Pilot Light Records umumkan Single Sulung Penyanyi-Penulis Lagu Isabel Mirri “Just Keep on Walking”

Isabel Mirri Just Keep on Walking

“Just Keep on Walking” adalah single sulung oleh penyanyi-penulis lagu dan artis rakaman Isabel Mirri kini mengalir di seluruh dunia.

Stamford, Connecticut 22 Sep 2023 – Pilot Light Records dengan sukacitanya mengumumkan single sulung “Just Keep on Walking” oleh penyanyi-penulis lagu berasal dari Stamford, CT, Isabel Mirri. Mirri adalah artis dari generasi baru artis remaja yang berbakat – penuh dengan bakat dan bertekad untuk mengikuti jejak superstar seperti Taylor Swift dan Adele.

Namun terdapat kedalaman dalam kemuzikalan Isabel Mirri yang pergi jauh melampaui kali pertama dia memainkan “Ode to Joy” pada piano pada usia enam tahun, atau lagu pertama yang dia ingat belajar menyanyikan, “I’ll Always Remember Us This Way” oleh Lady Gaga. Menyebut pengaruh pelbagai termasuk Sara Bareilles, Joni Mitchell, dan Lauren Spencer Smith, Mirri memang menjadi seorang penulis lagu yang sangat matang.

Lintasan perkembangan artistiknya menakjubkan apabila anda pertimbangkan bahawa hanya lima tahun sudah berlalu sejak Mirri menulis lagu pertamanya pada usia sebelas tahun bertajuk “Nightmare in Disguise.” Lagu itu ditulis “dari naratif seorang gadis dalam hubungan toksik, menyalahkan dirinya sendiri kerana tidak melihat watak mengawal tersembunyi teman lelakinya. Saya mahu menulis sebuah kisah dan masuk ke dalam perspektif baru, jadi saya mengambil inspirasi dari lagu yang pernah saya dengar dan membuat sebuah lagu sendiri,” jelasnya.

“Ia adalah lagu “Both Sides Now” oleh Joni Mitchell yang benar-benar menginspirasikan cara saya menulis. Kadang-kadang kata-kata paling mudah boleh mempunyai makna paling mendalam dan paling kompleks. Dia menggabungkan banyak bahasa kiasan ke dalamnya, dan keseluruhan lagu itu membangkitkan emosi,” kata Mirri.

“Just Keep On Walking” kini boleh didapati di platform striming di seluruh dunia termasuk Apple Music dan Spotify, menandakan kemunculan profesional Mirri sebagai artis rakaman. Trek ini diterbitkan oleh Kenny Cash dan dirakam di Factory Underground Studio di Norwalk, CT. Ia menampilkan Mirri pada vokal, produksi dan susunan vokal oleh Elaine Rojas, Steve Sasloe pada piano, dan Cash sendiri pada gitar.

“Sentiasa menyeronokkan bekerja dengan artis muda yang mempunyai kemahiran lirik yang matang. Anda boleh katakan Isabel mempunyai minat mendalam untuk menulis dan dia tenggelam ke dalam lirik dan melodi,” kata Cash.

Pilot Light Records

Media Contact

Pilot Light Records

Director@PilotLightRecords.com

203-275-8672

16 Isaac Street, Norwalk, CT 06850

http://www.PilotLightRecords.com

Sumber: Artis Rakaman Pilot Light Isabel Mirri