AGRO-Chengdu Kesembilan Akan Diadakan di Chengdu pada 27-30 Oktober 2023

Istock Photo CabecaDemarmore The 9th AGRO-Chengdu Will Be Held in Chengdu on October 27-30, 2023

Jenis madu apa yang disukai oleh panda gergasi? Datang ke AGRO-Chengdu ke-9 untuk mendapatkan jawabannya.

CHENGDU, China, Oct. 25, 2023 — Pada 27-30 Oktober 2023, AGRO-Chengdu ke-9 akan diadakan bersama-sama dengan Pameran Pertanian Sichuan ke-9 di Chengdu, Sichuan, China. Dalam ruang pameran seluas 140,000 meter persegi, lebih dari 2,000 peserta pameran sepanjang rantai industri akan mempamerkan produk dan teknologi mereka. Ini akan menjadi acara terbuka berkualitas tinggi untuk pertukaran dan kerjasama pertanian. Seperti yang diketahui, Sichuan adalah kampung halaman panda gergasi, dan madu kesukaan mereka akan ditawarkan untuk dicicipi di lokasi.

On October 27-30, 2023, the 9th AGRO-Chengdu will be held along with the 9th Sichuan Agricultural Expo in Chengdu, Sichuan, China. Within 140,000-sqm exhibition space, more than 2,000 exhibitors along the whole industrial chain will exhibit their products and technologies. It will be a high-quality open event for agricultural exchange and cooperation.

Chengdu adalah bandaraya besar dengan populasi 21 juta orang. Mengikuti piawaian pembukaan tinggi semasa penyertaan mendalam dalam Inisiatif Jalur dan Landasan, bandar ini telah menubuhkan hubungan ekonomi dan perdagangan dengan 224 negara dan rantau di seluruh dunia, dan menduduki tempat pertama di kalangan bandar-bandar pusat dan barat dari segi bilangan syarikat-syarikat Fortune 500 dan konsulat. Melalui pembukaan dan kerjasama dalam pertanian, dua pangkalan pembangunan pertanian perdagangan berkualiti tinggi kebangsaan dan lima kawasan perintis untuk pembukaan dan kerjasama pertanian di peringkat wilayah telah ditubuhkan dan hampir 100 pangkalan eksport produk pertanian telah didaftarkan, termasuk Taman Teknologi Pertanian China-Chile (Sichuan) dan Lembah Teknologi Pertanian Belanda serta projek-projek utama yang lain. Pada setiap sesi terdahulu, wakil-wakil institusi, persatuan dan syarikat-syarikat pertanian dari lebih 20 negara dan rantau di seluruh dunia berkumpul di Chengdu untuk pertukaran dan kerjasama. Selain konferens pembangunan berkualiti tinggi, beberapa pangkalan pembangunan pertanian perdagangan antarabangsa berkualiti tinggi, produk-produk import dan eksport pertanian popular serta projek-projek kerjasama pertanian antarabangsa juga akan hadir di pameran tahun ini untuk kerjasama antarabangsa yang menyeluruh dalam bidang pertanian.

Penyelia dan pengurus AGRO-Chengdu—Chengdu New East Exhibition Co., Ltd., ahli pertama UFI (Persatuan Pameran Sedunia) dan ICCA (Persatuan Kongres dan Konvensyen Antarabangsa) di barat China, menyediakan pelbagai perkhidmatan untuk anda, seperti pertemuan projek dan sumber, pengurusan lawatan dan pemeriksaan, hubungan dengan agensi kerajaan, nasihat dasar, dan sebagainya. Kami dengan ikhlas menjemput institusi, persatuan, dan syarikat dalam pelbagai industri untuk datang ke Chengdu, China untuk menyertai acara ini bagi kerjasama dan kemajuan. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Cik Zhao (Telefon Bimbit: (86) 18215577029 & E-mel: 261032945@qq.com).

Gambar – https://www.seanewswire.com/wp-content/uploads/2023/10/363dd8de-14467_2.jpg