AMARTERRA VILLAS RESORT BALI NUSA DUA SERTAI AUTOGRAPH COLLECTION HOTELS

BALI, Indonesia, 1 Sept. 2023 — Amarterra Villas Resort Bali Nusa Dua, Autograph Collection, mengilhamkan tetamu untuk melampaui pengalaman kampung Bali sejati yang diilhamkan oleh Kerajaan Majapahit kuno melalui reka bentuk, seni, dan perkhidmatan bespoke, menawarkan tetamu pengalaman unik yang dikenali jenama ini.

Autograph Collection Hotels di Bali mengilhamkan pelancong untuk melampaui pengalaman kampung Bali sejati yang diilhamkan oleh Kerajaan Majapahit kuno.

Resort villa persendirian yang diilhamkan oleh persekitarannya dan rasa tempat yang menjemput tetamu untuk menjalin hubungan bermakna dengan Bali dan rakyatnya. Namanya menggabungkan warisan terkenalnya – Amarta, yang bermaksud air dan Terra, yang bermaksud bumi yang dicerminkan dalam kolam teratai yang menakjubkan dan taman luas resort.

“Ini memberi kami kepuasan yang besar untuk memperkenalkan Amarterra Villas Resort Bali Nusa Dua, Autograph Collection kepada portfolio hotel dan resort yang semakin berkembang di Indonesia. Autograph Collection kedua kami di Bali dan ketiga di Indonesia, resort vila unik ini menjiwai etos Autograph Collection Hotels: hotel bebas dengan identiti mereka sendiri, dipilih berdasarkan empat prinsip kurator: visi produk, reka bentuk yang ikhlas, dedikasi kepada kraftangan, dan rasa tempat. Kaya dengan sejarah dan dengan kisah yang benar-benar unik, kami dengan senang hati mengalu-alukan penambahan ini ke jejak langkah kami di negara ini,” kata Ramesh Jackson, Naib Presiden Kawasan, Indonesia & Malaysia, Marriott International.

Sejarah Gemilang dan Ritual Pembaharuan

Amarterra Villas Resort Bali Nusa Dua, Autograph Collection membawa tradisi Bali hidup dengan mencipta perkhidmatan bespoke yang menghormati watak dan warisan Bali. Setibanya, tetamu boleh menjangkakan bakul selamat datang yang menampilkan bunga segar, kemenyan, air suci, dan gelang Tri Datu tiga warna yang mewakili semua peringkat kehidupan. Digabungkan, item kurasi ini boleh digunakan untuk ritual pembaharuan yang bertujuan untuk menyucikan dan membersihkan minda, badan, dan jiwa seseorang.

Resort butik ini menampilkan 42 vila yang direka secara tradisional yang terdiri daripada unit satu, dua, dan tiga bilik tidur dengan kolam renang persendirian; Maja, restoran makan sepanjang hari yang idilik; Amarta Spa, diilhamkan oleh cara hidup Dharma, berdasarkan falsafah Hindu dan Buddha sejati; pusat kecergasan canggih; kawasan pantai khas di Pantai Nusa Dua; Amarterra by the Bay dan kawasan kolam renang dan dek untuk tetamu bersantai semasa penginapan mereka.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang pengalaman unik Amarterra Villas Resort Bali Nusa Dua, Autograph Collection yang baru, sila layari www.amarterravillas.com.

Mengenai Autograph Collection Hotels

Autograph Collection Hotels menyokong keaslian, mempertahankan keunikan masing-masing daripada lebih 280 hotel bebas yang terletak di destinasi paling diingini di hampir 50 negara dan wilayah. Setiap hotel adalah hasil keghairahan, diilhamkan oleh visi, jiwa dan kisah yang membuatnya unik dan istimewa: Tepat Seperti Tiada Yang Lain. Dipilih secara teliti kerana kraftangan semula jadi dan perspektif reka bentuk dan hospitaliti yang berbeza, hartanah Autograph Collection menawarkan momen penghayatan kaya yang meninggalkan kesan yang berpanjangan. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.autographhotels.com, dan terokai di media sosial melalui Instagram, Twitter, dan Facebook untuk diilhamkan oleh momen penghayatan yang #TepatSepertiTiadaYangLain. Autograph Collection berbesar hati menyertai Marriott Bonvoy®, program perjalanan global daripada Marriott International. Program ini menawarkan kepada ahli portfolio jenama global yang luar biasa, pengalaman eksklusif di Marriott Bonvoy Moments dan manfaat yang tiada tandingan termasuk malam percuma dan pengiktirafan Status Elit. Untuk mendaftar secara percuma atau untuk maklumat lanjut mengenai program ini, layari www.marriottbonvoy.com.

Kontak Media:

Vika Widya – Pengurus Komunikasi Pemasaran
marcom@amarterravilla.com

Foto – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/09/09769c17-1__headline___chandra_suriya_gate.jpg