Seward Solutions Memperkenalkan The Bio Lid: Penyelesaian Pembungkusan Mampan dan Inovatif

The Bio Lid

San Diego, California 21 Sep 2023 – Seward Solutions, pelopor dalam pembungkusan mampan, amat gembira untuk mengumumkan pelancaran The Bio Lid, penutup 100% boleh kompos dan rintang kanak-kanak untuk balang Mason, dan mereka dengan kemasan leher yang sama. Produk inovatif ini bertujuan untuk mengurangkan anggaran ratusan juta tan sisa plastik pakai buang setiap tahun, menggalakkan kelestarian, dan memanjangkan jangka hayat produk dalam industri kanabis, dengan membolehkan penggunaan balang ini sebagai pembungkusan runcit yang mematuhi.

The Bio Lid menawarkan beberapa manfaat utama, termasuk:

– Boleh kompos: The Bio Lid diperbuat daripada bahan boleh kompos, yang boleh digunakan semula dan akhirnya menjadi tanah, mengurangkan sisa tapak pelupusan.

– Disahkan rintang kanak-kanak: Diuji secara bebas, The Bio Lid disahkan rintang kanak-kanak, memastikan penggunaan selamat dan mematuhi sebagai pembungkusan produk kanabis, serta aplikasi lain.

– Meningkatkan Kualiti dan Melanjutkan Jangka Hayat: Apabila digunakan dengan balang Mason, The Bio Lid membolehkan penyekatan vakum, yang boleh mengekalkan jangka hayat produk sehingga 24 bulan atau lebih. Penyekatan vakum juga memberi kesan positif kepada kepekatan dan perkembangan kanabinoid dan terpena, menghasilkan perisa dan kualiti yang lebih baik.

– Mengurangkan Sisa Plastik: Dengan menggantikan pembungkusan plastik tradisional dengan The Bio Lid, Seward Solutions menunjukkan komitmennya untuk mengurangkan pencemaran plastik dan menggalakkan ekonomi mampan.

Seward Solutions komited kepada kelestarian dan mengurangkan pencemaran plastik pakai buang. Pengenalan The Bio Lid selari dengan misi syarikat untuk menyediakan penyelesaian mesra alam yang memenuhi keperluan kedua-dua perniagaan dan pengguna.

Untuk maklumat lanjut, lawati TheBioLid.com atau hubungi info@thebiolid.com.

Mengenai Seward Solutions

Seward Solutions komited untuk menyediakan perkhidmatan pembungkusan dan pembangunan produk mesra alam kepada industri kanabis. Seward telah memberi perkhidmatan kepada jenama dan pengilang terkemuka industri serta usahawan baru yang berhasrat dan permulaan. Selain daripada The Bio Lid, Seward Solutions menawarkan pelbagai pilihan pembungkusan mampan, termasuk penyesuaian penuh, balang kaca kitar semula, penutup penning, dan perkhidmatan pelabelan, dan banyak lagi.

Seward juga menyediakan perkhidmatan perundingan strategik untuk membantu perniagaan membangunkan produk dan jenama yang mampan, bertanggungjawab terhadap alam sekitar, berkualiti tinggi dan berjaya. Syarikat boleh membantu pembangunan dan jenama produk, formulasi, pengurusan rantaian bekalan, perolehan, pembangunan S.O.P. dan strategi, membantu perniagaan mengurangkan impak alam sekitar mereka dan berkembang dalam industri yang sentiasa berubah dan kompetitif.

Seward Solutions komited untuk mengurangkan halangan kemasukan ke industri bagi mereka yang terjejas secara negatif oleh larangan.

Pautan Berkaitan

www.sewardsolutionsgroup.com
www.thebiolid.com

Media Contact

Seward Solutions

info@sewardsolutionsgroup.com

4231 Balboa Ave, 1120. SD, CA 92117

http://www.sewardsolutionsgroup.com

Sumber: Seward Solutions, LLC