AMarkets: 16 Tahun Kecemerlangan, 16 Hadiah Apple

36 AMarkets: 16 Years of Excellence, 16 Apple Gifts

FOMBONI, Comoros, 2 Okt 2023 — AMarkets, broker antarabangsa tersohor, menyambut ulang tahun ke-16 pada 1 Oktober. Dalam tempoh 16 tahun yang lalu, AMarkets telah berkembang daripada permulaan kepada pemain utama dalam pasaran perkhidmatan broker global, dipercayai oleh lebih daripada 1,000,000 pelanggan dan 3,000 rakan kongsi di seluruh dunia.

Sepanjang perjalanannya, AMarkets secara konsisten menunjukkan komitmen terhadap inovasi, kecemerlangan dan kepuasan pelanggan. Syarikat ini telah berada di barisan hadapan industri, memperkenalkan teknologi canggih, perintis perkhidmatan baru, dan menawarkan peluang perdagangan yang lumayan. Dedikasi dan profesionalisme pasukan AMarkets yang tidak goyah disahkan oleh puluhan anugerah antarabangsa. Tahun ini sahaja, broker ini layak menerima anugerah berprestij Best Affiliate Programme 2023, Most Reliable Broker Asia 2023, dan Most Reliable Broker Uzbekistan 2023.

Tetapi ganjaran terbesar syarikat ini selalu dan akan sentiasa menjadi kepercayaan dan kesetiaan para pelanggannya yang mengesyorkan perkhidmatan broker kepada rakan-rakan dan keluarga, mengetahui bahawa AMarkets sentiasa meletakkan kepentingan dan keselamatan mereka sebagai keutamaan tertinggi.

Untuk meraikan peringkat penting ini, AMarkets memperuntukkan 16 iPhone baharu kepada para pelanggannya. Kedua-dua pelanggan sedia ada dan baharu layak menyertai promosi ini. Untuk menyertai cabutan bertuah, pelanggan perlu mendaftar di AMarkets Personal Area mereka, mendepositkan $500 atau lebih ke dalam akaun dagangan mereka, dan menerima kupon. Setelah pelanggan mencapai perolehan dagangan 1 lot, kupon akan diaktifkan, dan pemiliknya akan dimasukkan ke dalam cabutan bertuah. Bilangan kupon dihadkan kepada 16 setiap pelanggan. Pemenang akan dipilih menggunakan perkhidmatan penjana nombor rawak bebas, memastikan peluang yang sama rata untuk semua peserta. Anda mungkin antara pemenang bertuah. Manfaatkan peluang menarik ini. Maju dan menang!

Butiran hubungan pada siaran: support@amarkets.com

Sumber: amarkets.com

SUMBER amarkets.com (AMarkets)