Pelatih Perniagaan New Zealand Brett Slater Melancarkan Sambungan Pembinaan Slater

Slaters Coaching Connection menawarkan pendekatan revolusioner untuk pembinaan perniagaan holistik

Hamilton, Waikato 19 Sep 2023 ¬†–¬†Memimpin dalam menawarkan penyelesaian pembinaan perniagaan yang inovatif, Brett Slater, seorang jurulatih perniagaan ternama yang berpusat di Hamilton, Waikato, New Zealand, dengan gembira memperkenalkan “Slater’s Coaching Connection,” pendekatan pembinaan yang transformatif yang menjembatani jurang antara kesejahteraan peribadi dan kejayaan perniagaan.

Slater’s Coaching Connection, sering dirujuk sebagai “Glue,” adalah rangka kerja revolusioner yang menggabungkan keperluan emosi individu dengan keperluan penting pemilik perniagaan kecil. Tidak seperti kaedah pembinaan tradisional, pendekatan holistik ini mengiktiraf hubungan mendalam antara kehidupan peribadi dan profesional, bertujuan untuk mencipta keseimbangan harmonis yang membawa kepada pemuasan keseluruhan yang lebih besar.

“Di Slater’s Coaching Connection, kami faham bahawa kejayaan perniagaan sahaja tidak mencukupi. Kebahagiaan sejati datang dari menangani aspek kehidupan peribadi dan perniagaan,” kata Brett Slater, pengasas Slater’s Coaching Connection. “Pendekatan unik kami menjelaskan matlamat peribadi dan perniagaan, membantu pelanggan mencapai kehidupan yang lebih memuaskan dan seimbang.”

Ciri-ciri Utama Slater’s Coaching Connection:

1. Pendekatan Holistik: Slater’s Coaching Connection mengiktiraf bahawa kesejahteraan peribadi dan kejayaan perniagaan adalah saling berkaitan. Ia menangani kedua-dua aspek, memupuk pertumbuhan holistik.

2. Rangka Kerja Visual: Rangka kerja diwakili secara visual melalui matriks multidimensi, memudahkan pelanggan memahami dan mengaplikasikannya dalam kehidupan mereka.

3. Pembinaan Seimbang: Pendekatan pembinaan membimbing pelanggan mencapai keseimbangan kerja-kehidupan sambil cemerlang dalam usaha perniagaan mereka.

4. Kejayaan Terbukti: Dengan lebih 35 tahun pengalaman, Brett Slater telah menyempurnakan pendekatan ini, membantu banyak pelanggan mencari kejayaan dan kebahagiaan.

5. Penyelesaian Disesuaikan: Setiap perjalanan pembinaan disesuaikan dengan pelanggan individu, memastikan keperluan dan matlamat unik mereka ditangani.

Slater’s Coaching Connection akan merevolusikan industri pembinaan perniagaan dengan menawarkan perspektif baru untuk mencapai kejayaan dan kebahagiaan sebagai pemilik perniagaan. Dengan menangani keperluan emosi individu dan menyelaraskannya dengan objektif perniagaan, pendekatan ini menyediakan peta jalan menuju pemenuhan peribadi dan profesional.

Untuk maklumat lanjut mengenai Slater’s Coaching Connection dan menerokai pendekatan pembinaan perniagaan inovatif ini, sila layari: https://www.slatercoach.com/compass/ethos

Mengenai Brett Slater:

Brett Slater adalah jurulatih perniagaan yang dihormati dengan lebih tiga dekad pengalaman dalam bidang ini. Berpusat di Hamilton, Waikato, New Zealand, Brett dikenali dengan gaya pembinaan langsung dan santainya. Dedikasinya membantu pemilik perniagaan kecil berkembang telah memperoleh reputasinya sebagai pihak berkuasa terkemuka dalam industri ini.

Media Contact

slater – coach

*****@slaters.nz

021838971

PO Box 1489, Waikato Mail Centre, Hamilton 3204 NZ

http://www.slatercoach.com

Sumber: slater – coach Limited