Masa Depan Sudah Tiba mencapai nombor 1 dalam Senarai Best Seller Amazon

Buku sulung oleh Dr Alaa Elshimy ini telah menjadi salah satu buku paling popular di Amazon.Dubai, Emiriah Arab Bersatu 5 Sep 2023 – The Future is Here, buku sulung oleh Dr Alaa Elshimy, mencapai nombor 1 di Amazon.com The Future Is Here adalah panduan pendedahan dalaman kepada transformasi perniagaan IR4.0 untuk penciptaan nilai.
Buku ini membantu CXO perusahaan besar yang bercita-cita untuk mengubah perniagaan mereka dengan berkongsi seni bina rujukan dan amalan terbaik yang telah terbukti secara praktikal dan saintifik supaya mereka dapat mendahului keluk dan meningkatkan garis bawah mereka. Menyediakan kes perniagaan dan rujukan sebenar dalam bahasa perniagaan yang mudah. Ia termasuk penjelasan tentang aplikasi dan berkongsi kisah kejayaan pelanggan yang telah melaksanakan penyelesaian ini di seluruh dunia, di Amerika Syarikat, China, Eropah, Timur Tengah dan Afrika. Terdapat satu bab penuh untuk setiap industri termasuk, kerajaan pintar, minyak dan gas pintar, utiliti pintar, pengangkutan pintar, dan perbankan digital.
Dapatkan salinan anda sekarang dan mari kita mulakan IR4.0!
Buku ini kini boleh didapati untuk mengilhami pembaca di seluruh dunia melalui rangkaian pengedaran IngramSpark dan rakan kongsi lain yang akan meliputi cetak atas permintaan di UK, Eropah, Amerika Syarikat, Australia, New Zealand, dan Timur Tengah. E-buku tersedia di 25+ kedai buku dalam talian seperti Amazon, Kindle, Barnes & Noble, dan Apple Books di Timur Tengah.
Mengenai Pengarang:
Dr Alaa Elshimy adalah pemikir progresif dan futuristik dengan lebih tiga dekad kepimpinan bersemangat di pasaran mantap dan baru muncul di seluruh Timur Tengah, Afrika dan Mediterranean. Beliau adalah pakar transformasi digital dan IR4.0, dengan kepakaran teras merangkumi pelbagai industri termasuk minyak dan gas, utiliti, pendidikan, penerbangan dan sektor awam, serta teknologi ICT termasuk AI, blockchain, 5G dan cloud.
Alumni Harvard, MIT dan London Business School, Alaa telah mengarang banyak artikel mengenai kepimpinan serta transformasi digital.
Untuk ketahui lebih lanjut, layari http://www.alaaelshimy.com/
Mengenai Passionpreneur Publishing:
Sebuah penerbit indie, Passionpreneur Publishing berjaya membantu usahawan dan pakar menjadi Pengarang Antarabangsa dalam masa sesingkat 90 hari.
Passionpreneur Publishing mengkhusus dalam buku transformasi termasuk perniagaan, bantuan kendiri, pertumbuhan peribadi, dan judul spiritual untuk membantu pengarang berkongsi mesej mereka dan mendapat kredibiliti dalam bidang pilihan mereka.
Passionpreneur Publishing berbangga dengan lembaga penasihat bintang dari seluruh dunia yang merangkumi spektrum kepakaran yang luas tentang buku, penerbitan, dan industri media untuk memastikan aplikasi amalan terbaik global dalam setiap perkhidmatan yang ditawarkan dan menyediakan rangkaian pemikir terkemuka dunia.

Media ContactPassionpreneur Publishing*****@moustafa.comhttp://www.passionpreneurpublishing.com/
Sumber: Organisasi Passionpreneur