SAM Corporate mengumumkan perkongsian rujukan dengan OneStream Software untuk memacu transformasi kewangan di seluruh EMEA

SAM Logo 1175 809 px Copy

SAM Corporate dan OneStream Software mengumumkan perkongsian strategik untuk membantu organisasi moden dengan proses pengurusan prestasi korporat (CPM) di seluruh dunia.

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 12 Sep 2023 – SAM Corporate dan OneStream Software mengumumkan perkongsian strategik untuk membantu organisasi moden dengan proses pengurusan prestasi korporat (CPM) mereka di seluruh dunia. Perkongsian baru ini akan menyediakan perisian dan kepakaran kelas industri sambil membantu meningkatkan kecekapan di pejabat Kewangan.

OneStream menyediakan platform bersepadu yang memudahkan dan menyelaraskan penutupan kewangan, penyatuan, perancangan, pelaporan, analitik, dan kualiti data kewangan. OneStream menghapuskan risiko dan kerumitan integrasi data, pengesahan, dan penjodohan antara beberapa produk, aplikasi, atau modul dan menjadikan suite CPM yang tidak bersepadu sebagai sesuatu dari masa lalu.

“SAM, sebagai komitmen kepada pelanggannya, berkongsi dengan yang terbaik dalam bidangnya. Dan oleh itu SAM memilih OneStream sebagai rakan kongsi di rantau ini kerana penyelesaian mereka menggabungkan kecemerlangan banyak keupayaan penyelesaian CPM dalam satu sistem, seperti belanjawan, ramalan dan perancangan, penyatuan, dan kapasiti pelaporan yang sangat kuat, termasuk pelaporan pengawalseliaan,” kata Marc Gillis, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif SAM Corporate.

“Bukan sahaja jabatan Kewangan berhadapan dengan keperluan analisis dan prestasi yang sentiasa berubah, tetapi juga keperluan pelaporan pengawalseliaan yang berterusan bergeser. Bukan kurang pentingnya risiko iklim dan hal-hal ESG yang berkaitan akan menjadi kepentingan yang semakin meningkat.” sambung Gillis.

“SAM dengan kepakaran subjek matannya yang mendalam dan rekod prestasi yang sangat baik berbangga dapat menemui penyelesaian ideal untuk memenuhi keperluan pelanggan dan perniagaan kami di Timur Tengah. SAM yakin bahawa sinergi yang dicipta oleh produk kelas dunia dan keupayaan penyampaian yang sangat baik akan menambah nilai yang tidak tertandingi kepada para pelanggan kami,” kata Gillis mengakhiri.

“Kami sangat gembira untuk mengumumkan perkongsian kami dengan SAM Corporate dan memperluaskan kehadiran kami di seluruh dunia,” kata Lorraine Venter, Pengarah Jualan Serantau, Timur Tengah di OneStream Software. “Setiap rakan kongsi OneStream menjalani latihan yang ketat untuk memastikan pematuhan penuh dengan misi kami untuk mencapai 100 peratus kejayaan pelanggan. Kami percaya bahawa perkongsian strategik dengan SAM Corporate adalah ideal untuk keperluan pelanggan yang berkembang secara global dan bersama-sama kami akan memberikan pelanggan bersama kami platform Kewangan Pintar yang menghapuskan ketidakcekapan dan membolehkan mereka memimpin dengan kelajuan.”

SAM Corporate adalah pakar FinTech global yang menyediakan pemilihan perisian tanpa berat sebelah, pelaksanaan disesuaikan sepenuhnya, sokongan dan penyelenggaraan, dan pembangunan kustom untuk penyelesaian peringkat teratas Gartner dan Chartis yang meliputi Penyatuan, Belanjawan dan Perancangan, IFRS9, IFRS16, IFRS17, ALM, Perbendaharaan, Basel 3 dan 4, Risiko Likuiditi, AML/KYC, Pencegahan rasuah dan penipuan, Penasihat dan Penyelesaian ESG, Rantaian Bekalan & Logistik Digital, Pelaporan Pengawalseliaan, dan Pengurusan Projek. SAM menyediakan penyelesaian end-to-end kepada CFO dan pasukannya untuk semua industri termasuk BFSI.

Dengan pelaburan baru-baru ini dari Kumpulan Transworld, Dubai, SAM telah memulakan perjalanan pertumbuhan menegak dan mendatar, memasuki pasaran dan domain baru, dan mengambil lebih banyak sumber berbakat.

SAM Corporate telah berjaya menyiapkan lebih daripada 40 projek di seluruh dunia dengan bantuan 50+ pakar domain dan beroperasi dari ibu pejabatnya di Dubai dan pejabat di India dan UK.

Cari kami di www.samcorporate.com

HUBUNGI: touchbase@samcorporate.com

Mengenai OneStream Software

OneStream Software menyediakan platform kewangan pintar yang dibina untuk membolehkan pembuatan keputusan penuh keyakinan dan memaksimumkan impak perniagaan. OneStream memberi kuasa kepada pasukan Kewangan dan Operasi dengan wawasan untuk membuat keputusan yang lebih cepat dan lebih maklum setiap hari. Kami melepaskan nilai organisasi dengan menyatukan pengurusan data, perancangan, pelaporan, analitik, penutupan kewangan, dan penyatuan. Semuanya melalui platform pengurusan prestasi korporat (CPM) tunggal, moden yang direka untuk terus berevolusi dan berskala dengan organisasi anda.

OneStream adalah syarikat perisian bebas dengan lebih 1,200 pelanggan, 250 rakan pelaksanaan, dan 1,300 pekerja. Misi utama kami adalah untuk mencapai 100% kejayaan pelanggan. Untuk ketahui lebih lanjut, lawati www.onestream.com.

Mengenai SAM Corporate

SAM Corp, beribu pejabat di Dubai, adalah pemimpin global dalam FinTech, membantu korporat besar dalam pemilihan perisian, pelaksanaan, penyelenggaraan, sokongan dan pembangunan kustom dalam bidang Penyatuan, Belanjawan dan Perancangan, IFRS9, IFRS16, IFRS17, ALM, Risiko Likuiditi, AML/KYC, Pencegahan rasuah dan penipuan, Penasihat dan Penyelesaian ESG, Rantaian Bekalan & Logistik Digital, Pelaporan Pengawalseliaan, dan Pengurusan Projek. Dengan pelaburan baru-baru ini dari Kumpulan Transworld, Dubai, SAM Corporate kini sedang berkembang pesat di lebih 20 negara tambahan dan ke dalam domain baru.

Untuk maklumat lanjut, hubungi melalui www.samcorporate.com dan https://www.linkedin.com/company/sam-corporate/

OneStream

Media Contact

SAM Corporate

*****@samcorporate.com

Home

Sumber: SAM Corporate