Terokai Keajaiban Botani: Promosi Istimewa NutriCargo Bulan September

Pembekal Borongan Bahan Asli Dalam Talian Utama

Clifton, New Jersey 4 Sep 2023 ¬†–¬†NutriCargo, pengedar borongan bahan asli dalam talian terkemuka, hari ini mengumumkan tawaran istimewa bahan bulan September. Tawaran istimewa ini menawarkan penjimatan pada pelbagai bahan, termasuk serbuk jus epal, serbuk akar elecampane, serbuk biji mucuna, serbuk akar Suma, dan banyak lagi.

Serbuk jus epal: Dibuat daripada 100% jus epal tulen, serbuk ini adalah sumber vitamin A dan C yang hebat, serta kalium. Ia boleh ditambah ke dalam smoothie, yogurt, atau oatmeal, atau digunakan untuk membuat sos epal atau resipi lain.

Serbuk akar elecampane: Herba Cina tradisional, akar elecampane digunakan untuk menyokong kesihatan pernafasan dan pencernaan. Ia mempunyai rasa tanah yang kuat, dan boleh diambil sebagai teh. Nutrien dalam elecampane adalah inulin, alantolactone, sesquiterpene lactones, dan mucilage.

Serbuk biji mucuna: Kacang asli Asia Tenggara, biji mucuna adalah sumber L-dopa yang baik, asid amino yang dapat membantu menyokong mood dan fungsi kognitif. Ia mempunyai rasa berkacang dan boleh diambil sebagai serbuk. Nutrien lain dalam serbuk biji mucuna adalah protein mentah, karbohidrat, serat, dan mineral seperti kalium, magnesium, kalsium, zat besi, zink, tembaga, dan mangan.

Serbuk akar Suma: Semak asli Amerika Selatan, akar Suma digunakan untuk menyokong tahap tenaga dan libido. Ia mempunyai rasa manis sedikit dan boleh diambil sebagai serbuk. Akar Suma mengandungi vitamin seperti A, B1, B2, E, dan K dan mineral seperti zat besi, magnesium, zink, dan germanium.

Selain penjimatan pada bahan individu, NutriCargo juga menawarkan penghantaran percuma pada semua pesanan dalam Amerika Syarikat dan penghantaran diskaun di seluruh dunia. Pelanggan juga boleh memperoleh mata ganjaran pada setiap pembelian, yang boleh ditukar untuk diskaun masa depan.

Sambung dengan NutriCargo pada bulan September ini dan teroka dunia harta karun botani yang menanti. Komitmen kami terhadap kualiti, aksesibiliti, dan kepuasan pelanggan memastikan bahawa perjalanan anda ke alam bahan botani adalah kaya dan menyeronokkan.

NutriCargo adalah pembekal bahan dalam talian dengan ratusan bahan asli. Syarikat ini mempunyai penarafan 4.9/5 bintang di Amazon.com, dengan lebih 1,000 ulasan positif daripada pelanggan. Mereka juga mempunyai penarafan A+ daripada Better Business Bureau.

Untuk ketahui lebih lanjut tentang syarikat ini, lawati mereka di www.NutriCargo.com.

Pautan Luar: https://www.nutricargo.com/on-sale

Media Contact

Nutri Cargo

info@nutricargo.com

(973) 264-9009

222 Getty Ave Clifton, NJ 07011

http://www.NutriCargo.com

Sumber: Nutri Cargo