T-PLAS 2023 | Naik Taraf Baharu Penyelesaian Antioksidan Changhe Chemical untuk Asia Tenggara

TPLAS 2023  Penambahbaikan Baharu Penyelesaian Antioksidan Changhe Chemical untuk Asia Tenggara

Bangkok, Thailand 30 Sep 2023 – Semasa T-PLAS 2023, 200 pengeksport dari 20 negara di seluruh dunia berkumpul di pameran yang bertajuk “MEMPERKUKUHKAN SEKTOR PLASTIK DAN GETAH RANTAU INI” untuk mencari pertumbuhan baharu dalam industri plastik pada masa depan. Dalam mesyuarat itu, Changhe Chemical melancarkan penyelesaian antioksidan untuk pasaran Asia Tenggara, menyediakan produk dan perkhidmatan disesuaikan untuk meningkatkan kualiti produk dan kecekapan dalam industri PU dan PVC.

Dengan peningkatan permintaan global untuk kualiti produk PU dalam beberapa tahun kebelakangan ini, permintaan untuk mesra alam, tiada amina, rintangan UV, dan rintangan asap telah berkembang. Dari pencarian pengguna semasa yang berterusan untuk “kasut putih kecil”, dan juga beberapa tingkah laku pengumpul sneaker membungkus kasut dengan filem pelekat untuk mencegah pengoksidaan, dapat dilihat bahawa pengguna akhir memberi lebih perhatian kepada rintangan penuaan dan kekuningan produk.

Semasa pameran, Wu Yikai, Ketua Jurutera Changhe Chemical, berkongsi pengalaman praktikalnya dalam rintangan pengoksidaan produk PU. Beliau menunjukkan bahawa dalam persekitaran dengan gas ekzos perindustrian yang teruk (termasuk ekzos automotif dan oksida nitrogen), menambah produk siri CHPHOS HN dan HS sebagai aditif dapat mencegah kekuningan bahan polimer tinggi dengan lebih baik. Antioksidan khusus busa TPU/PU yang dilancarkan oleh Changhe Chemical telah mencapai kesan kedua-dua sifat anti-pembakaran dan anti-penempatan busa melalui formula uniknya, yang telah meningkatkan ketahanan produk untuk beberapa kilang TPU/Foam. Di samping itu, untuk memenuhi pelbagai keperluan pelanggan, Changhe boleh menyediakan perkhidmatan disesuaikan dan membungkus beberapa produk dalam satu, menyediakan aditif yang sesuai untuk keperluan spesifik pelanggan, dan mengurangkan kos membangunkan formula untuk pelanggan.

Laura Lang memperkenalkan ester fosfit kepada pelanggan

Dengan penyelidikan dan pembangunan yang berterusan, ester fosfit telah menjalani beberapa generasi naik taraf dan evolusi, beralih dari mesra alam tunggal dan tiada fenolik ke arah bau rendah, rintangan hidrolisis, rintangan suhu tinggi, dan ketelusan tinggi., industri PVC, PU, ABS dan lain-lain akan naik kepada ejen antioksidan ester fosfit berkualiti tinggi yang lebih bernilai pada masa depan.

Laura Lang, pengurus perniagaan am Changhe Chemical, menyatakan semasa perbualan dengan pelanggan bahawa untuk memenuhi pelbagai keperluan pelanggan penstabil PVC, kami secara berterusan meningkatkan pengoptimuman proses untuk mengurangkan kos, pada masa yang sama, kami memberi tumpuan kepada naik taraf produk. Dari generasi awal CHPHOS TPP, CHPHOS DPDP ke generasi kedua CHPHOS 1500, CHPHOS DPP, kemudian ke generasi ketiga CHPHOS 618, CHPHOS 4500, dan CHPHOS 430, CHPHOS 8608T dan lain-lain. Produk-produk naik taraf tersebut mempunyai prestasi, ketulenan, meruap dan lain-lain di atas piawaian. Changhe bersedia untuk bekerjasama dengan pelanggan dan rakan kongsi penstabil PVC untuk menyediakan produk bebas fenol, mesra alam bersama-sama dengan prestasi yang lebih baik dalam rintangan kekuningan, rintangan hidrolisis, rintangan suhu tinggi, dan sifat tidak berbau. Changhe akan terus membangunkan lebih banyak produk yang bernilai untuk pasaran hiliran berkualiti tinggi.

Menyediakan pelanggan dengan lebih banyak produk dan penyelesaian mesra alam. Pelancaran penyelesaian antioksidan baharu dalam persidangan adalah langkah penting bagi Changhe untuk secara aktif memasuki pasaran Asia Tenggara. Penyelesaian PU dan PVC, dengan antioksidan sebagai teras dan mesra alam, rintangan kekuningan, rintangan tekanan haba, dan rintangan hidrolisis sebagai enjin, menyediakan pelanggan Asia Tenggara dengan produk antioksidan ester fosfit yang lebih berkualiti dan cekap.

Media Contact

Changhe Chemical

*****@bwn.ltd

https://www.china-ch.com/

Sumber :Changhe Chemical