An Overseas New Product Featuring ALPD 5.0 Presented by Appotronics was Honored with the CES Innovation Award

(SeaPRwire) –   Pergi melalui Inovasi

SHENZHEN, China, Jan. 29, 2024 — Baru-baru ini, Pameran Elektronik Pengguna Tahunan 2024 (“CES 2024”), pameran elektronik pengguna yang paling berpengaruh di dunia, telah diadakan di Las Vegas, USA. Semasa pameran ini, Appotronics (688007.SH) mempamerkan enjin optiknya yang menampilkan teknologi laser super panchromatic ALPD 5.0 di lokasi.

Menurut kakitangan lokasi Appotronics, ALPD 5.0 dengan cemerlang menggabungkan enam sumber cahaya untuk saling menguntungkan, menyumbang kepada teknologi laser super panchromatic yang mampu meningkatkan kecerahan, warna, gamut warna, ketepatan warna dan kenyamanan secara menyeluruh.

Produk Projeksi Baharu Menampilkan ALPD 5.0 Dianugerahkan Anugerah Inovasi CES

Adalah penting untuk dicatatkan bahawa Projektor Pintar Ultra 4K TriVision yang dihasilkan oleh Nexight Inc, sebuah produk projeksi baharu yang menampilkan teknologi ALPD 5.0, telah dianugerahkan “Anugerah Inovasi untuk Periferal Komputer dan Aksesori” di CES 2024.

TriVision Ultra adalah projektor pintar mudah alih 4K terkini dengan latensi rendah 4ms untuk pengalaman projeksi terbaik. Inovasi ini menggabungkan kelebihan kecerahan LED tiga warna dan laser tiga warna, menghasilkan peningkatan kecerahan, gamut warna yang luas, dan ketepatan warna tepat untuk memberikan pengalaman tontonan tanpa tandingan kepada pengguna.

TriVision Ultra 4K Smart Projector has been honored with the "Innovation Award for Computer Peripherals and Accessories" at CES 2024
TriVision Ultra 4K Smart Projector telah dianugerahkan “Anugerah Inovasi untuk Periferal Komputer dan Aksesori” di CES 2024

Menurut kakitangan lokasi, “Kejayaan ALPD 5.0 terletak pada cahaya semula jadi biomimetic, yang dihasilkan melalui penggabungan sumber cahaya. Selain LED, ALPD 5.0 mengekalkan kelebihan warna yang diberikan oleh ketepatan panjang gelombang cahaya laser tulen, melampaui kesan paparan produk yang hanya menggunakan LED atau laser tulen sahaja. Cahaya ini dicirikan sebagai cahaya tak koheren dengan spektrum berterusan, semula jadi dan selesa.”

Appotronics Komited Kukuh kepada Inovasi Teknologi

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Appotronics telah mencapai perkembangan yang mantap dengan terus memperkukuhkan penyepaduan teknologi teras dan komponen teras di bawah pelan strategik di pelbagai senario aplikasi. Berkenaan komponen teras yang bertindak sebagai perniagaan utamanya, Appotronics berpegang teguh kepada orientasi pasaran dan memanfaatkan kelebihan teknologinya untuk merampas peluang pasaran dengan tepat, menunjukkan trend perkembangan yang memberangsangkan.

Kini, Appotronics mampu mencapai pengeluaran besar-besaran 25 produk enjin optikal teras, menjangkau sepenuhnya julat produk pengguna untuk penggunaan rumah. Pada masa yang sama, syarikat terus melabur dalam penyelidikan dan pembangunan teknologi, dengan berterusan memperkenalkan produk inovatif untuk membawa semangat baru ke pasaran.

Komponen Teras untuk Pelanggan Global

Appotronics, yang perniagaan terasnya merangkumi komponen teras, mesin terkustomisasi dan bidang lain, terus meluaskan pasaran luar negerinya dalam landskap globalisasi hari ini. Ia komited untuk menyediakan pelbagai penyelesaian dalam mesin cahaya, skrin, dan mesin terkustomisasi lengkap untuk pengguna global, menyumbang kepada perkembangan sihat pasaran projeksi.

Menurut Appotronics, ia akan terus menjelajah perniagaan luar negeri pada tahun 2024 sambil menstabilkan pasaran China. Untuk mencapai matlamat ini, Appotronics akan membina ekosistem pelanggan pelbagai peringkat dengan fokus kepada permintaan produk luar negeri untuk meningkatkan pengaruh jenama.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.