Laporan Impak BRC dikeluarkan di Universiti Stockholm, Sweden, dibangunkan oleh Consultivo dan Slate of Swan

Laporan bertajuk “Threads of Knowledge: Preservation of Intangible Cultural Heritage for a Sustainable and Inclusive Planet” telah dilancarkan pada 6 September 2023 di Universiti Stockholm di Sweden.Stockholm, Sweden 6 Sep 2023 – Laporan Impak BRC, sebuah simfoni kreatif oleh Consultivo dan Slate of Swan, disorot di Universiti Stockholm.
Laporan bertajuk “Threads of Knowledge: Preservation of Intangible Cultural Heritage for a Sustainable and Inclusive Planet” dilancarkan pada 6 September 2023 di Universiti Stockholm di Sweden. Ibu kota Sweden yang meriah, Stockholm, adalah tempat di mana minda terbaik dunia berkumpul untuk menerima Hadiah Nobel. Universiti Stockholm adalah sebuah universiti penyelidikan awam terkemuka yang diiktiraf atas kecemerlangan akademik dan disiplin yang pelbagai.
Laporan impak ini dilancarkan dalam bengkel satu hari yang memberi tumpuan kepada India dan Hinduisme global moden. Acara ini berfungsi sebagai pertemuan wawasan dan kerjasama.
Badan Penganjur
Jabatan Etnologi, Sejarah Agama dan Kajian Gender di Universiti Stockholm memimpin inisiatif ini dengan kerjasama Jabatan Sejarah Universiti Negeri Utah, Pusat Kajian Dharma di Graduate Theological Union, Berkeley, dan Pusat Penyelidikan Bhaktivedanta (BRC).
Perhimpunan Global
Bengkel ini menarik kerumunan yang pelbagai dan terkemuka. Sarjana dijemput, yang dihormati atas sumbangan mereka kepada bidang masing-masing, hadir untuk berkongsi pandangan mereka dan terlibat dalam perbincangan yang memperkayakan. Menyertai mereka adalah calon PhD yang mewakili masa depan penyelidikan dan sarjana akademik dan pelajar dari seluruh dunia yang ingin menyerap ilmu dan menjadi sebahagian daripada acara bersejarah ini.
Mengenai BRC
Pusat Penyelidikan Bhaktivedanta (BRC) bekerja dengan penuh semangat untuk memelihara manuskrip India kuno yang terancam. Laporan Impak mereka meneroka usaha BRC, memaparkan penjajaran mereka dengan penanda aras kebangsaan dan standard global seperti Matlamat Pembangunan Mampan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu tentang Warisan Budaya Tidak Ketara.
Mengenai laporan
Laporan, “Threads of Knowledge: Preservation of Intangible Cultural Heritage for a Sustainable and Inclusive Planet” meneroka alam Warisan Budaya, Warisan Digital, Pelaburan Komuniti, dan Pengetahuan untuk Semua. Consultivo, yang terkenal di peringkat global atas khidmat nasihat ESG, perunding CSR, dan penyelesaian Kelestarian, memandu penyelidikan dan penasihatan.
Consultivo membangunkan laporan ini, menyelaraskannya dengan piawaian dan garis panduan yang ditetapkan oleh Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, UNESCO, Standard Prestasi Korporat International Finance Corporation (IFC), Inisiatif Pelaporan Global (GRI), Jadual VII Akta Syarikat, Kerajaan India, dan SDG – matlamat global.
Ini, digabungkan dengan kepakaran kreatif Slate of Swan – sebuah agensi komunikasi impak, membawa Laporan Impak ini ke kehidupan. Memanfaatkan etos reka bentuk berpusatkan manusia dan pasukan mahir dalam penulisan kandungan dan penyuntingan, Slate of Swan mencipta laporan yang mendalam, menarik, dan meyakinkan – perjalanan odisi Bhaktivedanta dari manuskrip kuno ke impak moden.
Firma Penyelidikan dan Perundingan CSR – Consultivo
Consultivo adalah firma Perundingan ESG dan Kelestarian yang membantu perniagaan dalam bidang ESG, Kelestarian, Kecemerlangan Perniagaan, dan Pengurusan Risiko – kedua-duanya di peringkat strategik dan operasi.
Agensi Reka Bentuk dan Komunikasi Impak – Slate of Swan
Slate of Swan adalah studio kreatif dan Agensi Reka Bentuk Laporan Kelestarian dengan kepakaran teras dalam bidang komunikasi impak khusus ESG, sosial dan kelestarian.
Saksikan laporan impaknya.

Kontak MediaMedha Basucommunications@consultivo.inhttps://consultivo.in
Sumber: Consultivo