Sourabh Sethi berkongsi pengetahuan penyelidikannya sebagai penganalisis teknologi dalam buku, ‘Membina Platform Pengalaman Digital’

Bandar Raya New York, New York 15 Sep 2023 – Pembangun web dan peminat digital kini berpeluang untuk mempelajari tentang membangunkan platform pengalaman digital secara menyeluruh dalam buku ini oleh Sourabh Sethi. Penyelidik, pakar teknologi dan penganalisis telah bekerjasama dengan Shailesh Kumar Shivakumar untuk ‘Membina Platform Pengalaman Digital: Panduan untuk Membangunkan Aplikasi Enterprise Generasi Seterusnya’. Kedua-dua pakar digital telah mengambil inisiatif ini untuk memastikan orang ramai menyedari teknikaliti dan amalan terbaik platform pengalaman digital atau DXP yang meningkatkan produktiviti pembangunan dan jadual keluaran.

Membina platform adalah penting bagi perusahaan, pembangun web dan pengurus projek di mana DXP memainkan peranan penting. ‘Membina Platform Pengalaman Digital’ membawa wawasan kaya bersama-sama dengan pemeriksaan menyeluruh ciri-ciri DXP yang berbeza yang akan membantu merangka dan membina setiap lapisan platform digital. Sourabh Sethi ialah seorang penyelidik dan pembangun yang bekerja pada blockchain, sistem teragih, carian perolehan berasaskan kandungan dan DXP. Semasa terlibat dalam beberapa projek berskala besar dan kompleks, Sourabh menyedari bahawa DXP adalah langkah besar seterusnya dalam evolusi digital, bahkan dalam mengubah domain perbankan, dan telah muncul dengan pendekatan berlapis untuk menangani transaksi skalabel dalam platform perbankan. Kandungan buku ini dibahagikan kepada lima bahagian di mana pembaca akan dapat mempelajari tentang keselamatan, integrasi dan amalan terbaik bersama-sama dengan tren digital seperti Blockchain, IoT, kontena, chatbot, kecerdasan buatan dan lain-lain. Dapatkan buku di https://www.amazon.com/Building-Digital-Experience-Platforms-Next-Generation-ebook/dp/B07NC2SDHF?ref_=ast_author_dp untuk mengetahui lebih lanjut.

Kontak Media

Membina Platform Pengalaman Digital

*****@ieee.org

https://sourabhhsethii.com/

Sumber : Membina Platform Pengalaman Digital