PitPat Melancarkan Acara Larian Dalam Talian Kolaboratif pada September

The PitPat Stadium

Pengguna yang memuat turun perisian PitPat dan mengikat akaun mereka dengan SupeRun dan DeerRun boleh menerima lebih banyak hak dan ganjaran serta kupon beli-belah khusus semasa latihan dan pertandingan harian mereka.

Houston, Texas 20 Sep 2023 – Platform kecergasan dalam talian PitPat telah bekerjasama dengan jenama treadmill SupeRun dan DeerRun untuk mengadakan acara bersama. Pengguna yang memuat turun perisian PitPat dan mengikat akaun mereka dengan SupeRun dan DeerRun boleh menerima lebih banyak hak dan ganjaran serta kupon beli-belah khusus semasa latihan dan pertandingan harian mereka. PitPat juga menganjurkan pertandingan kumpulan di mana pengguna yang menyertai pertandingan dalam kumpulan akan menerima ganjaran tambahan. Kandungan acara dalam talian secara beransur-ansur kaya dan lengkap.

Disebabkan pelbagai wabak, semua orang memberi perhatian kepada kesihatan mereka sendiri dan berharap dapat meningkatkan imuniti mereka melalui senaman, yang juga merupakan cara untuk memerangi penyakit berulang yang ditekankan oleh institusi perubatan dan doktor. Terdapat lebih ramai orang yang suka bersenam, tetapi kurang orang di gimnasium. Ini bukan tren popular kebelakangan ini, tetapi pilihan yang tidak dapat dielakkan selepas pejabat di rumah menjadi norma. Apabila anda sedar bahawa membuang masa pergi ke gimnasium untuk bersenam adalah sia-sia, membeli beberapa peralatan kecergasan di rumah menjadi pilihan yang lebih baik. Pilihan yang paling biasa adalah treadmill rumah, yang boleh disambungkan ke aplikasi treadmill percuma seperti PitPat. Ini adalah aplikasi larian maya untuk treadmill, yang mempunyai kesan yang lebih baik daripada pergi ke gimnasium untuk bersenam.

Menjimatkan Lebih Banyak Ruang

Treadmill kami tidak perlu menduduki banyak ruang rumah, terutama kerana ia juga mempunyai fungsi lipat, yang merupakan kelebihan treadmill pintar kecergasan rumah. Treadmill yang bekerjasama dengan PitPat berasal dari jenama SupeRun dan DeerRun, yang kini hanya memberi tumpuan kepada penyelidikan dan pembangunan pengeluaran treadmill rumah. Ruang juga merupakan faktor yang perlu dipertimbangkan, dan anda bahkan boleh melipatnya dan meletakkannya di bawah sofa. Beratnya juga sangat ringan, seorang wanita muda boleh memindahkannya untuk pemasangan dan penggunaan.

Fungsi Kecergasan Yang Berbeza

Kadangkala, anda hanya mahu berjalan atau berjoging selama setengah jam. Ketika menyelaraskan kelajuan, anda boleh menggunakan butang kawalan pintar pada konsol treadmill atau menetapkan matlamat anda sendiri melalui perisian PitPat. PitPat menyediakan kursus latihan dalam talian percuma dan rancangan latihan pintar, yang boleh merumuskan pelan penurunan berat badan yang munasabah berdasarkan ketinggian dan berat setiap pengguna. Jika anda hanya mahu berlari sebentar, laporan data akan memberitahu anda secara visual berapa banyak kalori yang telah anda bakar sepanjang proses, yang tidak diragukan lagi sangat sesuai untuk peminat kecergasan rumah.

Tidak seperti treadmill pintar atau aplikasi sukan lain, PitPat lebih seperti wakil sukan maya. Sistem sukan maya, adegan 3D, dan video latihan dengan watak-watak realistik pemanasan dan latihan boleh dinikmati apabila anda memasukinya. Anda boleh mencipta watak maya anda sendiri, berdasarkan penampilan anda atau berpakaian seperti yang anda suka, dan ia akan menjadi wakil anda di PitPat.

Sama ada dalam latihan atau pertandingan, anda boleh berkomunikasi dengan orang lain melalui sistem suara pintar. Anda boleh memahami PitPat sebagai platform kecergasan sosial maya. Walaupun anda berada di rumah, anda masih boleh berkomunikasi dengan orang lain dan menjadikan senaman lebih menarik.

Sistem Sukan Maya

Pertandingan sukan maya telah menjadi tren popular, dengan sukan biasa seperti berbasikal, mesin mendayung, pelayaran, dan lain-lain, telah muncul dalam pertandingan dalam talian. PitPat ingin menjadi platform sukan dalam talian terbesar di dunia dengan memindahkan semua pertandingan luar talian ke pertandingan dalam talian melalui teknologi IoT dan teknologi maya, membolehkan semua orang menyertai pelbagai pertandingan di rumah. Berbanding pertandingan luar talian, pertandingan dalam talian benar-benar mencapai penyertaan orang ramai dan menurunkan ambang pertandingan sambil memadatkan masa pertandingan. Jika anda mahu, anda boleh menyertai pertandingan setiap hari.

Berbanding faktor luaran seperti cuaca dan keselamatan lalu lintas, sistem sukan dalam rumah lebih mudah, terutama untuk sukan dalam rumah seperti treadmill, mesin mendayung, dan tinju. PitPat kini menyokong pertandingan larian dalam talian dengan jenama SupeRun dan DeerDrun sebagai rakan kongsi pembawa treadmill rumah yang digunakan sebagai pertandingan dalam talian. Ketika bersiap sedia untuk memulakan pertandingan, treadmill pintar dan Aplikasi PitPat menggunakan teknologi AI untuk memadankan dan bekerjasama dengan cekap, termasuk pemadanan kerjasama antara senario latihan dan data latihan secara real time agar keputusan pertandingan lebih adil. Berbanding pertandingan dalam talian lain di pasaran, PitPat telah merumuskan sistem ganjaran yang ketat untuk pertandingan. Apabila anda memenangi pertandingan, bukan sahaja anda boleh mendapatkan paparan kedudukan tetapi yang lebih penting, anda boleh memperoleh ganjaran tunai yang boleh ditukar ke akaun anda sendiri apabila terkumpul sehingga jumlah tertentu. Ini adalah mekanisme ganjaran sebenar di mana beribu-ribu orang menggunakan PitPat setiap hari untuk kecergasan, dan papan kedudukan bonus juga bermaksud banyak orang bekerja keras setiap hari.

Mengenai PitPat

PitPat adalah jenama kecergasan pintar rumah terkemuka dunia. Ia secara inovatif telah mewujudkan platform acara dalam talian terbesar di dunia, menyediakan bentuk latihan baru untuk semua pengguna kecergasan rumah. Apabila pengguna membuka PitPat, mereka akan memasuki dunia baru acara dalam talian. Semua pengguna boleh melatih dan bersaing mengikut kehendak, dan memperoleh ganjaran acara sambil meningkatkan kecergasan fizikal mereka.

Ini adalah dunia baru yang merangkumi latihan, acara, interaksi sosial, hiburan, dan lain-lain untuk memuaskan imaginasi anda tentang dunia sukan baru.

Laman web kami:

www.pitpatfitness.com

PitPat small townLive scene experience

Media Contact

JOYFIT INC

*****@gmail.com

10611 HARWIN DR STE406

http://www.pitpatfitness.com

Sumber: JOYFIT INC