OSMF Kart memperkenalkan inisiatif menarik: “Dedahkan Seni Makeup Anda; Jadilah MVP Bulan Ini!”

Write Makeup Tips and Beauty Hacks for osmf kart

Penulis yang artikelnya mendapat maklum balas dan komen paling positif akan dianugerahi gelaran berprestij “Jururias Make-up Bulanan”.

Ahmedabad, Gujarat 31 Ogos 2023 – OSMF Kart, destinasi paling berharga untuk peminat kecantikan dan kosmetik, dengan sukacitanya mengumumkan peluang menarik untuk ahli kecantikan, artis solekan, stylist, pakar kosmetologi, dan pakar kosmetik di seluruh India dan dunia. Mereka mengundang semua minda kreatif dalam industri untuk menyumbang kepakaran dan wawasan mereka dengan menyerahkan tip solekan yang menarik atau artikel pengenalan tentang solekan untuk seksyen blog OSMF Kart.

Dengan misi untuk meraikan seni solekan dan memberdayakan profesional dalam industri kecantikan dan solekan, OSMF Kart menjemput bakat dari setiap sudut India dan luar. Inisiatif kuat ini menjemput setiap individu yang terlibat dalam industri kecantikan untuk berkongsi pengalaman, pengetahuan, dan perspektif unik mereka tentang dunia solekan melalui artikel blog yang menarik, mengagumkan, dan menarik. Artikel yang dipilih dan disenaraipendek akan mendapat tempat istimewa dalam seksyen MAKE-UP laman web mereka.

Sebagai laman web utama yang menjual kit solekan kelas atas dan produk gaya lain, OSMF Kart mengiktiraf nilai luar biasa yang dibawa oleh profesional dalam industri kecantikan. Untuk menunjukkan penghargaan ikhlas mereka atas sumbangan besar ini, setiap penulis yang diterbitkan akan menerima pelbagai hadiah percuma dan hamper hadiah. Selain itu, untuk galakan interaksi dan penglibatan, penulis yang artikelnya mendapat maklum balas dan komen paling positif akan dianugerahi gelaran berprestij “Jururias Make-up Bulanan“. Individu yang dihormati ini akan menerima Sijil Pencapaian dan sorotan di laman web OSMF Kart, lengkap dengan nama dan alamat mereka.

“”Dedahkan Seni Make-up Andabukan sekadar peluang untuk mempamerkan kepakaran anda; ini peluang untuk mendapat pengiktirafan dan penjenamaan, dan berhubung dengan audiens luas peminat kecantikan. OSMF Kart komited untuk menyediakan platform yang menonjolkan minda kreatif yang membentuk lanskap kecantikan“, kata doktor implantologi gigi berpengalaman 25 tahun dan pemenang anugerah 18 Dr Bharat Agravat (www.drbharat.agravat.com ), Pengasas OSMF Kart.

Penyerahan kini dibuka, dan kami menantikan suntikan kreativiti, inovasi, dan semangat yang pasti akan dibawa oleh komuniti profesional solekan kami. Jangan lepaskan peluang luar biasa ini untuk bersinar di pentas global kecantikan dan menjadi sebahagian daripada misi OSMF Kart untuk meraikan seni solekan dalam semua kegemilangannya“.

Untuk garis panduan penyerahan artikel dan maklumat lanjut, layari www.osmfkart.com.

**Mengenai OSMF Kart:**

OSMF Kart ialah destinasi dalam talian utama untuk peminat kecantikan, yang menawarkan pelbagai kosmetik, produk penjagaan kulit, dan aksesori kecantikan. Dengan komitmen untuk meraikan kepelbagaian dan kreativiti dalam seni solekan, OSMF Kart menyediakan platform untuk profesional dan peminat untuk berhubung, belajar, dan mempamerkan bakat mereka. Inisiatif oleh pakar herba Ayurveda berpengalaman 25 tahun Dr Harsha Agravat (www.ayurveda.agravat.com) dan CEO Dr. Kartavya Agravat. Dikelolakan oleh Dr Agravat Healthcare Ltd (www.healthcare.agravat.com).

Hubungi

Dr. Agravat Healthcare Ltd

Alamat – Mohini Complex, UF-2, Beside Atithi Dining Hall Near The Pride Hotel. Off S.G. Road, Judges Bunglow Rd, Bodakdev, Ahmedabad, Gujarat 380054.

Laman Web – https://www.osmfkart.com/

Media Contact

Dr Agravat Healthcare Ltd

osmfshop@gmail.com

Home

Sumber: Dr Agravat Healthcare Ltd