Terokai ME Baharu Dengan Buku dan Aplikasi The New Me Oleh Gagan Dhawan

Screenshot 3

Memang untuk menemui diri baru anda adalah penting untuk anda melepaskan diri lama anda! Dengan penulis zaman baru Gagan Dhawan anda mempunyai peluang untuk menemui jalan kembali ke diri yang lebih sihat,

Surat, Gujarat 21 Sep 2023 – Memang untuk menemui diri baru anda adalah penting untuk anda melepaskan diri lama anda! Dengan penulis zaman baru Gagan Dhawan anda mempunyai peluang untuk menemui jalan kembali ke diri yang lebih sihat, lebih fit dan lebih positif. Untuk betul-betul menyatakan bahawa ‘Saya telah menemui diri baru saya’ anda akan perlu melaksanakan tabiat dan strategi yang baik. Selain itu, anda juga memerlukan mentor yang boleh membimbing dan membantu anda sepanjang proses itu.

Bukannya seperti kebanyakan orang yang menghadapi kesukaran untuk mencari diri mereka dan menjadi sesat di sepanjang jalan, anda mempunyai peluang untuk membuat pusingan kanan mengubah hidup anda untuk mencari diri baru anda. Gagan Dhawan menawarkan pembacanya cara yang lebih baik untuk kesejahteraan dan menemui tujuan dan minat mereka dalam kehidupan. Malah The New You adalah titik tolak yang sangat diperlukan. Tanpa sebarang keraguan anda berada di jalan untuk penemuan kendiri dan panduan gaya hidup praktikal Gagan Dhawan sebagai buku yang akan membantu anda bermula.

Jika anda menghadapi dilema tentang platform kecergasan yang mudah, The New Me bertujuan untuk membawa cara hidup baru untuk semua orang di sekeliling kita bukan sahaja dengan membantu membangunkan tabiat yang lebih baik tetapi juga termasuk pelan diet, rejim kecergasan dan banyak lagi. Gagan Dhawan membawa transformasi kesejahteraan terbaru dengan The New Me.

Dengan pengenalan aplikasi New Me, Encik. Dhawan bersedia untuk menyebarkan tip kecergasan melalui alat kecergasan yang betul, program latihan, pelan diet, dan pelbagai ciri lain. Aplikasi New Me untuk membimbing, memantau dan mengubah minda, badan dan jiwa anda. Ia akan memberi anda tolakan tambahan yang kita perlukan sebagai manusia. Ia adalah cara terbaik untuk mencapai hasil impian untuk peminat kecergasan.

The New ME adalah platform kecergasan yang dicipta oleh Encik. Gagan Dhawan, untuk memberikan bantuan kecergasan yang betul dan tepat kepada orang ramai. Anda akan dapati ia meliputi garis panduan kecergasan fizikal dan mental. Tanpa sebarang keraguan The New Me adalah penyelesaian kepada masalah kesihatan yang dihadapi individu dan bagaimana mengoptimumkan kecekapan untuk lelaki dan wanita.

Mengamalkan kewujudan yang penuh kesedaran adalah cara hidup baru untuk Gagan Dhawan. Dia telah memecahkan halangan dan mengubah industri dengan minatnya untuk belajar dan aliran kerja yang membina. Anda akan mengenali Encik. Gagan Dhawan dengan lebih baik sebagai usahawan inovatif yang telah memperkenalkan beberapa usaha perintis dalam beberapa industri, termasuk eCommerce, kecergasan dan banyak lagi.

Sebagai usahawan yang berjaya, Gagan Dhawan memakai banyak topi sebagai peminat kecergasan, pembaca, penulis dan jurulatih motivasi untuk membantu orang dengan kisah inspirasi tentang kesihatan, kerohanian, motivasi, kepimpinan, dan refleksi kendiri.

Media Contact

Gagan Dhawan

gagandhawanweb@gmail.com

Sumber: berita