Allxon Bekerjasama dengan NVIDIA untuk Melaksanakan AI Generatif di Tepi Perindustrian

(SeaPRwire) –   Menggabungkan Pengurusan Fleet Yang Kuat Dengan Perisian AI Moden Pada Stack Perisian Dan Aliran Kerja Pembangunan Melalui Microservices Metropolis NVIDIA Untuk Jetson 

TAIPEI, 24 Januari 2024 — Allxon hari ini mengumumkan usaha kerjasama dengan NVIDIA untuk membantu mengurus fleet penyelesaian berkuasa yang menggabungkan platform pengurusan fleetnya dengan – satu stack aplikasi berdasarkan microservices moden dan aliran kerja pembangun yang disempurnakan.

Allxon, rakan ketiga pihak pengurusan fleet yang disukai untuk NVIDIA, bekerjasama untuk melaksanakan AI Generatif di Tepi Perindustrian.
Allxon, rakan ketiga pihak pengurusan fleet yang disukai untuk NVIDIA, bekerjasama untuk melaksanakan AI Generatif di Tepi Perindustrian.

Sebagai salah satu rakan pengurusan fleet ketiga pihak yang disukai untuk NVIDIA, Allxon telah mengambil langkah awal dalam mengintegrasikan ke dalam Allxon Plugin Stationnya. Mendorong industri AI tepi ke aras yang lebih tinggi, Pengurusan Fleet Allxon memastikan pelaksanaan beribu-ribu peranti AI tepi dengan cekap, manakala Kegemilangan Perisian OTA BSP memudahkan kemaskini rangka kerja perisian secara licin di dalam Microservices Metropolis untuk Jetson, termasuk pelancaran NVIDIA JetPack 6 akan datang.

Perkhidmatan pengurusan peranti jarak jauh Dalam Jalur dan Luar Jalur Allxon memberikan pemaju NVIDIA Jetson platform pengurusan fleet yang kuat yang berjalan dengan licin di dalam Microservices Metropolis secara luar kotak, menjimatkan masa pembangunan yang signifikan dan mengurangkan kos.

Microservices Metropolis untuk Jetson NVIDIA membantu pemaju memodenkan stack aplikasi mereka, menyederhanakan pembangunan dan pelaksanaan, dan memastikan aplikasi mereka kemas kini dengan keupayaan membawa kemampuan AI Generasi terkini kepada pelanggan melalui panggilan API mudah. Mikroperkhidmatan aplikasinya termasuk: penyimpanan video dan pengurusan, saluran inferens AI Visi yang siap, pemantauan sistem, dan sambungan awan. Mikroperkhidmatan platformnya termasuk pemantauan sistem, gerbang IoT, dan perkhidmatan sambungan awan untuk membantu dengan penyelenggaraan penyelesaian. Dan aliran kerja rujukan yang kuatnya membantu pemaju memulakan segera.

“Kami yakin kuat terhadap nilai dan kemampuan penyelesaian masalah membawa AI ke tepi,” kata Alex Liu, CEO Allxon. “Kami gembira bekerjasama dengan NVIDIA untuk mengintegrasikan platform kami dengan Microservices Metropolis untuk Jetson untuk mempercepatkan tempoh membawa aplikasi baharu yang kuat ke pasaran dan memacu penggunaan AI tepi.”

Pengurusan Fleet Dengan Microservices Metropolis: Perpaduan Yang Kuat

Menggabungkan pengurusan tepi jauh Allxon dengan Microservices Metropolis untuk Jetson akan membantu pemaju buat kali pertama membawa penyelesaian berteraskan awan sebenar kelas perniagaan lebih pantas ke pasaran. Integrasi SaaS yang berkuasa mempercepatkan pelaksanaan dan pelaksanaan sistem-pada-modul NVIDIA Jetson tepi AI jauh secara skala dengan menggunakan Penyelesaian Pemantauan dan Pengurusan Jauh Allxon dan Kegemilangan Perisian OTA, semuanya dikendalikan melalui satu Portal Allxon bersatu.

Pelajari lebih lanjut mengenai platform Allxon , dan Microservices Metropolis untuk Jetson NVIDIA .

Mengenai Allxon

Allxon, pembekal terkemuka dalam Pengurusan Peranti AI Tepi, ialah platform Perkhidmatan Perisian (SaaS) cekap dan terbuka. Bekerjasama dengan pembekal perkakasan bebas global (IHVs) dan pembekal perisian (ISVs), Allxon menyampaikan penyelesaian terkini untuk penyepaduan sistem utama (SIs) dan pembekal perkhidmatan pengurusan (MSPs) utama. Membuat terobosan dalam pasaran untuk Teknologi Luar Jalur (OOB) untuk mengurangkan gangguan perniagaan dengan penyelesaian pemulihan bencana yang inovatif, Allxon ialah rakan perkhidmatan awan ekosistem NVIDIA Jetson dan rakan pengurusan fleet ketiga pihak yang disukai untuk Microservices Metropolis untuk Jetson NVIDIA di Taiwan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.