KiwiAds.com: Merevolusikan Pengiklanan Hartanah Real dengan Pembidikan Geolokasi

kiwiadslogo1 2

Perkongsian KiwiAds dengan Housing Market Group Real Estate Marketplaces memberikannya akses pengiklanan eksklusif, menjadikannya saluran utama untuk pengiklan dalam bidang hartanah

Hong Kong, Hong Kong S.A.R. 17 Sep 2023  – Hari ini, KiwiAds.com berada di barisan hadapan pengiklanan paparan berasaskan geo-lokasi, khusus disediakan untuk pembeli hartanah di seluruh 17 buah negara. Platform canggih ini muncul sebagai alat yang tidak boleh dipisahkan untuk ejen hartanah, pemaju, dan perniagaan yang bertujuan untuk menembusi khalayak yang menguntungkan dan responsif.

KiwiAds bekerjasama dengan Housing Market Group Real Estate Marketplaces memberikannya akses pengiklanan eksklusif, menjadikannya saluran utama untuk pengiklan dalam bidang hartanah. Dengan jangkauan yang menakjubkan, KiwiAds kini menghantar 61 juta iklan setiap bulan, memastikan tawaran hartanah dipamerkan tepat di hadapan pembeli yang berminat dan berpotensi.

Ditawarkan pada kadar kompetitif hanya $10 USD setiap Revenue Per Mill (RPM), KiwiAds menyajikan penyelesaian yang mampu milik untuk perniagaan yang ingin mencapai pulangan pelaburan yang tinggi. Penekanan bukan sahaja pada kuantiti, tetapi juga kualiti trafik.

Penasihat dan CEO KiwiAds.com, Mike Schuett, menyatakan kegembiraannya tentang keupayaan platform itu, dengan mengatakan, “Alat kami bukan sahaja tentang mencapai khalayak yang luas; ia tentang mencapai khalayak yang tepat. Dengan penargetan berasaskan geo-lokasi kami, kami menawarkan salah satu penyelesaian terbaik untuk mendapatkan trafik berkualiti tinggi.”

Memandangkan pasaran hartanah terus berkembang, alat seperti KiwiAds.com menetapkan langkah untuk bagaimana perniagaan mendekati pengiklanan. Ia bukan sahaja tentang melebarkan jaring tetapi memastikan bahawa jaring itu dilebarkan di perairan yang betul. Dengan penargetan presisi dan jangkauan luas, KiwiAds.com bersedia menjadi pemangkin perubahan dalam bidang pengiklanan hartanah.

Untuk maklumat lanjut atau untuk memulakan dengan KiwiAds.com, pihak yang berminat digalakkan melawat laman web rasmi.

KiwiAds.com: Revolutionizing Real Estate Advertising with Geo-Location Targeting

Media Contact

KiwiAds.com

pr@kiwiads.com

+852 5808 0333

Level 10, Champion Tower3 Garden Road, Central

Home

Sumber: KiwiAds.com