Rangkaian Undang-Undang Laws.com Melancarkan Teknologi Undang-Undang AI untuk Menyediakan Maklumat Undang-Undang Percuma kepada Pengguna di Seluruh Dunia

Boca Raton, Florida 19 Sep 2023 – Laws.com, salah satu platform maklumat undang-undang dalam talian terkemuka, telah mengumumkan pelancaran teknologi undang-undang AI barunya, yang akan membolehkan pengguna di seluruh dunia mengakses maklumat undang-undang dan peguam tanpa mengira latar belakang ekonomi mereka. Platform inovatif ini memanfaatkan kekuatan Kecerdasan Buatan (AI) untuk menyediakan semua pengguna dengan alat berkualiti untuk mendapatkan maklumat undang-undang, kod, statut, kes, sumber, dan akses kepada peguam dengan cara yang mudah dan senang difahami.

Teknologi undang-undang AI Laws.com sedang direka bentuk dan dibangunkan oleh Grandmaster catur Boris Kreiman, isterinya, dan pengasas bersama, Kseniya Dzigava dan pasukan mereka. Kreiman, juga pengasas GrandmasterChess.org untuk mengajar kanak-kanak potensi AI melalui catur, adalah salah seorang penyelidik pertama yang meneroka kekuatan Kecerdasan Buatan, analitik, dan pemprosesan. Dia telah menyaksikan kelahiran kecerdasan buatan seperti yang kita lihat hari ini. Boris bekerja pada AI melalui pelayan catur pada awal 2000-an, menguji kekuatan mesin vs imaginasi dan naluri manusia, dan mempunyai lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam teknologi, membangunkan algoritma pengiraan dan proses analisis AI. Gabungan genius catur dan kepakaran dalam AI dengan potensi transformatifnya telah menjadi instrumen dalam pembangunan teknologi undang-undang AI Laws.com. Kreiman mendapati bahawa kecerdasan buatan boleh membantu menyeimbangkan skala keadilan dan mengubah cara kerja teknologi undang-undang masa kini.

Dengan teknologi dan alat undang-undang AI yang baru, Laws.com bertujuan untuk mendemokrasikan pengetahuan undang-undang dan menjadikannya lebih mudah diakses oleh semua orang, termasuk profesional industri undang-undang. Melalui platform ini, pengguna boleh mengakses maklumat tentang pelbagai bentuk undang-undang dan isu-isu, termasuk imigresen, undang-undang keluarga, harta tanah, dan undang-undang perniagaan, dan menjadi penerima manfaat analisis data besar yang dapat ditawarkan algoritma AI. Alat bertenaga AI ini mempamerkan antara muka intuitif dan mesra pengguna, menjadikannya mudah untuk sesiapa sahaja memahami konsep undang-undang yang kompleks dan maklumat yang sebelum ini tidak dapat diakses, menerangi misteri industri undang-undang.

Menurut COO Laws.com, Kseniya Dzigava-Kreiman, “Misi kami sentiasa adalah untuk merobohkan halangan yang menghalang orang daripada mengakses sumber undang-undang. Kami percaya bahawa setiap orang berhak mengakses maklumat undang-undang yang mereka perlukan untuk membuat keputusan yang dimaklumkan tentang kehidupan mereka. Ia adalah akal biasa, tetapi bukan itu cara kerjanya pada hari ini. Dengan platform undang-undang AI baru kami, kami mengambil langkah besar ke hadapan dalam memenuhi misi ini.”

Pembangunan teknologi undang-undang AI ini adalah tonggak penting dalam industri undang-undang, kerana ia berpotensi untuk merevolusikan cara data undang-undang diakses. Dengan memanfaatkan teknologi AI, Laws.com menjadikan maklumat undang-undang lebih mudah diakses daripada sebelumnya dan merobohkan halangan ekonomi yang lama menghalang komuniti marjinal mengakses sumber undang-undang yang mereka perlukan.

Teknologi undang-undang AI baru dari Laws.com adalah bukti kuasa AI dan potensinya untuk mengubah industri undang-undang di antara banyak lagi. Dengan antara muka mesra pengguna dan format yang mudah diakses, platform ini pasti akan membantu jutaan individu di seluruh dunia mengakses sumber undang-undang yang mereka perlukan untuk menavigasi isu-isu undang-undang yang kompleks.

Mengenai Rangkaian Undang-undang:

Rangkaian Undang-undang adalah platform dalam talian percuma yang menyediakan maklumat undang-undang, statut, kes, dan peguam kepada pengguna di seluruh dunia. Laws.com komited untuk mendemokrasikan pengetahuan undang-undang dan menjadikannya boleh diakses kepada semua orang, tanpa mengira latar belakang ekonomi mereka. Teknologi undang-undang AI baru syarikat ini diatur untuk mengubah cara maklumat undang-undang diakses dan disediakan, menghapuskan sempadan dan sekatan melalui platform intuitif dan mesra pengguna yang dikuasakan oleh teknologi AI terkini. Untuk maklumat lanjut, sila layari WWW.LAWS.COM.

Kontak Media

Laws.com

*****@laws.com

Sumber: Laws.com