Alltech Bergabung Dengan Kumpulan Vital Untuk Membina Rantai Industri Untuk Pemeriksaan Perubatan Tinggi Gred

CHENGDU, China, Oct. 28, 2023 — Pada 28 Oktober, Alltech, pembekal peralatan pemeriksaan perubatan tinggi di bawah payung Vital Group, telah mengadakan sidang akhbar bertajuk “Kepuasan Hidup, Impian Inovasi” di Pameran Peralatan Perubatan Antarabangsa China ke-88 (CMEF), di mana ia mengumumkan strategi pembangunan produk terkini dan langkah Vital Group memasuki perkhidmatan kesihatan tinggi.

sidang akhbar bertajuk “Kepuasan Hidup, Impian Inovasi”

Sebagai salah satu syarikat pemeriksaan perubatan global yang boleh membangunkan produk superkonduktif tinggi untuk imej resonans magnetik (MRI), Alltech akan memanfaatkan kekuatan Vital Group dalam sains bahan, teknologi maklumat dan kecerdasan buatan, bersama-sama dengan kepakarannya dalam pemeriksaan perubatan, untuk memacu pembangunan produk pemeriksaan perubatan terkini menggunakan teknologi terkini seperti 7.0T MRI dan CT pengiraan foton.

Komponen dan bahan maju seperti detektor telurium cadmium zink (CZT) dan kristal pendarfluor lutetium yttrium ortosilikat (LYSO) yang dibangunkan oleh Vital Group membuka lebih banyak kemungkinan bagi penggunaan bahan, teknologi dan peralatan oleh Alltech. Dengan sokongan teguh daripada Vital Group, kami dibenarkan untuk membina portfolio produk pemeriksaan multi-mod. Kami juga mempercepatkan proses penyelidikan dan aplikasi teknologi pemeriksaan perubatan, bertujuan untuk menyediakan perkhidmatan kesihatan yang lebih mudah diakses, cekap dan tepat untuk pengguna di seluruh dunia sekaligus memacu pertumbuhan industri secara keseluruhannya.

Pada masa hadapan, disokong oleh perniagaan matang Vital Group di seluruh dunia, Alltech akan komited untuk membina rantaian industri untuk pemeriksaan perubatan tinggi melalui perkongsian strategik global yang diperdalam dan sumber yang dikukuhkan di dalam dan luar negara, dengan matlamat akhir memudahkan inovasi dan pembangunan teknologi pemeriksaan perubatan.

Kami yakin bahawa industri pemeriksaan perubatan yang lebih cerdas, tepat dan peribadi akan menyediakan perkhidmatan diagnostik dan pengalaman rawatan yang lebih baik kepada pengguna dan pesakit, dengan itu meningkatkan kesihatan manusia.

Gambar – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/cd7f9317-15228_2.jpg