TETHEREUM EXCHANGE akan Dilancarkan Sangat Sebentar dengan Lebih 350+ Mod Pembayaran Secara Global

California City, California 8 September 2023 – TETHEREUM memulakan misi yang mudah: memberi kuasa kepada empat bilion terpinggir dan tidak berbank yang terlupakan, supaya mereka mempunyai kawalan ke atas wang mereka dengan cara yang tidak pernah mereka alami sebelum ini. Seorang imigran dari Jepun yang dibesarkan di jantung New York, Kiyoshi Nakamoto sentiasa mempunyai minat untuk membantu orang lain. Dia bermimpi tentang dunia di mana kewangan boleh diakses oleh semua orang dan idea itu diwujudkan sebagai TETHEREUM EXCHANGE.

Nilai Kami

Kami hidup dan bekerja berdasarkan tiga nilai mudah untuk membimbing kami dalam misi raksasa kami.

1-Jadi Wira
Di TETHEREUM EXCHANGE, kami menggunakan usaha superman untuk menyelesaikan tugas. Kami bekerja 24 jam untuk menyediakan pengguna kami dengan apa yang mereka impikan. Kami menjadikan mustahil kenyataan untuk mengubah kehidupan bilion di seluruh dunia.

2-Bina untuk Orang

Apabila kami membuat keputusan di TETHEREUM EXCHANGE, kami memikirkan orang – bukan keuntungan. Kami pergi ke tempat yang diabaikan dan dilupakan oleh dunia. Kami membantu keluarga untuk berkembang, membina sekolah, dan membolehkan pengguna kami menjadi bos mereka sendiri.

3-Kekal Berhubung dengan Jalanan

Kami mendengar komuniti kami 24/7 di TETHEREUM EXCHANGE. Kami tidak berada di pencakar langit dengan “orang berpakaian” – kami berada di jalanan bersama rakyat. Kami sentiasa bercakap dengan pengguna kami, meminta maklum balas mereka, dan mewujudkan sesuatu yang lebih baik.

Produk Kami

TETHEREUM EXCHANGE mengubah cara dunia memindahkan wang dan menerima kripto – membolehkan pemindahan dengan sesiapa sahaja, di mana sahaja, pada bila-bila masa. Tiada akaun bank. Tiada masalah. Kami mempunyai lebih daripada 350+ cara pembayaran untuk dipilih, memudahkan anda memindahkan wang anda mengikut cara anda suka.

Teknologi Kuasa Rakyat

TETHEREUM EXCHANGE sepenuhnya peer-to-peer, yang bermaksud pengguna kami berdagang dengan orang sebenar – seperti yang dimaksudkan dengan bitcoin.

Dompet Kripto Percuma

Boleh dipercayai, mudah digunakan, dan tidak menelan belanja anda. Dompet digital kami memberi semua orang tempat selamat untuk menyimpan kekayaan mereka – tidak kira siapa anda atau dari mana anda.

Selamat

Keselamatan adalah faktor paling penting apabila berkaitan dengan wang anda. Semua dagangan di TETHEREUM EXCHANGE dilindungi oleh perkhidmatan escrow selamat untuk menjamin ketenangan fikiran.

#YayasanTethereum

Di TETHEREUM EXCHANGE, kami percaya Cryptocurrency adalah masa depan dan kenderaan untuk perubahan. Yayasan Tethereum adalah inisiatif kami untuk menyediakan peluang, memperbaiki kehidupan, dan menjadikan dunia tempat yang lebih baik untuk komuniti yang paling memerlukannya, menggunakan Tethereum Token.

Matlamat? Untuk membina 100 sekolah, kemudahan air, dan inkubator keusahawanan yang sepenuhnya dibiayai oleh Tethereum. Moto mudah kami adalah “oleh rakyat, untuk rakyat”.

Yayasan Tethereum juga membantu bantuan COVID-19 di Afrika – dengan sumbangan murah hati daripada pengguna dan kawan-kawan kami, kami dapat menyediakan makanan, pencuci tangan, dan peralatan pelindung lain kepada mereka yang memerlukan, Yayasan Tethereum juga menyumbangkan 1 Juta Token Tethereum kepada perang Ukraine dan Rusia dan 1 Juta Token Tethereum lain disumbangkan kepada Tabung Bantuan COVID India.

Sertai kami! Mari kita ubah dunia bersama-sama.

Kontak Perniagaan

Jika anda mempunyai isu sokongan atau mahu memberi kami maklum balas tentang bagaimana kami boleh memperbaiki produk kami, kami dengan senang hati ingin mendengarnya di sini. Walau bagaimanapun, jika anda mahu menghubungi TETHEREUM EXCHANGE tentang pertanyaan perniagaan yang lain, kami juga boleh dihubungi melalui saluran lain.

Hubungi TETHEREUM

Ikuti sorotan Twitter Tethereum untuk mengetahui apa yang dijangkakan di Afterparty. Untuk mengikuti perbualan dan meningkatkan penglibatan anda dengan kami dan peserta kami, sila sertai Kumpulan Telegram.

Jualan dan Perkongsian

Untuk bertanya tentang menjadi rakan kongsi. Beritahu kami jika anda berminat untuk menjadi rakan kongsi dengan kami dengan menghantar e-mel ke hey@tethereum.net

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Tethereum, anda perlu melawat laman web mereka www.tethereum.exchange dan www.tethereum.net.

Alamat kontrak Tethereum ialah 0xe9A5C635c51002Fa5f377F956A8CE58573D63d91.

Media Contact

TETHEREUM Global:hey@tethereum.net

www.tethereum.comwww.tethereum.exchange

Media Contact

TETHEREUM

hey@tethereum.net

http://www.tethereum.exchange

Sumber: www.tethereum.com