Studio Reka Bentuk NPB Menerima Pengiktirafan Ketujuh

She Makes History Award Ceremony Collage 2023

oleh Datuk Bandar Farrah N. Khan dan Majlis Anugerah She Makes History untuk Impak Sosial Cemerlang

Irvine, California 29 Sep 2023 – NPB Design Studio dengan bangganya mengumumkan bahawa Ketua Pegawai Eksekutifnya, Noura Bishay, telah diberi penghormatan dengan Surat Pengiktirafan dari Pejabat Datuk Bandar Farrah N. Khan dan Majlis Anugerah She Makes History. Walaupun hanya wujud selama tiga tahun, NPB Design Studio telah mencapai anugerah dan pengiktirafan ketujuhnya, mengesahkan komitmen syarikat untuk memberi impak sosial yang signifikan dalam komuniti.

Sebagai syarikat berorientasikan misi dan disahkan BBB, NPB Design Studio unggul dalam mengekalkan standard etika tertinggi sambil bekerja keras untuk mewujudkan legasi yang kekal. Studio itu menggunakan Small Business Growth Fund, sebuah program geran yang ditawarkan dengan kerjasama GenHQ dan dibiayai dengan murah hati oleh Etsy dan Progressive Insurance, untuk mewujudkan Anugerah She Makes History. Geran ini bukan sahaja menyokong pertumbuhan NPB Design Studio tetapi juga menonjolkan 30 wanita cemerlang dalam komuniti, menyerlahkan pencapaian mereka yang luar biasa.

NPB Design Studio gembira dapat menggunakan geran ini untuk terus memperluaskan operasinya dan terus memberi impak positif. Studio itu mengucapkan ribuan terima kasih kepada Hello Alice, Etsy, Progressive, GenGlobal, Empower by GoDaddy, dan Better Business Bureau atas sokongan tidak berbelah bagi mereka dalam membantu perniagaan kecil ini berkembang.

Cadangkan wanita Southern California yang luar biasa untuk Anugerah She Makes History 2024! Jangan lewatkan tarikh akhir pencalonan pada 30 November 2023. Rayakan dan berdayakan wanita-wanita cemerlang dalam komuniti kita!
https://lnkd.in/g6HcY_7w #women #woman #womenempowerment

She Makes History Award Ceremony 2023 Filipino Chamber of CommerceSamia Khair and Noura Bishay Awarding Mayor Farrah N Khan at She Makes History Award Ceremony 202Miss Irvine and Noura Bishay at She Makes History Award Ceremony 2023She Makes History Award 2023

Media Contact

NPB Design Studio

info@npbdesign.com

6194509876

1471 LA CORTA CIR

http://www.npbdesign.com

Sumber: NPB Design Studio