AHA Aiken Zou Shasha Bertemu dengan Perdana Menteri Montenegro Milojko Spajic

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, Jan. 26, 2024 — Dari 15 hingga 19 Januari, lebih daripada 2,800 delegasi dari lebih daripada 120 negara dan rantau berkumpul bersama di Forum Ekonomi Dunia di Davos untuk membincangkan masa depan ekonomi dunia di bawah tema “Membina Kepercayaan Semula”. Aiken Zou Shasha, pengasas, pengerusi dan CEO AHA, menghadiri acara tersebut sebagai Pemimpin Global Muda Forum Ekonomi Dunia. Semasa acara itu, beliau bertemu dengan Milojko Spajic, Perdana Menteri Montenegro, menghadiri Misk Youth Majlis Putera Mahkota Arab Saudi Mohammed bin Salman, dan menemu ramah Sharmeen Obaid-Chinoy pemenang Anugerah Oscar.

Semasa acara itu, Aiken Zou Shasha bertemu dengan Milojko Spajic, Perdana Menteri Montenegro. Milojko Spajic dikenali sebagai “tangan Asia” kerana beliau pernah belajar di Universiti Tsinghua. Milojko Spajic telah menonton Scissor Seven dan tersentuh dengan semangat yang disampaikan olehnya. Beliau berharap untuk menjemput pasukan pencipta Scissor Seven melawat Eropah dan bertemu dengan penonton tempatan di sana, dan juga berharap agar lebih banyak pencipta dari Montenegro boleh berkongsi pengalaman dengan pencipta dari China.

Aiken Zou Shasha and Milojko Spajic
Aiken Zou Shasha dan Milojko Spajic

Selain itu, Aiken Zou Shasha menyatakan pandangan mengenai topik utama tahun ini, seperti mewujudkan pertumbuhan dan pekerjaan untuk era baru, mempromosikan pembangunan ekonomi dan sosial melalui kecerdasan buatan, dan melaksanakan strategi iklim, alam sekitar dan tenaga jangka panjang. Beliau berkata: “AHA adalah syarikat kandungan. Kami juga menentang pemisahan dan berharap dunia dapat membina kepercayaan semula, menangani cabaran, dan mencapai kemakmuran bersama. Dengan pelancaran global animasi asli dan permainan AHA, kami mempunyai pekerja dari pelbagai bangsa, kaum dan latar belakang budaya dari Singapura, Jepun, Amerika Syarikat, Timur Tengah dan negara-negara dan rantau lain, dan mempunyai pangkalan peminat dari lebih daripada 190 negara dan rantau di seluruh dunia. Ketika kami menyambut ulang tahun kesepuluh syarikat tahun ini, saya ingin memberikan hadiah kepada semua pekerja, peminat dan rakan kongsi kami: Pejabat Global ESG AHA. Saya berharap untuk mencari 100 rakan kongsi di kalangan mereka yang paling mengenali AHA untuk menyertai Pejabat Global ESG AHA, dan berkongsi kegembiraan perkembangan AHA di dunia.”

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.