10 Federal Storage Mengumpul $80 Juta dalam Sembilan Bulan melalui Tawaran Penyimpanan Sendiri Keempat, dengan Prestasi Mantap di Seluruh Portfolio

80 1 10 Federal Storage Raises $80 Million in Nine Months via Fourth Self-Storage Offering, with a Strong Performance Across Portfolio

RALEIGH, N.C., 5 Okt. 2023 — 10 Federal, pemimpin terkemuka dan inovatif dalam sektor penyimpanan swadirian, dengan bangganya mengumumkan suntikan modal yang sangat berjaya sebanyak $21 juta dalam ekuiti semasa suku ketiga untuk Tawaran Penyimpanan Swadirian Keempat mereka. Pencapaian ini telah mendorong jumlah modal yang dikumpulkan 10 Federal untuk tawaran keempatnya kepada $80 juta yang mengkagumkan, menghampiri sasaran akhir tahun syarikat sebanyak $100 juta.


10 Federal Storage Raises $80 Million in Nine Months via Fourth Self-Storage Offering, with a Strong Performance Across Portfolio

“Kami gembira dapat berkongsi bahawa kami telah berjaya menjamin dana ekuiti tambahan sebanyak $20 juta pada suku ketiga, membawa jumlah dana yang dikumpulkan kami kepada $80 juta dalam masa sembilan bulan sejak permulaan tawaran ini,” kata Brad Minsley, Pengasas Bersama 10 Federal. “Suntikan modal substansial ini membolehkan kami untuk terus melaksanakan strategi pertumbuhan kami dan memperluaskan kehadiran serta skala ekonomi kami di pasaran yang sangat diminati.”

Sejajar dengan matlamat perluasan strategik 10 Federal, tawaran semasa kini mempunyai 12 aset, termasuk pengambilalihan baru-baru ini untuk peluang pembangunan utama di Georgetown, TX, salah satu bandar paling pesat berkembang di negara ini. Langkah strategik ini menegaskan semula komitmen syarikat yang tidak goyah untuk memenuhi permintaan penyimpanan swadirian yang semakin meningkat di pasaran dinamik.

“Kami sangat gembira tentang pemerolehan peluang pembangunan ini,” kata Andrew Capranos, Presiden 10 Federal Storage. “Penambahan ini semakin mengukuhkan kehadiran kami di negeri Texas dan membolehkan kami menyediakan penyelesaian penyimpanan swadirian berkualiti tinggi untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat di Georgetown dan kawasan-kawasan jirannya.”

Selain itu, 10 Federal berbesar hati melaporkan prestasi yang kukuh di seluruh portfolio mereka. Aset Dana 4 yang ditanam di Georgia dan Texas telah mengalami kejayaan yang luar biasa tahun ini, dengan meningkatkan kadar pasaran sebanyak lebih daripada 44% sejak mengambil alih aset-aset ini. Tambahan pula, tawaran tersebut telah melihat peningkatan pendapatan harta sebanyak 20% sejak mengambil alih tapak-tapak ini pada Mac 2023. Pertumbuhan luar biasa ini menekankan komitmen 10 Federal untuk mengoptimumkan nilai aset dan memberikan pulangan luar biasa kepada para pelabur.

Memandangkan 10 Federal terus memperluaskan portfolio mereka, syarikat kekal teguh dalam komitmennya untuk menyediakan penyelesaian penyimpanan inovatif dan menyediakan pengalaman pelanggan yang lancar.

Mengenai 10 Federal:
10 Federal adalah pengendali kemudahan penyimpanan swadirian berteknologi tinggi terkemuka, yang mengkhususkan diri dalam harta sepenuhnya berautomasi. Dengan portfolio merangkumi 12 buah negeri dan lebih daripada 75 harta, 10 Federal memanfaatkan teknologi inovatif dan wawasan berasaskan data untuk menyediakan pengalaman penyimpanan swadirian yang luar biasa sambil menyampaikan pulangan pelabur yang unggul.

Laman web: www.10Federal.com

SUMBER 10 Federal