Patrick O’Neil Media Network Inc. mengumumkan Perkhidmatan Berita Terkini dan Pautan kepada Tawaran di laman webnya

Facebook cover 1 https patrickoneil com

Suapan Berita Terkini di https://patrickoneil.com/ dikemas kini secara automatik 24/7 daripada sehingga 25 Sumber Media Yang Berwibawa Setiap Bilik Berita/Halaman dan laman web itu menampilkan Banyak Iklan yang menghubungkan kepada Tawaran Murah

Miami, Florida 26 Sep 2023 – Patrick O’Neil Media Network Inc., mengumumkan hari ini, bahawa syarikat itu telah merekabentuk laman webnya https://patrickoneil.com untuk menampilkan suapan berita terkini yang berterusan dalam ratusan kategori popular. Dalam talian sejak Julai 2002, patrickoneil.com versi baru kini menawarkan untuk membantu pengguna menemui berita terkini dengan cepat dalam ratusan kategori yang relevan. Setiap bilik berita/halaman berita ialah kategori yang menampilkan sehingga 25 tajuk berita dengan ringkasan berita yang menyertainya daripada sehingga dua puluh lima sumber media yang berwibawa. Pengguna boleh membaca tajuk dan ringkasan berita dengan cepat pada halaman berita patrickoneil.com yang dipilih atau klik pautan yang berkaitan untuk membaca keseluruhan berita itu dari sumber asalnya.

Laman web ini menampilkan tajuk berita yang kerap dikemas kini di laman utama yang pengunjung kerap boleh klik untuk mendarat di halaman berita patrickoneil.com. Tajuk berita di laman utama disenaraikan di bawah Berita Trending di U.S.A., Berita Antarabangsa Trending, Berita Kesihatan, Berita Kewangan, Berita Kepentingan Keluarga, Berita Hiburan, Kemas Kini Berita Caribbean dan Berita Sukan.

Terdapat juga tujuh direktori berita di patrickoneil.com yang direka untuk memandu pengguna dengan mudah ke topik berita yang diingini. Pautan ke direktori berita boleh diakses dengan mudah dari mana-mana di laman web. Ini boleh menjimatkan masa pengguna yang banyak kerana ia cara yang mudah untuk mencari berita topikal terkini dengan cepat. Item berita dikemas kini secara automatik 24/7 pada halaman berita, di mana pengguna akan melihat tarikh dan masa setiap item berita dikemas kini buat kali terakhir.

Tujuh Direktori Berita yang memandu pengguna ke topik berita yang berkaitan adalah: Berita di Setiap Negeri AS – Berita Kesihatan, Keluarga, Hiburan dan Berita Kepentingan Khas – Berita Kewangan dan Perniagaan – Berita Teknologi dan Media – Berita Antarabangsa Mengikut Kawasan – Berita Dunia Mengikut Negara – dan Berita Sukan.

Sebagai laman web mesra pengguna, iklan yang menawarkan tawaran murah dan barangan serta perkhidmatan berguna yang lain boleh diakses dengan mudah dari direktori dan setiap halaman berita. Iklan berasaskan Google di halaman berita patrickoneil.com, boleh dan kerap secara automatik sepadan dengan kandungan berita di halaman itu. Jadi, ia boleh memudahkan pengguna untuk melihat tawaran kewangan yang menarik semasa melawat halaman berita berkaitan kewangan dan tawaran kesihatan yang menarik semasa melawat halaman berita berkaitan kesihatan. Enjin carian lanjutan yang dipertingkatkan oleh Google, diletakkan pada halaman berita, untuk memberi pengguna pilihan untuk mencari tawaran murah, kupon, atau apa sahaja yang diingini di internet sejagat semasa menggunakan perkhidmatan di patrickoneil.com.

Presiden syarikat memberi komen tentang pembangunan patrickoneil.com. “Kami sentiasa bekerja keras untuk menyelidik dan menambah perkhidmatan baru di patrickoneil.com yang kami yakin akan membantu pengguna menjimatkan masa dan wang yang berharga,” kata presiden syarikat Patrick O’Neil.

Mengenai:

Selain menampilkan berita terkini, laman web ini akan menampilkan penyelidikan mengenai Kenderaan, Kecantikan & Kesihatan, Perniagaan & Perindustrian, Komputer & Elektronik, Kewangan, Makanan & Minuman, Kesihatan, Hobi & Rekreasi, Rumah & Taman, Internet & Telekomunikasi, Pekerjaan & Pendidikan, Orang & Masyarakat, Haiwan Peliharaan & Haiwan, Hartanah, Sains, Membeli-belah, Perjalanan dan seumpamanya. Maklumat itu boleh diakses dari direktori Penyelidikan Untuk Membantu Pengguna di patrickoneil.com. Perkhidmatan lain yang akan ditampilkan tidak lama lagi di patrickoneil.com termasuk Podcast profesional untuk syarikat, Berita Perniagaan Terkini, Pautan ke Direktori Perniagaan, Ulasan Perniagaan, Penyelidikan Barangan dan Perkhidmatan, Perkhidmatan Siaran Akhbar, Patrick O’Neil Radio, Patrick O’Neil Newsline dan promosi lain.

laman utama

Berita Sukan

Logo 8facebook cover 2 https patrickoneil comX cover

Media Contact

Patrick Oneil Media Network Inc/Patrick O’Neil

Medialinks@patrickoneil.com

3056548364

NE 199th Street

Home

Sumber :Patrick Oneil Media Network Inc.