African Mining Indaba 2024: Tahun Ke-22 SANY Memperjuangkan Semangat Tanah Air

(SeaPRwire) –   CHANGSHA, China, Jan. 24, 2024 — African Mining Indaba 2024 akan berlangsung di Cape Town International Convention Centre (CTICC) dari 5-8 Februari. Dengan tema “Globalized SANY, Digitalized SANY, Decarbonized SANY, Localized SANY”, SANY akan berada di tapak L41 untuk membincangkan teknologi dan penyelesaian perlombongan mampan yang ditetapkan dengan pelanggan.

 

African Mining Indaba 2024

“Kami bersemangat untuk memperkenalkan penyelesaian perlombongan kami kepada para profesional yang berkumpul dari seluruh dunia untuk menghadiri satu acara. Acara ini membolehkan kami berinteraksi dengan pelanggan, semuanya mempunyai semangat yang sama: minat perlombongan di Afrika,” kata Samuel Zhang, Pengurus Negara Country SANY Int’l Afrika Selatan. Pasukan eksekutif Cina dan Afrika Selatan akan berada di tapak sepanjang acara untuk berinteraksi dengan peserta.

Pusat Pengedaran Baru untuk Perkhidmatan Lebih Baik

Sejak mesin SANY pertama mendarat di Morocco pada tahun 2002, SANY telah melayani Afrika selama 22 tahun. Pada tahun 2006, pasukan SANY di Afrika Selatan menubuhkan pejabat utama di Boksburg, dan kemudian, mengembangkan cawangannya ke Middelburg, Rustenburg, dan Richards Bay pada tahun-tahun berikutnya. Untuk memastikan penghantaran bahagian ganti dan menawarkan perkhidmatan yang lebih baik, SANY melancarkan pusat pengedaran bahagian berteknologi tinggi seluas 20,000m2 di Olifantsfontein, Midrand pada November lepas. Pusat pengedaran ini akan mengurangkan kitaran penghantaran secara ketara, memenuhi keperluan pelbagai pelanggan, dan menambah stok bahagian gantinya daripada kira-kira R170 juta ke R270 juta.

SANY’s 22nd Year Serving the Passionate Land
SANY’s 22nd Year Serving the Passionate Land

SANY mempunyai kumpulan pembekal perkhidmatan lengkap untuk koordinasi logistik dan pengedaran di seluruh rantau SADC, dengan pasukan logistik bertanggungjawab untuk pengutipan dan penghantaran tempahan tepat masa, mengikut keperluan pelanggan. Akibatnya, SANY di rantau ini menawarkan kitaran penghantaran bahagian ganti yang pantas dengan ketersediaan bahagian ganti melebihi 90% dan kadar pengutipan menstabilkan pada 100%. Ketersediaan bahagian ganti memberi kesan positif kepada penjagaan pelanggan dan perkhidmatan, terutamanya dalam mengurangkan masa henti kerja.

Pada November 15th, 2023, tapak ibu pejabat SANY Afrika Selatan memulakan kerja-kerja asas di Johannesburg. Selepas siap, tapak ini akan menjadi pusat pembuatan serantau, hab logistik, dan lombong bakat dengan kapasiti pengeluaran tahunan melebihi 3,000 mesin.

Dalam dunia yang bergelut dengan perubahan iklim, tindakan penguraian karbon memainkan peranan penting dalam mengurangkan pelepasan. Pasukan SANY di Afrika Selatan akan membincangkan penyelesaian rendah karbon dengan pelanggan di tapak, menekankan komitmen syarikat untuk membina dunia yang lebih bersih, hijau, dan mampan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.