Pengumuman Penyertaan Colan Infotech GITEX Global 2023 Dengan Persembahan Teknologi Terkini di Dubai

Colan Infotech Pvt Ltd gembira untuk mengumumkan penyertaannya dalam GITEX Global 2023, di mana kami akan mempamerkan pelbagai penyelesaian teknologi canggih di bandaraya Dubai yang meriah.

Chennai, Tamil Nadu 19 Sep 2023 – Colan Infotech, salah satu syarikat pembangunan perisian luar pesisir paling pesat berkembang di India, dengan sukacitanya mengambil bahagian dalam acara teknologi terbesar dunia, GITEX 2023, buat kali keempat berturut-turut di Pusat Dagangan Dunia Dubai yang berprestij dari 16 – 20 Oktober 2023.

Pameran Teknologi Maklumat Teluk (GITEX) terkenal dengan pameran kemajuan teknologi terkini. Sejak 1981, pesta tahunan ini telah menyatukan dunia atas nama cinta akan teknologi dan mempamerkan beberapa pembangunan terobosan yang telah memberi manfaat kepada masyarakat keseluruhannya.

Adalah diingatkan bahawa penyertaan Colan Infotech GITEX Global 2023 terletak di Pavilion Tech India Nasscom, di Dewan 15. Colan adalah salah satu daripada 25 syarikat teratas di Pavilion Tech Nasscom.

GITEX 2023 adalah tempat di mana para pemimpin perniagaan, peminat teknologi, pengasas startup, pembangun, pengaturcara, penyelidik, dan eksekutif C-suite lain berhubung, bekerjasama dan mewujudkan. Ia adalah hab perhubungan yang hebat dengan lebih daripada 100,000 pembeli perdagangan, lebih daripada 6,000 pameran, lebih daripada 1,400 pembentang pakar, dan satu juta audiens dari 180 negara.

Bagi banyak perniagaan, ini adalah peluang untuk membina hubungan bermakna, berkongsi kepakaran mereka, dan menemukan penyelesaian moden yang mendorong industri mereka ke hadapan. Orang secara kolektif mendorong sempadan teknologi mereka dengan penyelesaian kreatif untuk memberdayakan perniagaan dan menggalakkan pertumbuhan yang sukar dibayangkan.

Dengan tiga tahun penyertaan Colan Infotech GITEX yang berterusan, pasukan bersedia untuk menakjubkan pengunjung dengan pelbagai penyelesaian teknologi baru yang dapat menyelesaikan cabaran perniagaan. Tahun ini, dengan tujuan untuk menjadikan AI boleh diakses untuk setiap vertikal perniagaan, Colan membawa anda pameran penyelesaian teknologi canggih dengan memberi tumpuan kepada teknologi ini: Kecerdasan Buatan, Pembelajaran Mesin, Realiti Terimbuh (AR), Pengkomputeran Awan, RPA, Blockchain, IoT, Mobiliti dan Aplikasi Web.

Semasa minggu teknologi GITEX, anda boleh berinteraksi dengan minda teratas di syarikat ini dan membincangkan perniagaan anda dan cara untuk meningkatkannya dengan teknologi. Akses perundingan pakar percuma secara langsung untuk membuat strategi dan memetakan laluan ke arah kejayaan. Anda juga boleh mendapatkan cadangan segera yang disesuaikan dengan keperluan anda. Selain itu, anda meminta demo untuk mengalami penyelesaian canggih secara langsung. Ini adalah peluang yang baik bagi peminat teknologi dan pelajar untuk mendapat pendedahan industri yang relevan.

Anda dialu-alukan untuk melawat booth (Kaunter/Pod:18) dan belajar bagaimana memanfaatkan kekuatan sebenar teknologi yang akan memainkan peranan penting dalam membesarkan perniagaan/organisasi anda. Pra-tempah mesyuarat terlebih dahulu untuk bertemu pasukan pakar secara langsung dan ketahui bagaimana teknologi baru dapat meningkatkan operasi perniagaan anda dan membantu anda berkembang.

Mengenai Colan Infotech

Colan Infotech adalah syarikat perkhidmatan IT dan pembangunan perisian yang berpusat di India. Dengan pasukan 500+ profesional, syarikat ini mengkhususkan diri dalam menyediakan pelbagai perkhidmatan, termasuk pembangunan perisian, pembangunan aplikasi web, pembangunan aplikasi mudah alih, penyelesaian e-dagang, dan banyak lagi kepada pelanggan dalam pelbagai industri. Kami adalah perintis teknologi baru seperti AI, Blockchain, dan IoT dan mempunyai pengalaman selama satu dekad dalam menyediakan perkhidmatan perisian maju dengan visi untuk meneroka cara baru untuk membawa inovasi.

Butiran hubungan:

contact@colaninfotech.com

+91 9884838138

Ibu pejabat

Unit-2, D 84, B Block, 4th Floor,

Murugesa Nayakar Building, Greams Road,

Thousand Lights West, Chennai – 600006

Phone: 044 42844666

USA

974 Las Palmas Dr Irvine 92602,

CA, 92620,

USA

Dubai

Meydan Free Zone , Nad Al

Sheba – Dubai – United Arab

Emirates Karama.

Kanada

303-300 Ray Lawson Blvd,

Brampton, ON L6Y 5H5,

Kanada.

Media Contact

Colan Infotech Pvt Ltd

colaninfotechprivateltd@gmail.com

044 42844667

Unit-2, D 84, B Block, 4th Floor, Murugesa Nayakar Building, Greams Road, Thousand Lights West, Chennai – 600006

https://colaninfotech.com/

Sumber: Colan Infotech Pvt Ltd