Penyelesaian Konveyor di India – Bricspac

Tali sawat Bricspac

Mumbai, Maharashtra 29 Sep 2023 – Hari ini, Bricspac adalah salah satu daripada beberapa pembekal automasi gudang di India. Mereka bukan sahaja menyediakan penyelesaian pembuatan malahan menyesuaikan barisan jentera berteknologi tinggi untuk memenuhi keperluan era pembuatan berhubung, juga dikenali sebagai Industri 4.0.

Bricspac kini menghantar produk dan penyelesaian merentasi keseluruhan spektrum keperluan pergudangan, dengan tahap penyetempatan yang tinggi, masa pusingan yang singkat, dan pemasangan serta sokongan teknikal terbaik dalam kelasnya. Fleksibel dan boleh disesuaikan dengan pelbagai aplikasi, tali sawat diperbuat daripada PVC, poliuretana, atau silikon, dan digerakkan oleh motor dan pemacu. Jenis beban, kapasiti, kelajuan, persekitaran kerja, dan pekerja adalah antara faktor yang perlu dipertimbangkan sebelum memilih penyelesaian tali sawat fleksibel yang betul.

Fleksibel dan boleh disesuaikan dengan pelbagai aplikasi, tali sawat diperbuat daripada PVC, poliuretana, atau silikon, dan digerakkan oleh motor dan pemacu. Jenis beban, kapasiti, kelajuan, persekitaran kerja dan pekerja adalah antara faktor yang perlu dipertimbangkan sebelum memilih penyelesaian tali sawat yang betul. Tali sawat condong digunakan di gudang untuk menghubungkan jurang paras, dan untuk membolehkan pergerakan bahan dalaman merentasi tingkat dan paras mezzanine untuk melaksanakan pelbagai proses dan subproses. Ia boleh dibentuk dalam pelbagai struktur reka bentuk, seperti condong mendatar semula ke condong, atau dalam pelbagai paras. Biasanya dibina untuk mengendalikan kotak dan item yang ringan, kecil, dan seragam, ia kukuh, dibina untuk tahan lama, dan lebih digemari untuk panjang yang lebih pendek. Walaupun motor boleh diprogram untuk mengawal kelajuan operasi dan tork untuk memindahkan item yang lebih berat, tali sawat ini diperbuat daripada bahagian keluli yang kukuh dan tahan lama namun berpatutan.

Kontak Media

Bricspac

odmbricspac@gmail.com

904, Sorrento, Taman Hiranadani

https://bricspac.com/

Sumber: Bricspac