Syarikat Pematuhan Kripto AS Meluaskan Operasi Antarabangsa kerana SEC Menghimpit Industri Kripto Dalam Negeri

Blockpliance Logo

Blockpliance Memperluas Kehadirannya di Brazil dengan Osten Group

Sao Paulo, Sao Paulo 26 Sep 2023 – Blockpliance Memperluas Kehadirannya di Brazil dengan Osten Group

Blockpliance, penyedia terkemuka penyelesaian analitik blockchain dan pematuhan, dengan gembira mengumumkan perkongsian terbarunya dengan Osten Group di Brazil. Kerjasama ini mewakili tonggak penting bagi Blockpliance, kerana ia menandakan usaha pertama syarikat untuk melayani klien bukan perkhidmatan kewangan atau pertukaran kripto.

Osten Group, kekuatan perintis dalam industri automotif, telah menjadi tajuk berita dengan membuka jalan penggunaan mata wang kripto untuk pembelian kenderaan di Brazil. Visi mereka melibatkan menjual lebih daripada R$100 juta kenderaan melalui mata wang kripto di Brazil, menetapkan preseden pelopor bagi sektor automotif di negara itu.

Visi Osten dan Peranan Blockpliance:

Pendekatan progresif Osten Group sejajar dengan misi Blockpliance untuk menjembatani jurang antara kewangan tradisional dan era web3 melalui peralatan pematuhan. Sebagai rakan kongsi pematuhan untuk Osten, Blockpliance akan menyediakan alat dan kepakaran penting untuk memastikan standard pematuhan dan pengurusan risiko tertinggi dalam transaksi mata wang kripto. Perkongsian ini membolehkan Osten untuk menilai dan mengurangkan risiko peraturan, melindungi daripada aktiviti penipuan, dan membina kepercayaan dengan pelanggan mereka ketika mereka memulakan perjalanan inovatif ini.

Blockpliance yakin bahawa teknologi blockchain berpotensi untuk membentuk semula industri jauh melampaui kewangan, dan pendekatan visioner Osten menggambarkan kepercayaan ini.

Sila kekal utk kemaskini lanjut mengenai kerjasama pelopor ini dan perkembangan lain di Blockpliance. Kami komited untuk memberdayakan perniagaan untuk menavigasi landskap dinamik mata wang kripto dan teknologi blockchain.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

press@blockpliance.com

Mengenai Blockpliance:

Blockpliance lahir daripada masalah yang dihadapi pengasas ketika dia menjadi pengawal bank di sebuah bank komuniti. Penggunaan runcit aset digital memaksa bank serantau dan komuniti untuk tidak sengaja terdedah kepada wang berkaitan kripto. Tetapi, seperti yang GAO menunjukkan institusi kewangan kekurangan alat untuk menganalisis risiko dan memantau sumber dan penggunaan dana pelanggan mereka dengan betul apabila kripto terlibat. Sejak 2009 industri ini telah mengumpul lebih daripada $2.5 bilion dalam denda yang berkaitan dengan pematuhan yang lemah dan bank serantau khususnya terdedah untuk menjadi segmen seterusnya yang menderita tekanan pengawal AS terhadap industri kripto.

Blockpliance platform bertenaga AI menetapkan skor risiko kepada pengguna berdasarkan kelakuan transaksi mereka, membolehkan institusi bukan asli kripto dengan mudah memahami tahap risiko yang dibawa pelanggan mereka melalui visualisasi data berkod warna dan maklumat luar rantaian kami. Kami menggabungkan carian latar belakang dengan skor proprietari, memberi tumpuan kepada mencegah institusi anda daripada melayani pelaku jahat. Algoritma kami menganalisis pembiayaan pengganas, penipuan, tebusan, penipuan dan aktiviti jenayah lain.

Blockpliance short logoFabiano Nagamatsu Director na Osten Cripto

Media Contact

Blockpliance Inc

*****@blockpliance.com

https://www.blockpliance.com

Sumber: Blockpliance Inc.