36,000 unit MAIDeSITe Electric Floor Lift telah dijual di Amazon

(SeaPRwire) –   HANGZHOU, China, Jan. 23, 2024 —

MAIDeSITe Electric Floor Lift adalah alat mobiliti bebas dan selamat. Selain disahkan FDA, ia sentiasa menjadi penjual terbaik di Amazon. Kini, hampir 36,000 unit telah dijual, dengan kadar kepuasan yang memberangsangkan sebanyak 95%, yang merupakan satu tonggak bagi MAIDeSITe. Alat angkat lantai ini tidak sahaja membantu ramai warga emas tetapi juga menjadi bantuan berharga bagi penjaga dan pesakit yang sedang pulih dari penyakit.

MAIDeSITe Electric Chair Lift, Get Up from Floor
MAIDeSITe Electric Chair Lift, Get Up from Floor

Anda mungkin bertanya: Siapakah yang sesuai menggunakan MAIDeSITe Electric Floor Lift? Ia direka untuk warga tua yang mudah jatuh dan mereka yang enggan mandi. Sebagai contoh:

  • Individu yang menghadapi cabaran seperti ketidakseimbangan berkaitan umur, kelemahan otot, atau isu sendi yang menyebabkan ketidakstabilan ketika berjalan.
  • Warga tua dengan kekurangan penglihatan seperti katarak atau glaukoma, menyebabkan sukar untuk menghindari halangan di rumah.
  • Warga tua dengan keadaan kesihatan tertentu, seperti strok atau kencing manis, yang meningkatkan risiko jatuh, boleh mendapat manfaat.
  • Mereka yang mengambil ubat-ubatan dengan kesan sampingan kemungkinan seperti pening atau kelemahan mungkin akan menemui ia bermanfaat.
  • Warga tua yang sekadar enggan mandi disebabkan faktor seperti takut jatuh, kecederaan, Alzheimer, demensia, hilang ingatan, dan sebagainya.

Jatuh adalah sesuatu yang memalukan dan menyakitkan terutamanya bagi individu warga tua yang tidak dapat berdiri secara bebas. Tambahan pula, bagi sesetengah warga tua dengan keadaan kesihatan asas, jatuh dan tidak dapat berdiri dengan segera mungkin memburukkan keadaan kesihatan mereka, membawa risiko berpotensi seperti:

  • Isu pemulihan dengan patah tulang: Warga tua dengan tulang rapuh mungkin mengalami patah tulang akibat jatuh, dan tidak dapat berdiri untuk tempoh yang lama atau kekurangan rawatan perubatan segera mungkin menjejaskan pemulihan patah tulang.
  • Penyusutan otot: Tempoh yang lama berbaring di lantai atau ketidakupayaan berdiri mungkin menyebabkan penyusutan otot dan melemahkan, yang berpotensi memberi kesan kepada berjalan dan keupayaan menjaga diri.
  • Risiko jangkitan: Menghabiskan masa yang lama di lantai meningkatkan risiko jangkitan terutamanya jika tempat jatuh tidak bersih.

Selain daripada risiko-risiko ini, terdapat juga kemungkinan meningkatkan perbelanjaan perubatan seperti memanggil 911 untuk ambulans atau meminta bantuan penjaga. Ini secara tidak diragui membebankan keluarga dengan kemampuan kewangan terhad. Tambahan pula, walaupun seseorang mampu menanggung perbelanjaan ini, ambulans atau penjaga mungkin tidak dapat tiba dengan segera, dan kaedah ini mungkin tidak tersedia di kawasan perubatan yang kurang membangun.

Selain itu ia menimbulkan beban mental kepada ahli keluarga. Anak-anak mungkin bimbang keselamatan ibu bapa, manakala ibu bapa mungkin risau menjadi beban kepada anak-anak. Tidak diragui ini tidak menggalakkan kesihatan mental warga tua.

Jadi, kenapa tidak mempertimbangkan MAIDeSITe Electric Floor Lift? Ia tidak sahaja bernilai mampu malah juga menyediakan lebih kemerdekaan, keselamatan dan manfaat kesihatan bagi warga tua.

Pentingnya, MAIDeSITe Electric Floor Lift ini mudah digunakan. Pertama, anda hanya perlu membuka alat angkat lantai, letakkan ia dengan stabil di sebelah warga tua yang jatuh, biarkan mereka bergerak perlahan ke atas kerusi, tekan butang hijau naik pada kawalan jauh, dan apabila sampai ke ketinggian yang sesuai, tekan butang merah untuk berhenti seketika. Jika anda mempunyai kerusi roda di rumah, anda boleh perlahan-lahan memindahkan warga tua ke kerusi roda. Kemudian, anda boleh alihkan mereka ke sofa atau katil. Selain itu, ia hanya mengambil satu langkah untuk memasang alat angkat lantai dengan jayanya. Apabila tidak digunakan, ia boleh dilipat untuk menjimatkan ruang.

“Ibu bapa saya tidak lagi rasa malu atau kesal apabila jatuh, mereka tidak perlu menunggu saya mencari sesiapa untuk membantu saya mengangkat mereka – dan mereka tidak lagi berasa seperti ‘beban’ pada mana-mana masa apabila jatuh. (Ini amat penting!) Saya tidak lagi perlu berlari untuk melihat sama ada jiran ada di rumah (untuk membantu saya), atau perlu memanggil 911 untuk bantuan (jika tiada orang lain di sekitar.) DAN, bapa saya amat gembira dapat mandi lagi – daripada hanya mandi semburan sahaja. ” Seorang pengguna berkongsi pengalamannya, mengatakan ibu bapanya mendapat banyak manfaat daripada MAIDeSITe Electric Floor Lift ini. Walaupun awalnya sedikit meragui seberapa baik alat ini berfungsi.

Pengurus Produk MAIDeSITe, David, menyatakan: Pada mulanya, kami bertujuan mereka bentuk kerusi mandi angkat yang akan membantu warga tua mandi dengan lebih berkesan. Walau bagaimanapun, semasa fasa ujian kerusi ini, kami mendapati potensinya sebagai alat angkat lantai untuk membantu individu berdiri daripada lantai selepas jatuh. Walaupun dengan berat pengguna sehingga 300 paun, ia dengan mudah mengangkat mereka daripada lantai. Pada dasarnya, kerusi angkat ini menggabungkan ciri-ciri kerusi mandi angkat dan alat angkat lantai. Kami percaya teknologi ini akan memberikan warga tua lebih kebebasan, keselamatan dan kemerdekaan, akhirnya meningkatkan kualiti hidup mereka.

Tentang MAIDeSITe:

Ditubuhkan pada 2013, MAIDeSITe telah lama memberi tumpuan kepada bidang pemulihan dan peralatan perubatan selama lebih satu dekad, terlibat dalam penyelidikan, pengeluaran dan jualan. Dengan kehadiran matang dalam saluran dalam talian dan luar talian, strategi pasaran yang pelbagai, dan pendekatan pemasaran menyeluruh termasuk perdagangan lintas sempadan dan perdagangan asing tradisional, MAIDeSITe bertujuan menjadi salah satu syarikat terkemuka dalam bantuan mobiliti dan pemulihan.

Serentak itu, MAIDeSITe sentiasa berhubung dengan trend pasaran, memberi keutamaan maklum balas pengguna dan mengemaskini produk berkualiti tinggi. Pada masa hadapan, MAIDeSITe akan meningkatkan fokus penjagaan pelanggan untuk memastikan kepuasan sepanjang proses membeli-belah.

Hubungi kami dengan percuma: 
maidesitehealth.com|
MAIDeSITe Electric Floor Lift boleh didapati secara atas talian di  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.