Allseated memasuki era baru sebagai Prismm dan melancarkan platform teknologi inovatif baharu

(SeaPRwire) –   Syarikat ini menjenamakan semula dan memperkukuhkan portfolio pertama jenisnya bagi reka bentuk ruang 3D dan perancangan acara di bawah platform Prismm yang sepenuhnya baru 

SAN FRANCISCO, Jan. 22, 2024 — Allseated, perisian sebagai perkhidmatan (SaaS) teknologi reka bentuk ruang, telah mengumumkan identiti syarikat barunya, Prismm, dan platform bersatu Prismm yang diperbaharui. Penjenamaan semula dan kategori produk yang dikemaskini syarikat ini mewakili titik perubahan penting dalam perkembangannya, memaparkan komitmennya untuk terus mendorong inovasi dan perluasan dengan penekanan baru untuk melepasi jangkaan pelanggan. 

Platform Prismm – portfolio pertama jenisnya bagi reka bentuk ruang 3D dan perancangan acara yang sepenuhnya baru, dilancarkan oleh Prismm


Platform Prismm – portfolio pertama jenisnya bagi reka bentuk ruang 3D dan perancangan acara yang sepenuhnya baru, dilancarkan oleh Prismm

Allseated dilancarkan pada 2014 untuk merevolusikan pengurusan acara kolaboratif yang berpusat pada perancangan dan carta duduk. Dengan jumlah pembiayaan sebanyak $40 juta, sepuluh tahun pertumbuhan dan inovasi, dan 500,000 acara, Allseated memperluaskan perkhidmatannya untuk membina susun atur dinamik ruang sebenar dalam masa beberapa minit. Platform Prismm meningkatkan keupayaan 3D dinamik ini ke tahap seterusnya – reka bentuk ruang 3D dan pengurusan. 

Ahli profesional di seluruh industri tempat dan acara global kini boleh menyepadukan perkhidmatan berdasarkan awan ke dalam proses kerja mereka dengan lancar. Perkhidmatan ini boleh menyokong pelbagai tugas seperti mempamerkan, menjual, merancang dan mereka bentuk ruang serta acara. Disokong oleh identiti jenama yang diperbaharui, Platform Prismm yang sepenuhnya baru menetapkan piawaian emas industri dengan menggabungkan lawatan maya dan jualan dengan mereka bentuk dan pengurusan acara.  

Menggunakan teknologi terkini, Prismm membolehkan pengguna untuk mencipta lawatan maya yang disediakan khas untuk ruang fizikal, dihidupkan dengan susun atur 3D dinamik dan pengalaman, dalam masa beberapa minit sahaja. Ia membolehkan profesional tempat dan acara pelbagai jabatan dan disiplin untuk bekerja secara kolaboratif dalam masa sebenar dan memberikan pelanggan pandangan menyeluruh projek mereka di satu destinasi.  

Wawasan baru untuk masa depan 

Prismm menawarkan suite teknologi berasaskan awan yang menggunakan teknologi reka bentuk ruang 3D – teknologi pertama jenisnya untuk menghidupkan ruang tempat. Model digital dinamik dan pemodelan fotorealis yang digunakan membolehkan lawatan maya terbimbing dan terbantu jualan, membolehkan prospek dan pelanggan mengakses tempat pada bila-bila masa, di mana sahaja melalui kanvas laman web terbina dan terlibat dengan jenama melalui pengalaman yang kaya, interaktif dan boleh diingati. 

Pasukan kini boleh menggunakan alat kolaborasi maya untuk bersambung secara langsung dalam ruang maya. Platform ini membolehkan ahli pasukan berkolaborasi, mencipta visi mereka, memberikan nota reka bentuk dan maklumbalas, dan menyimpan setiap butiran berskala sebenar dalam kanvas sumber tunggal boleh kongsi. Ia juga membolehkan pasukan perancang memanfaatkan kuasa model digital untuk meningkatkan proses perancangan mereka. Halaman rumah platform baharu membuat pengurusan semua pengalaman dan acara akan datang menjadi mudah, dengan pilihan koleksi susun atur dan aset yang komprehensif dan fleksibel. 

Ciri-ciri utama Platform Prismm termasuk: 

  • Pemvirtualan. Sama ada meningkatkan lawatan klien di tapak atau melepaskan diri daripada jadual dan pemeriksaan tapak yang panjang, kembar digital dinamik boleh diatur untuk memaparkan pelbagai susun atur untuk pelbagai pengalaman dalam pelbagai ruang di mana-mana tempat secara tapak atau jarak jauh. Pasukan jualan boleh memuat naik foto ruang direka, lantai dua dimensi, dan dokumentasi lain ke katalog maya, memperkaya pengalaman lawatan maya sendiri model digital mereka.
  • Kolaborasi. Kembar digital membuat kolaborasi menjadi mudah dengan bantuan pautan peribadi. Pautan ini membolehkan kolaborator berbilang menyumbangkan idea mereka dan menyaksikan idea mereka merebak dalam cara luar biasa. Idea boleh dengan mudah dikongsi dengan pasukan keseluruhan melalui video konferensi dalam lawatan atau secara tidak segera. Selain itu, perancang boleh memanfaatkan kuasa kembar digital untuk meningkatkan proses perancangan mereka. Halaman rumah platform baharu membuat pengurusan semua pengalaman dan acara akan datang menjadi mudah, dengan pilihan koleksi susun atur dan aset yang komprehensif dan fleksibel. 
  • Analisis dan Pengukuran. Tempat atau pembekal boleh memperoleh wawasan berharga daripada katalog maya yang menjadi tuan rumah kembar digital dan model 3D, termasuk data penglibatan seperti bilangan pandangan dan klik. Pasukan jualan boleh menggunakan data ini untuk mengoptimumkan titik kunci lawatan terbimbing mereka, dan pemasaran boleh mengukur keberkesanan kempen mereka dalam menggerakkan dan mengubah laluan lalu lintas.  

Yaron Lipshitz, Ketua Pegawai Eksekutif Prismm, berkata, “Kami berada di titik perubahan penting sebagai syarikat dan industri. Dengan cabaran besar yang dihadapi sektor acara di seluruh dunia selama beberapa tahun kebelakangan ini, kami mendefinisikan semula Platform Prismm untuk membawa pengalaman hidup tanpa mengira lokasi seseorang. Teknologi moden kami secara berkesan mengubah suai pengurusan ruang dan acara daripada komponen jualan, pemasaran dan operasi yang berbeza menjadi pengalaman klien yang menarik dan menyeluruh.” 

“Dalam dunia pilihan klien yang tak terkira, peluang anda untuk memberikan impak kepada potensi ruang kepada klien boleh hilang dalam masa singkat. Sekiranya pengalaman itu tidak memberi, anda berisiko kehilangan perniagaan”, tambah Lipshitz. “Dalam persekitaran yang sangat kompetitif, ia penting untuk memanfaatkan kuasa teknologi untuk meningkatkan garis atas dan bawah serta berbeza daripada pesaing.” 

Tahun baharu, identiti baharu 

Dengan platform baharu, Prismm juga memperbaharui identiti jenamanya. Pendekatan visual baharu syarikat menangkap sifat perintis dan fokus yang tidak berbelah bagi kecemerlangan dalam landskap ruang dan acara yang sentiasa berubah. Penjenamaan semula merangkumi prinsip inti syarikat melalui reka bentuk kontemporari yang sepadan dengan visi, misi dan nilai masa depannya. Pembaruan ini merupakan kesaksian komitmen Prismm terhadap inovasi dan dedikasi yang tidak berbelah bagi memberikan pelanggan pengalaman luar biasa. 

“Dalam dunia perniagaan yang sentiasa berubah, kebolehadaptasi adalah kunci kejayaan berterusan. Kami tidak hanya mengubah imej kami; kami berkembang dan menyelaraskan diri dengan keperluan dinamik pelanggan kami dan tren pasaran yang semakin berubah. Keputusan untuk menjenamakan semula berakar dalam pemahaman mendalam terhadap identiti, kekuatan dan nilai unggul yang kami bawa. Kami gembira tentang masa depan sebagai Prismm”, menyimpulkan Lipshitz. 

Untuk maklumat lanjut tentang Prismm, sila lawati .  

Tentang Prismm 

Prismm ialah pemimpin global dan pembekal utama teknologi reka bentuk ruang dengan klien lebih 5,000 organisasi. Platform inovatifnya bertujuan untuk merevolusikan cara orang bersambung dan berkolaborasi dalam persekitaran dan pengalaman maya. Dengan membolehkan profesional merancang, mereka bentuk dan membayangkan ruang dalam harmoni dengan pelanggan mereka, Prismm mengubah permainan untuk pakar tempat dan perancang serta mengubah cara mereka memasarkan dan menjual kepada penonton seluruh dunia. 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.