano dan Gabriella Comis, terkenal sebagai salah satu yang terbaik di seluruh Sicily.


Armando Siracusano and Gabriella Comis are featured on Meet a Scientologist, airing on the Scientology Network Tuesday Oct. 3, 8 p.m. ET/PT

Tonton kisah yang sangat menggiurkan dan memikat hati ini di Scientology Network, Selasa jam 8 malam ET/PT.

Kejayaan tidak disajikan kepada pasangan ini di atas hidangan penganan perak. Mereka terpaksa mengatasi banyak cabaran. Selepas melarikan diri bersama-sama apabila bapa Gabriella sangat menentang hubungan mereka, mafia menggagalkan usaha perniagaan pertama mereka. Tetapi mereka mengubah setiap kesukaran menjadi kejayaan yang manis.

Tonton kisah yang sangat menggiurkan dan memikat hati ini dalam episod Meet a Scientologist minggu ini yang ditayangkan di Scientology Network, Selasa jam 8 malam ET/PT.

Scientology Network memulakan siaran pada 12 Mac 2018. Sejak pelancaran, Scientology Network telah ditonton di lebih 240 buah negara dan wilayah dalam 17 bahasa. Memuaskan rasa ingin tahu orang tentang agama Scientology dan Pengasas L. Ron Hubbard, rangkaian ini membawa penonton merentasi enam benua, menumpukan kehidupan seharian Scientologists, menunjukkan Gereja sebagai organisasi global, dan membentangkan program peningkatan sosial yang telah menyentuh kehidupan berjuta-juta orang di seluruh dunia. Rangkaian ini juga menayangkan dokumentari oleh pembuat filem bebas yang mewakili keratan rentas budaya dan agama tetapi berkongsi tujuan yang sama untuk meningkatkan komuniti.

Disiarkan dari Scientology Media Productions, pusat media global Gereja di Los Angeles, Scientology Network boleh didapati di Saluran DIRECTV 320, DIRECTV STREAM, AT&T U-verse dan boleh di strim di Scientology.tv, di aplikasi mudah alih dan melalui platform Roku, Amazon Fire dan Apple TV.

SUMBER Church of Scientology International