Penggabungan PAXIO dan Fastmetrics Meningkatkan Penawaran Perkhidmatan Komersial di Bay Area

PAXIO ISP logo dedicated fiber internet to you

PAXIO, sebuah penyedia gentian dedikasi yang melayani terutamanya pelanggan perniagaan dan pembawa, telah memperoleh Fastmetrics, Penyedia Perkhidmatan Internet (ISP) perniagaan-ke-perniagaan.

San Francisco, California Sep 13, 2023 – PAXIO, sebuah penyedia gentian dedikasi yang beribu pejabat di Emeryville, Bay Area, dan Fastmetrics, sebuah ISP perniagaan dan Penyedia Perkhidmatan Terurus (MSP) yang beribu pejabat di San Francisco, telah bergabung menjadikan Fastmetrics anak syarikat PAXIO. Transaksi ini selari dengan strategi infrastruktur gentian PAXIO untuk menyampaikan nilai yang lebih baik dalam perkhidmatan dedikasi di seluruh Bay Area.

PAXIO, di bawah kepimpinan pengasas dan CEO Phillip Clark, ditubuhkan pada tahun 2003 untuk menyediakan rangkaian gentian optik jarak terakhir kelas terkini. Fastmetrics ditubuhkan oleh CEO Andreas Glocker pada tahun 2002 untuk melayani perniagaan di Bay Area dan seterusnya.

Penggabungan ini menyatukan dua veteran telekomunikasi Bay Area perintis, kedua-duanya mempunyai pengalaman perkhidmatan internet yang bermula sejak tahun 1990-an dan permulaan era Internet.

“Menambah pasukan Fastmetrics dan perkhidmatan komersial mereka meletakkan PAXIO pada kedudukan yang baik untuk pertumbuhan yang besar ketika kami terus memperluas rangkaian jarak terakhir kami di Bay Area,” kata CEO PAXIO, Phillip Clark.

“Dengan menggabungkan kekuatan saling melengkapi kami, Fastmetrics dan PAXIO kini menyediakan perkhidmatan dedikasi sehingga 100 Gbps pada rangkaian generasi terkini yang terbaik dalam kelasnya, dengan kebolehpercayaan dan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa untuk semua perniagaan di Bay Area,” kata Presiden PAXIO, Andreas Glocker.

Penggabungan ini mengukuhkan kedudukan PAXIO dalam pasaran telekomunikasi dan perkhidmatan terurus Bay Area sambil mendorong lebih banyak sambungan gentian dedikasi ke rangkaian gentian jarak terakhir PAXIO yang semakin berkembang.

Fastmetrics merancang untuk memanfaatkan pengembangan rangkaian ini untuk menyampaikan perkhidmatan terurus kepada lebih banyak pelanggan melalui suite konektiviti perniagaan, Ethernet bersuis, solusi Ethernet Private Line, VoIP / UCaaS dikhaskan, WiFi terurus, dan perkhidmatan rangkaian.

Kedua-dua PAXIO dan Fastmetrics akan terus menyediakan sokongan tempatan langsung kepada pelanggan baharu dan sedia ada melalui saluran sokongan semasa.

“Bagi pelanggan PAXIO dan Fastmetrics, penggabungan ini adalah kemenangan besar,” kata Phillip Clark. “Bersama kami menyediakan lebih banyak sumber, prestasi yang lebih baik, kelajuan yang lebih tinggi, dan sokongan yang diperluas.”

Mengenai PAXIO

PAXIO menyediakan perkhidmatan gentian termasuk gentian gelap, Ethernet Private Line (EPL), perkhidmatan gelombang, dan akses internet dedikasi kepada klien komersial dan pembawa. Lokasi perniagaan menerima gentian dedikasi dengan sehingga 100 Gigabit Internet, gelombang, atau perkhidmatan talian persendirian. Rangkaian PAXIO adalah pilihan yang sangat baik untuk konektiviti utama atau koneksi pelbagai dari penyedia lain. PAXIO juga melayani pelanggan kediaman MDU.

Maklumat lanjut tersedia di www.paxio.com

Mengenai Fastmetrics

Fastmetrics adalah penyedia perkhidmatan internet dan telekomunikasi perniagaan-ke-perniagaan yang terutamanya beroperasi di Kawasan Teluk San Francisco, tetapi juga melayani banyak pelanggan di seluruh California, di seluruh negara, dan di Kanada.

Maklumat lanjut tersedia di www.fastmetrics.com

Fastmetrics Business ISP logo

Media Contact

PAXIO

*****@paxio.com

214.663.2093

6100 Horton Street Emeryville, CA 94608

https://www.paxio.com

Sumber: PAXIO, Fastmetrics