Sure Skills Telah Datang Dengan Penyelesaian Cadangan Sempurna Untuk Perniagaan

sandaran awan

SureSkills ialah penyedia perkhidmatan sandaran awan sepenuhnya dikendalikan. Ia mengendalikan tekanan mengurus sandaran IT jabatan. Ia telah membantu banyak syarikat dan mengambil beban perkhidmatan sandaran dari pasukan IT mereka.

Dublin, Ireland 22 Sep 2023 – SureSkills telah meningkatkan penyelesaian simpanan sandaran awan nya untuk membantu perniagaan dalam setiap cara yang mungkin untuk kekal kos efektif. Syarikat ini sentiasa bertujuan untuk mengurangkan kos overhed operasi perniagaan. Ia menawarkan cara fleksibel untuk menyampaikan perkhidmatannya dengan memberi klien capaian mudah. Perniagaan hanya perlu log masuk tiket dan menikmati perkhidmatan pemulihan data.

SureSkills Mempunyai Pengalaman Bertahun-tahun yang Rajin dalam Penyelesaian Sandaran Awan

Syarikat ini mempunyai 20+ tahun pengalaman dalam penyelesaian dan perkhidmatan IT. Sepanjang bertahun-tahun, ia telah mengukuhkan dan meningkatkan penyelesaian sandaran awan nya. Ia mempunyai projek IT besar dengan pasukan pakar. Pasukan mereka mempunyai kepakaran dalam menguruskan konsep dan strategi untuk melaksanakan penyelesaian pemulihan data dengan jayanya. Ia menawarkan Perkhidmatan Terurus dan Perkhidmatan Projek untuk pemasangan infrastruktur perkakasan dan perisian.

Dengan penyelesaian sandaran dengan awan mereka, perniagaan menyaksikan pengurusan sistem keselamatan tinggi. SureSkills secara eksklusif menawarkan perkhidmatan sandaran 365. Perkhidmatan mereka dianggap sebagai penyedia penyelesaian sandaran yang boleh dipercayai dengan lapisan perlindungan data luar tapak tambahan. Walaupun dalam sebarang bencana, pasukan mereka mempunyai pengalaman hebat dalam mengendalikan sandaran dengan selamat dan terjamin. Perkhidmatan ini sepenuhnya berfungsi pada teknologi automasi, yang memastikan klien dengan kesilapan sifar. Perniagaan boleh menikmati sandaran yang mudah diakses, terkini, boleh dipercayai yang berpasangan dengan SureSkills.

Mengenai Syarikat

SureSkills memegang kepakaran dalam pelbagai segmen, seperti Perkhidmatan Pembelajaran, Perundingan dan Penyelesaian IT, Latihan dan Pensijilan, dan Penempatan Sumber. Ia mempunyai pasukan pakar untuk mengendalikan semua perkhidmatan ini dengan lancar. Syarikat ini dianggap serba boleh, menawarkan perkhidmatan mereka dengan usaha terbaik kepada para pelanggan.

sandaran awan

Media Contact

Sure Skills

Info@SureSkills.Com

03531240222

1-4 Terminus Mills, Clonskeagh Road, Dublin, Ireland

https://www.sureskills.com/Homepage

Sumber: Sure Skills