Vogue Fabrics UK akan Melancarkan Kategori Pakaian Pengantin Premium dengan Bahan Satin dan Voile

pro

Vogue Fabrics, nama terkemuka dalam industri fabrik dan pemborong di London, telah menawarkan pelbagai jenis fabrik dan produk tekstil.

London, United Kingdom Sep 30, 2023  – Vogue Fabrics, nama terkemuka dalam industri fabrik dan pemborong di London telah menawarkan pelbagai jenis fabrik dan produk tekstil. Ini termasuk fabrik nilon, fabrik rajutan, fabrik perabot, fabrik viskos dan fabrik bulu.

Kini Vogue sedang menyusun pelancaran rangkaian produk premium kelas atasan dalam segmen mewah yang disasarkan ke pasaran perkahwinan.

Menurut CEO, Vogue sedang menyediakan barisan produk baru seperti gaun pengantin, gaun satin dan potongan renda voile atau sifon Swiss dalam beberapa minggu akan datang.

Ia akan dinamakan I love you royal Kent UK berkenaan dengan kategori pakaian perkahwinan baru. Para pemborong juga ingin menerokai pasaran pakaian satin sehabis-habisan.

Bahan gaun pengantin termasuk bahagian komposisi pakaian ditambah petunjuk fabrik pembuatan dan penyelesaiannya. Rupa akhir memberikan campuran berkilau yang mendefinisikan semula perasaan istimewa gaun pengantin pada hari besar itu.

Dalam gaun satin dengan rok tulle, komposisinya akan menjadi sutera, satin dan tulle sebagai fabriknya.

Memandangkan Sutera telah menjadi piawaian emas dari segi pilihan bahan untuk gaun pengantin, CEO menambah bahawa pakaian sutera disesuaikan akan dihantar kepada pelanggan elit yang mahu produk perkahwinan ultra premium.

Satin ialah fabrik lembut dan berkilat yang digunakan sebagai pakaian mewah untuk acara-acara istimewa. Keutamaan semasa untuk satin berat dengan urutan akan tercermin dalam produk-produk baru, kata CEO.

Anyaman satin popular pada pelbagai jenis fabrik dan aplikasi biasa dahulu adalah gaun dan gaun pengiring pengantin. Tetapi satin, dengan anyaman khas, sedang berkembang ke pasaran baru termasuk beg kosy dan perabot.

Selain daripada satin, jenis anyaman lain adalah anyaman polos dan anyaman twill. Satin membawa kecantikan berkilau, lembut dan elastik kepada pakaian. Permukaan lembut pada satu sisi dan permukaan lebih kusam pada sisi lain adalah kekuatan utamanya. Satin berasal dari China dan namanya yang asal Zaitun kemudian menjadi satin.

CEO juga menambah bahawa fabrik renda voile Swiss pakaian boleh dipakai akan menjadi tambahan baru kepada portfolio produk. Bahan ringan ini memberikan rasa lembut dengan bentuk anggun dan penampilan yang menakjubkan. Voile atau sifon adalah fabrik serba boleh dan apabila digunakan dalam pelbagai pakaian termasuk veil, selendang, gaun musim panas, rok dalam dan pakaian dalam, pengalaman pelanggan akan kelas atas.

Sifat lutsinarnya membolehkan fabrik voile dilapiskan di atas fabrik lutsinar untuk mewujudkan lapisan hiasan untuk pakaian seperti atasan dan rok. CEO berkata banyak produk pakaian ceruk menggunakan fungsi pelapisan sempurna voile dan sifon untuk mewujudkan fabrik lutsinar akan ditambah ke produk baru.

Media Contact

Vogue Fabrics

info@voguefabrics.co.uk

89 Middlesex Street London E1 7DA

https://voguefabrics.co.uk/

Sumber: Vogue Fabrics